18

Анонимен

преди 5 години

дпс-герб, новата-тайна коалиция !

17

Анонимен

преди 5 години

Ктъкмистиката на изборите е абсолютно сигурна. Потъпкват се закони и волята на хората/ референдума/, но всичко в името на голямата цел. Погледнете колко милиарди идват отново от ЕС! Очакваме видими резултати.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анти дпсНе разбралите че дъ пъ съ и гроб са неразделни.Бе не знам.ДПС-то все са в коалиция с БСП все пак.

15

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Ако не гласуваш, значи помагаш на същите да останат на власт !Аз точно за това ще гласувам, за да не дойде на власт БСП с отколешните си коалиционни партньори ДПС и Евророма.

14

Анонимен

преди 5 години

*** какво се пенят?Страх ги е да няма пак 15/15 ли?

13

Анонимен

преди 5 години

С преференция или не, гласуваш ли за БСП си гласувал за БСП. Така че няма служебно печелене на изборите от ГЕРБ.Може би, с високия праг на преференцията се цели да се избегне вписването на Сергей Станишев като 15 - ти в листата и след това социялистите на Корнелия да кажат:"Нали го включихме в листата. Каво като е 15-ти? Защо не са го избрали с преференция? Как Момчил Неков влезе в европарламента?"

12

Анти дпс

преди 5 години

Не разбралите че дъ пъ съ и гроб са неразделни. сега предполагам че са уверени. Хайде хайърлия да ви са изборите !!!

11

Bill Charlie

преди 5 години

Ако изборите бяха честни, щяха да ги забранят със закон.

10

Анонимен

преди 5 години

Целият т. нар. политически елит трябва да бъде елиминиран... ...по един или друг начин ! И да дойде благочестивото !

9

Анонимен

преди 5 години

Щом ГЕРБ са с ДПС..... Тези отвратителни сборни коалиции трябва да се забранят, защото объркват винаги бъдещето на хората, както и да се гласуват!

8

Радо

преди 5 години

И какъв е смисъла вече от тези преференции? Сега изобщо някой ще може ли да влезе с преференция?

7

пецата

преди 5 години

Демокрацията не работи с избори , работи само под натиска на протести, протестирането трябва да стане национален спорт, зарязват се работа, деца , жени и се ходи на протест , всяка събота ново искане , крясъците под прозорците на кабинетите на властта трябва да са по възможноат денонощни, само тогава ще работи без значение коя е партията

6

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ако не гласуваш, значи помагаш на същите да останат на власт !Сиреч тези, които не гласуват излиза, че подкрепят ДПС/ГЕРБ и са доволни от управлението им.Не ви казвам за кого да гласувате.Просто излезте и го направете на изборите, защото зомбираните герберасти и турско-цигaнската мафия ще го направят.И пак ще имаме АНТИБЪЛГАРСКО управление като днешното !

5

ДПС + ГЕРБ

преди 5 години

= вечна неразделна любовИстинската коалиция лъсна !

4

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 3:Ами на референдума се оказа че са гласували под половината от избирателите. Виж ако 80% бяха гласували щеше да е нещо друго. Най-добре ще е да гласуваме с невалиди бюлетини на които да пишем "мажоритарен вот", че да стане ясно какво искат хората. А и парламент избран с десетина-петнайсет процената от гласоподавателите няка да има никаква легитимност повече от това, да направи изборите мажоритарни и да се саморазпусне.

3

Анонимен

преди 5 години

Мажоритарното се оказа магаритарно! Още не се знаят кандидатите в листите, но социолозите през ден ни обясняват как сме щели да гласуваме! Уж референдум, уж искахме да гласуваме за личности...!!!

2

Неочакван завой

преди 5 години

Що не им спретнем един ВОТ на недоверие и НЕ ГЛАСУВАМЕ! В ЕП ще ги направят на маймуни! Депутати, избрани с по 1000 гласа/на съпартийци/

1

V

преди 5 години

Ха ха ха това е за електората на герб и дпс ;) герб май осъзнава че си отива и ще остане в историята с петстин левовите заплати при европейски акцизи ,про американска политика във вреда на българските граждани .Огромни изисквания към обикновените хора и никаква отговорност от хората с власт . Ще стане като ндсв .Още в един парламент ще ги има и после и ромовете ще ги забравят ;)Тоз народ не е влязъл в ЕС заради европейските цени ,а заради техните заплати