68

Народен Съд

преди 5 години

Трима българи самозапалили се само за седмица. Ха ха на това Тиквата му вика (стабилност) Мизерията и глада кара хората да стигат до такива крайности,ама тези горе управниците било то ГЕРБ или БСП това не ги вълнува,тях сега ги вълнували някакви се избори за европарламент,където да изпратят техните си хора да лапкат големите заплати,а народа кучета го яли....Да сте чули някой от тези да се е тръгнал за това,че хора в 21 век се самозапалват принудени от глада.Не бюлетини ,а куршуми за политиците

67

Анонимен

преди 5 години

Само остава тая обучена крадла да докопа властта.

66

V

преди 5 години

герб и дпс са ромски партии .техния електорат не разбира от преференции ;) А машинното гласуване може да спре измамите ;)

65

Анонимен

преди 5 години

Никакво БСП, има толкова неща да се довършват, ще ни върнат в първи клас отново, абсурд.

64

Анонимен

преди 5 години

Реално ГЕРБ честно са спечелили изборите през 2009 год. чакал съм 6 часа да гласувам. Беше голяма еуфория нова партия, нови надежди че нещо ще се оправи. Останахме си само с надеждите и чакането, само да ви кажа къде съм си загубил времето да гласувам. Избирателна секция BARKING LONDON това са най загубените 6 часа през моя живот.

63

Анонимен

преди 5 години

Тая света ще обърне ама ще захапе властта.Много е гладна за власт.

62

Анонимен

преди 5 години

Комунисти-русофили изпаднаха в преддеветосептемрииска истерия !За тях всики избори са партизанска акция за завземане на властта !

61

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точка И в чисто кремльовски стил, застава на абмразурата, макар и да знае, че всичките му усилия са сезифови.Ами така си е! Призива му да не вземаме ничия страна във Венецуела, овисна във въздуха. Драпа напразно за Грипените и всичките му Вета (освен Домусчиев) бяха отхвърлени.

60

Анонимен

преди 5 години

Бе к,ви ,,Избори"" ,к,ви 5 лева бре...Народа мизерства ,България умира-демографска катастрофа безаконие,корушция престъпност,повсеместна ,тези там горе тръгнали да ни занимават с някакви ,,избори::за европарламент.Нас какво ни интересува ЕС.Какво (добро) ни донесоха ЕС и НАТО..Народа не щем да ни заблуждавате с такива глупости,а искаме НОВ НАРОДЕН СЪД за управляващата ни през последните 30 г продажни и крадливи изедници.

59

Анонимен

преди 5 години

Другари огледайте се колко построи Борисов, това с грабежи не става, както беше при БСП.

58

анонимен

преди 5 години

Стига вече игрички , Корнелио! 28 години партиите и техните депутати крадат от държавата, а народът оголя и обося!Съсипахте икономически България, унищожихте предприятията и няма къде да работим! Партиите незабавно да се забранят, а парламентът да се разпусне завинаги, аз вече няма да гласувам, както и много други хора!

57

Анонимен

преди 5 години

До 54Като толкова не ти изнася в ЕС и НАТО,хващай пътя и в Русия,бе приятел.Може и в Беларус или някъде в средна Азия.

56

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще опитат по всякакъв /дори нечестен/ начин да спечелят изборите. Ако не ги спечелят ще се разкрият толкова много техни далавери,че немалко техни хора ще отидат в затвора. Много хора на ГЕРБ , за да си запазят местата ще се разприказват и това ще разкрие още далавери.

55

Анонимен

преди 5 години

Истината е в бкп.

54

Анонимен

преди 5 години

В България вече от 30 години се провеждат избори,отдавна свикнахме.Да внушаваш,че изборите ще се фалшифицират е подигравка с избирателите.Но за БСП 80% от българите са ***. Яко активиране на защитниците на руските интереси,на президент,БСП и т.н..Ама българският народ ще се справи ,надявам се.

53

Анонимен

преди 5 години

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ГЕРБАВАТА ЕВРЕЙСКО-АТАЛНТИЧЕСКА КРАДЛИВА И ПРОДАЖНА ШАЙКА ГЕРБ И ЕВРЕЙСКО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ,КРАДЛИВА И ПРОДАЖНА ПАСМИНА БСП...РАЗЛИКА НЯМА .АКО БЕСЕПАРИТЕ ОБЕЩАЯТ И ИМ ЗАЛЕГНЕ В ПРОГРАМАТА СМЯНА НА СИСТЕМАТА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА КЪМ СИСТЕМА НА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ КАКВАТО Е В ШВЕЙЦАРИЯ И СВИКВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ -ДОПИТВАНЕ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО ,ТОГАВА НЕ САМО АЗ ,НО 90 % ТОГАВА ОТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ БЕСЕПАРИТЕ.

52

Анонимен

преди 5 години

Герб си отиват. И на тях самите им е ясно. Аз не съм против да управляват БСП с Патриотите.

51

Анонимен

преди 5 години

Корнелия е новата желязна лейди,която ще оправи България от разрухата и мизерията докарана ни от ГЕРБ

50

Ако Курнелия

преди 5 години

обещае РЕФЕРЕНДУМ за ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ще гласуван с 2 ръце за нея !за сега нищо не ни обещават - от къв зор да гласувам за нея тогава !?

49

Перко

преди 5 години

Като пишете за БСП може ли без снимка на Корнела. Щом я видя ме избива на разстройство и може, като Гебрев, да отворя работа на наши и чужди служби да ми анализират ...