69

Серьожа

преди 5 години

По новия закон чичко Путин влиза в затвора веднага. И от там ще ръководи СССР, съюз на сифилистиците, сеирджиите и ръкоблудниците.

68

сминдух енд чесън

преди 5 години

Сама по себе си Русия си е огромна престъпна група.

67

привет от Германия

преди 5 години

Путин да вземе и да предложи нещо с което Русия ще излезе от икономическата криза !Управлява вече цели 3 мандата ,а Русия затъва все повече и повече ! За правосъдие да не говорим , всеки който е неудобен е " член на някаква престъпна групировка " , също както в Турция , всеки неудобен е " Гюленист и терорист " !

66

Стамат

преди 5 години

Малко трудно е да определим кой е криминален и кой е престъпен.Дали това е властта или този, когото властта посочва за такъв...

65

Анонимен

преди 5 години

Най добре да закриват територията !

64

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да направят спасение няма .....

63

до 72

преди 5 години

И ти си болен

62

отъдя накъдя бе

преди 5 години

Ми то в Русия няма престъпност!:)))))))))))Само в еврогрйские ЕС краварите има престъпност :)))

61

Анонимен

преди 5 години

До 70 Платен е .... Или медията му е направила мозъка шлифован ;дНо добре че има такъв новинар като този да можеш си постваш коментарчета както в ФБ ;дАко нали, че 70% от тука си нямам никаква идея от история и политикаАми какво са видели по някакъв новинарски сайт като този (дето има много истина! xD) или по телевизоро ;д

60

до 69

преди 5 години

Болен си.

59

Калеко Алеко

преди 5 години

А дано, ама надали ... в раССия и в Света като цяло, най-голямата престъпна групировка е тази на КаГеБе, а нейният сегашен лидер е жужито дето се почесва горе на снимката ... За заслуги към човечеството то трябва да бъде пенсионирано и уредено с боксониера от затворен тип в Хага

58

пенко

преди 5 години

ДУМАЮ ,ЧТО ЕТА БУДЕТ НА- " ВОР В ЗАКОНЕ" !!! ...РУСКАТА "МАФИЯ" Е ПОЛИТИЧЕСКА ...- ПАТАМУ ЧТО - ФСБ САМАЯ СИЛЬНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ В МИРЕ !!! СИЯ -/ЦРЕУЙА/-НИКАГДА НЕ БУДЕТ КОНКУРЕНТ - ФСБ ,- А КИТАЙЦИТЕ СИ ЛИЧАТ ОТ ДАЛЕЧЕ !!!!!!!!!!! ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ВКАРАН В РУСИЯ КОКАИН ОТ ФСБ !?!?

57

Анонимен

преди 5 години

До 42Другарю...когато разбереш, че НИКОГА хората не са били "равни"--напротив, хората са равни, още от рождените. "неравенството" идва обема знания, които получават и социалната среда, в която израстват.вижда се, че социалистическата система (държавен капитализъм, но със силна социална подложка, гарантираща на всеки индивид 4 от 5 нива на маслоу), даваше високо ниво образовение, инерцията и школата от което все още са налице -винаги в челните места по математика, физика и програмиране!

56

авс

преди 5 години

до анонимен 59 комунални услуги за 1 стаен апартамент е 5 хил.руб -125.лв 3 тристаен апар.9 х.руб 225 лв москва.като включваш всичко до подръшката а колко е отоплението в в софия може ли някои да напише да правим сравнение кои колко плаща.и

55

Анонимен

преди 5 години

В САЩ и Западна Европа има такъв закон от столетия. Източна Европа прие същия закон след законното разграбване на държавната собственост.

54

Анонимен

преди 5 години

До 43Освен ел Чапо, ел Путин, ел Кадиров,... посмъртно трябва да бъдат осъдени и ел Сталин, ел Ленин,...и т.н. !С една дума - всички диктатори, тирани и босове на авторитарни режими !

53

Анонимен

преди 5 години

Докъде стигнаха нашите путинолиз.ци! Вече и Ердоган им е идол! Синът му милиардер. Опонентите - в затвора.

52

Анонимен

преди 5 години

Много правилно е закона да обхваща не само извършителя на престъплението ами и организатора и тартора на бандата,ако е извършено от "изпълнител",защото в много случаи изпълнителя е само платен изпълнител а не участник в престъпната бандата.Ако такъв закон се приеме и тука,много хора по върховете на политиката ще се окажат подсъдими.А дали ще бъдат осъдени при сегашната политическа обстановка е друг въпрос.

51

Петър Янчев

преди 5 години

Хайде започна се.Ще подминат и Сталин.Всеки може да бъде обвинен в създаване на престъпна група.Но няма да се почне от ПРИБЛИЖЕНИТЕ ОЛИГАРСИ КОИТО СА ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.А С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОПОНЕНТИ.

50

Анонимен

преди 5 години

Путин показа, че е не само "велик" икономист, но и "велик" юрист.Как ще докажат, че лицето Х е бос на престъпна група. Учредителен акт ли ще гледат, решение от Събрание на "дружеството" ли.. И това в страна,където и децата знаят кой краде - главният и неговите олигарси. Евтин пиар за пред овцете, които гласуват. Разумните просто бягат.От 2019г. цените на комуналните услуги в Лусия скочиха шоково. Вече са по-високи от тези в България. В страна с несметни енергийни ресурси. Русия - Абсурдистан.