9

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не знам , но хората се страхуват да не вземете власта.

8

Анонимен

преди 5 години

Щом, цоциалистите мучат, все в порядке.

7

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

6

До JoannaChandler

преди 5 години

Уж си жена,а пък говориш за себе си в мъжки род,е кажи тогава как да ти повярваме че първият месец си изкарал/а 20 544 $,Да не е било 20.54 $ ?

5

до 5

преди 5 години

да така е планктона е жизнено важен за екологията на рибите,незаинтересована опозиция по други теми освен избори, води до липсата на контрол и алтернативни предложения по другите теми, така те си остават лошо контролирани и високо-вероятно неефективни решения минават именно от ГЕРБ.Т.е. от нарушаването на екологията страдаме всички българи.А другите теми са планктона и се пренебрегва защото не е риба.

4

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми гладни гербери да тролят за по някой лев с надеждата, че някой ден ще бъдат възнаградени за себеотдайното си подкрепа. От мен да знаете, планктона никога няма да стане риба!

3

арматуриста

преди 5 години

М,дааа другари.Като върнете откраднатите банки по Виденово време и се извините на обеднелият народ за унижението и разрухата,ще си помислим!

2

бай Иван

преди 5 години

Това отроче на комунисти не разбра ли,че краварката Мара през 90 те години гласуваше за БСП,защото беше неграмотна,и се хващаше на манипулациите на партийният и секретар.Сега дъщерята на Мара е от друго поколение,няма червен чип в централният мозък и не иска да чуе за строителите на комунизЪма,за хиперинфлациите ,мулти милионерите и мутрите на БСП.

1

Анонимен

преди 5 години

Те БСП имат предложения само когато става въпрос за избори.Докъде бяха досега тази опозиция ,за какво народа им плаща заплата за опозиция, досега трябваше списъка на предложения да е много дълъг и евентуално малък процент от тях да са одобрени защото щеше да има и добри .Но те не ние не се интересуваме от работа в парламента а искаме власта затова искаме избори.И само неща свързани с избори ни интересува.Като гледам опозицията се питам и управляващите доколко работят без опозиция по други те