128

Анонимен

преди 5 години

Импийчмънт на руският *** а бсп да бъде забранена.

127

Анонимен

преди 5 години

Нинова лае,керванът си върви!

126

Анонимен

преди 5 години

Еми тогава и пРезидента и Курнелиятехноимпексова да дадат сигнал на прокурора и съда!

125

Анонимен

преди 5 години

Има избирателен закон.Не може шефътна правната комисия да не иска да го спази и да твърди, че опозицията, която настоява да се спази избирателния закон, правела саботаж!То ва е абсурдно.Научете се да четете, да слушате и да мислите със своите глави.Не може безмозъчно да се повтаря нещо, което неправилно, незаконно, че е обратното.Човек, който разбира, няма да напада опонента си заради външност и произход.Това е, когато липсват аргументи.

124

БГ

преди 5 години

Горката колко е жалка не си вижда избирателите умствено осакатени пенсионери на какво се надява не знма

123

до 117

преди 5 години

Следват местните избори и европейските са показател за нагласата на избирателите.Второ, в Европа вървят различни политически процеси, има разместване във влиянието на различните партии и може да се окаже Народната партия да не бъде толкова влиятелна.По принцип, злоупотребата с вота е престъпление, на фона на високопарните думи за демокрация.

122

Анонимен

преди 5 години

. БСП плашат хората и манипулират. Колко пъти техни редовни правителства и служебни такива организорат изборите и пак ядат бой?

121

Анонимен

преди 5 години

Коментарите ви са безпринципни и елементарни.Има закон.ГЕРБ не иска да го спази.Защо?Защото не му отърва да го спази, защото си е направил терлимишинката даоткрадне за пореден път изборите.Ако вие се държите като футболни фенове, жалко, защото работата никак не е хубава.Вие сте убедени, че трябва да се лъже. И да се краде, да се забранява да се мисли даже.Пишете печално еднообразни, безсилни.Безсилието личи във властта, изнервена е и е брутална.Рейтинг 0, за закони, които не спазватл

120

ddaad

преди 5 години

До КрайKoi znae koi shte pobedi!Sram i pozor da se sravnqvash s toq:D:Dxaxatrol4e prosto!

119

Анонимен

преди 5 години

Права е Нинова! В държавата има законии ако самите автори на законите не ги спазват, за каква държава става дума?Надявам да я чуят много добре тези, на които им дойде до гуша от досегашното.Нека се обединят, интелигентните хора трябва да си заемат мястото в ръководството на нашата държава, която не е частна собственост на никого.Следващият ще му е много трудно да оправя бакиите на това калинково управление.

118

Панталей Партизанина

преди 5 години

Гжа Нинова и Гн Радев са едни изключително честни хора. Тяхната мъдрост и себеотрицание не им позволява да допуснат лъжи или предпоставкаи за пресъпления. Ето защо те виждайки как Герб се готвят за фалшификация, са длъжни да тръбят тревога. Чистотата на техните мисли го изисква.

117

Анонимен

преди 5 години

Явно Решетников не може да изтрезнее за да измисли стратегия за фалшифициране на изборите в полза на БСП и да откъсне България от НАТО и ЕС.

116

Курнелия е абсурд

преди 5 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

115

Край

преди 5 години

Корни е идеалния противник на Бате. Достатъчно е да я погледнеш и веднага ти става ясно че никога няма да го победи.Како Корни Герб няма да фалшифицират изборите. Вие заедно с герб направихте така че реално народа да гласува НО да не избира.

114

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

113

Анонимен

преди 5 години

Г-жа Лъжа.

112

Minuva42

преди 5 години

БСП много усърдно втълпяват, че управляващите ще фалшифицират изборите за да останат на власт.В крайна сметка това са избори за европарламент, няма общо с мандата на правителството... Защо едно правителство ще фалшифицира тези избори? Ако не иска да си сдаде мандата, просто няма да го даде.На *** ли ни правите?

111

Отвратен

преди 5 години

Taя се чуди какъв да си го завре.

110

Minuva42

преди 5 години

По-жалко създание от българският комунист е само българският избирател

109

Анонимен

преди 5 години

Хем лъжлива, хем крадлива, това е другарката Нинова, отврат.