31

V

преди 5 години

герб и ЕС увеличават акцизите не пропорционално на заплатите и на МРЗ .Идеята е да се увеличават доходите на чорбаджистите и на държавната хранилка за сметка на работещите ;) Затова се наблюдава и такова бързо нарастване на сметките над 200 000 лв Идеята на герб и ЕС е да се краде труд ;) Акцизите скачат непропорционално на заплатите .И докато герб е на власт все така ще е .А иначе събират рекет за пресичане на улицата ,а ромовете строят върху наща обрествена земя безплатно ;)

30

Fenasi Kerim

преди 5 години

Докато не бъдат публично *** оня от Сик който го назначиха за премиер и неговите подчинени както и татарския коняк шеф на Дпс тази държава няма да сколаса.

29

МНЕНИЕ

преди 5 години

Аз съм IT и ми се намали дохода - от 2019 плащам Данъци върху 3000 лева , Тъпо .Не че се хваля ама - взимам 10 000 лева месечно в частна Фирма , обслужващата АПИ и Парламента , пиша Софтуера за Винетките ,. Та мисля да избягам в Англия - там ще взимам по 1 милион Паунда . България не иска да задържа Кадърни Хора .

28

Fenasi Kerim

преди 5 години

Нищо не се увеличава освен цените. Лъжат като дърт коняк медиите собственост на Дебелака от Дпс. Населението се топи като мартенски сняг. *** препускат с КОНЬОВЕТЕ по асфалта и фалшиви "генерал" пожарникар ръси глупост а останалите му пригласят. Оня умствено изостанал с яйцеподобната глава дето закусва и яде шамари във Фашистките Американски Щати ще уреди отново изборите. Ще вдигнат един телефон на Роско да наговори някоя глупост че лошо ми се пише иначе и така...

27

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ губят по всички фронтове дори и техните кухи кратуни са го проумели. Сега преди изборите тръбят навсякъде колко сме "добре" колко "добре" живеем и какви големи доходи получаваме при тяхното управление. Истината е съвсем различна, и ще го разберат на изборите какво мислим за най некадърната и крадлива партия управлявала някога България. Ако доходите бяха високи хората нямаше да бягат от България, и да умират като мухи.

26

Анонимен

преди 5 години

Повишиха цените на тока, парното, водата, вдигнаха цените на хляба, сиренето и млякото, а заплатите казаха че ще увеличат, ама друг път.

25

Анонимен

преди 5 години

Плащаме скъпо *** в хранителните магазина и това е една от големите измами в татковината ни , но държавните органи си затварят очите ,защото някой е на някого ,или е от "некоя" партия, хубавата храна е скъпа , но в нормалните държави , нормалната храна се дотира , за да имат изгода тези , които честно я произвеждат , тук се "дотират" вносители на стари коли , бяла и черна техника , мобифони, парцалки по така наречените бутици , и най- вече храни -*** , препакетирани като "наши"

24

Анонимен

преди 5 години

С 1000 лв , ако мога да си позволя да купя режийни,наем,храна,развлечения и т.н. за 800 лв.Обаче със заплата от 500 лв. мога да си купя същото за 50 лв. Кога съм по-богат? Когато получавам 1000 лева, които не ми стигат за нищо или когато получавам 500 лева плащам си всичко и ми остават не малка част от парите от заплатата? Кое е по-добре да получавам 1000 лева и тях да не мога да си покрия разхоите или когато взимам 500 лва, но ми остават почти половината пари?

23

тарикат

преди 5 години

Аз пък съм тарикат!Всеки месец спестявам по някой лев от заплатата и го инвестирам в колата!Януари спестх за ГОФевруари ще спестя за винеткаМарт за данъка на колата Април за тех. преглед и летни гумиМай месец ще спестя за един резервоар гориво И Юни месец подкарвам колата и е готова да отидем с жената и децата на Крайморие като напълним багажника с консерви и буркани и опънем палатка на неохраняемия плаж!

22

Анонимен

преди 5 години

"Доходите " ха, ха, ха

21

Анонимен

преди 5 години

До 20европейски сметкина африкански заплати това е в бг--ясно е, че тези сметки няма кой и как да плаща с тези заплати и е въпрос на време, да дойде отрезвяването и приземяването. нещата тук са обречени!

20

Анонимен

преди 5 години

Доходите ни растат, разходите също!--значи нищо не само, че не расте, но доста драматично намалява остатъчният доход, след приспадане на всички "задължителни" разходи за консумативи, и стоки от първа необходимост.

19

Бачкатор

преди 5 години

сега пак ще се появят некви дразнещи айтита да обесневат колко мого пари вземали.

18

Анонимен

преди 5 години

европейски сметкина африкански заплати това е в бг

17

Анонимен

преди 5 години

Бананова република с цъфнал ГЕРБ.

16

МНЕНИЕ

преди 5 години

Депутатите и Политиците имат Увеличение на Дохода с близо 150 евро Месечно ??Това Увеличение не се дава дори в Германия и Швейцария .

15

бай х

преди 5 години

не вярвайте на очите и ушите си вярвайте на написаното ....

14

Анонимен

преди 5 години

само дето токът на майка ми е 229.30лв .а пенсията и 230лв.няма за вода.лекарства.храна.телефон.телевизия.неща необходими за един европеец.няма да яде и да се къпе.

13

Анонимен

преди 5 години

Общият доход 1 557 лв. Общият разход 1 509 лв.Разликата е 48 лв. т.е. отива към 0 лв. и даже трябва да тегли заеми.

12

Анонимен

преди 5 години

"Харчим най-много за храна".. е то това е от 30 години... Най-бедни сме.. 10% увеличение на заплатите не може да компенсира нищо