49

Анонимен

преди 5 години

Поредното отклоняване от истинските проблеми за оставане във властта!

48

Циник до 54

преди 5 години

Точно Ердоган и джинса му - натрупаха милиони от алъш - вериш с Ислямска Държава.Примера ти е доста "куц"Турция е същата шуробаджинащина - като повечето ислямски кoчини!

47

тцтц

преди 5 години

едн съм убеден и турция и русия са и ще бъдат повече държави от колкото българия украйна либия и всички останали прясно демократизирани където сащ се набъркаха а старите европейски демокрации Германия Франция ше се променят ше въвдът стриктни правила и закони за да оцелеят - тази слободия и фалшива демокрация която е при нас няма бъдеще- тя води до упадък тук демокрацията се провали квото и да дърдорят за ердоган че диктатор задържа ви мить очите и ви показа че можете да го намачкате в ъгъла

46

Анонимен

преди 5 години

щом той не може да се оправи с бандите , значи никой не може

45

Циник

преди 5 години

Сентенцията е:"Крадеца вика - дръжте крадеца!"

44

Анонимен

преди 5 години

"Преди 20 г. работих в Москва и у нас бяха мутренски времена,но нашата е на светлинни години от тяхната престъпност."Приятел, за 20 години тук нищо не се е променило ама там нещата не стоят така.

43

Victimized

преди 5 години

Това никога няма да мине в европейските държави. Там на убийци се дават "морални" присъди, и ръководителите на престъпни групи са наричани бизнесмени и са уважавани от обществото. С каквото и да бъдат свързани, ако не са бутали лично значи са чисти като сълза. Ама все пак, прогресивните леви на запад са по опасни дори и от съветските комунисти, морала и ценностите които залагат в обществото ще са причина за разпада на цивилизацията ни в този си вид.

42

xy

преди 5 години

В Русия има такава огромна и свирепа престъпност,каквато българи неживели там не могат дори да си представят.Преди 20 г. работих в Москва и у нас бяха мутренски времена,но нашата е на светлинни години от тяхната престъпност.Русофилите а и други българи не ми вярваха, като им разправях че рускините си носят портомонетата в сутиените,а когато имат по-големи суми в гащите.През лятото приятел на сина ми беше изненадан,като видял че рускините си бъркат в пазвите преди да плащат билета в трамвая.

41

Българин в Москва

преди 5 години

На ***, май ще му сложат Новчок, много почна да пречи, сега пък и мафията настъпа.

40

Анонимен

преди 5 години

С една дума - Закон ел Чапо, ел Путин, ел Кадиров,...!

39

Циник до 40

преди 5 години

Другарю...когато разбереш, че НИКОГА хората не са били "равни" .... може и други неща да ти се изяснят! Егалитаризма - е една "лъжа" , и на *** - преди...и на неолибералите - днес!Прочети - диалога на умиращият "Вълка Ларсен " на Джек Лондон - и ще разбереш...или не! Вие "вярващите червени хашишини" - едва ли ще приемете, че има линии - встрани от партийната!

38

Анонимен

преди 5 години

Путин прави закон против себе си !Така може да отпадне да бъде съден в Трибунала в Хага !

37

Анонимен

преди 5 години

До31 И да достигнеш и задържиш ниво"имуществения минимум " всичко това е постигнато с пот и сълзи!Браво блестиш отвсякъде.

36

Д Казасов

преди 5 години

Путин внася законопроекта,но си има процедури и обсъждане.Комисия по законодателство,Думата,Върховен съд,кабинета.Всичко е наред и по правилата,с изключение на подзаглавието на нашата журналистка,работила по темата.

35

Циник до 36

преди 5 години

социалистите -комунисти идеалисти измряха в края 70-те.това след тях са предимно партийци-кариеристи келепираджии-егоисти, точно като теб--------Другарю - чета те ... и ми се ще да съм от тях ( честните и принципни крадци с партийните билети)! Вие колхозниците и текезесарите - не заслужавате по-добра съдба! Свикнали сте на "ботуша и нагайката" - крепостници бяхте , и такива си останахте! Партийния билет - не може да ви храни вечно! Трябва да се научите на работа!

34

Osman

преди 5 години

Тайванчик е легенда. Най вече защото е още жив. До 2000 г. управлява парите на братята Чорни. Те го ползваха за мръсната работа, защото узбеките кормеха неудобните като риби. Това обаче преди 25 години. Тези хора отдавна са чисти като сълзи. Късно са се сетили.

33

Тука има друг прин--

преди 5 години

---цип !!! Ако си кадърен да оглавиш престъпна група значи ставаш за ръководител/ кариерно развитие/

32

Анонимен

преди 5 години

До *** 35Бившето ЦК - стана - мафиотска организация на шепа трансформирани олигарси!--социалистите -комунисти идеалисти измряха в края 70-те. това след тях са предимно партийци-кариеристи келепираджии-егоисти, точно като теб!

31

Циник до 33

преди 5 години

това не е %човешката" природа, а животинската природа. човешката природа е да бъдеш човек, а когато всички са Човеци, "подсигуряването" е гарантирано. Справка - социализма-----------Социализма...другарю ... е това, което направи с днешна Русия и България!Бившето ЦК - стана - мафиотска организация на шепа трансформирани олигарси!

30

dmx

преди 5 години

Крайно време беше. Ръководенето на престъпна група Е престъпление. Какво не разбират "правозащитниците"? Слабоумни ли са