37

ами

преди 5 години

Нато----убийци!!!

36

nekoj

преди 5 години

Ами до София долетя 'попогрешка' една американска ракета - факт. А дали не са долитали и наночастици???Рака е станал доста масово заболяване...Ама нами сме 'атлантици' нема да им търсим керез на 'съюзниците' - дори и без пари бази им даваме. А те ни спират 'потоците' - ама това е от "добрина"

35

Инфо

преди 5 години

Чернобил не беше авария а стъкмен от украински сепаратисти подпомогнати от кравария терористичен акт.

34

Анонимен

преди 5 години

Искам да обърна внимание на постоянния западен вятър на нашите географски ширини. Не е случайно че западните сили хвърлиха заразените бомби на изток. Нацистите имаха такава теория за *** славяните.

33

Анонимен

преди 5 години

Приятелските бомби на НАТО са най-хубавите бомби

32

Анонимен

преди 5 години

Дали има заболявания от бомбардировките не знам със сигурност, по-скоро има, защото ако се мисли логически, американците и техните ментори, са коварни и са способни с умисъл да причинят мръсотия, с дълготрайно въздействие, безскруполни са, и са го доказали исторически. Иначе сърбендите, не са ни били никога приятели, но америкосите ги бомбиха много подло и нечестно, нямаха право.Само се чудя, докога ще кибичим в антихуманното и демонично НАТО...НАТО са убиици.

31

Анонимен

преди 5 години

до 35 Е хайде сега...Кличко като отиде в Русия и начупи манерката на Поветкин не го ли освиркваха? Вярно- украинци и руснаци се мразят много.)))

30

Анонимен

преди 5 години

до 36 Никъде в бяла държава не освиркват световния шампион освен в САЩ, ако не е американец. Набий си го в куухата манерка! Илки САЩ не е бяла държава викаш?Даже нашите *** когато идват световни шампиони индивидуално или отборно ги посрещат с уважение, бе келллеш!

29

ikar

преди 5 години

Нали нашите политици твърдяха, че обеднения уран не е вреден? Тогава показваха на кадри по ТВ как нашите "специалисти" събираха пръст за проби с голи ръце, а холандците бяха облечени в защитни костюми, обувки, ръкавици и маски. Никой не пише дали няма случаи на заболявания у нас в резултат от употребата на оббеднения уран.

28

Анонимен

преди 5 години

До 28Айде ся! Га дойде някой отбор или спортист от чужбина, колко псув и яде, ти па ся ми го сравняваш с американците. Да не казвам, че говорим за спортни фенове, което си е идиoтско по подразбиране. А ако беше паднал твоя човек... Какво оправдано ли щеше да е? Или си вадим изводи от ***.

27

Ястребител

преди 5 години

Империята на злото и най-грандиозната еврейска колония САЩ и еврейските им господари са 1 заплаха за човечеството! Докато хората около света не се обединят в един юмрук стрещу тази сатанистка сила, хората има още много да се избиват помежду си и да живеят във вечна мизерия! В Сърбия американците ползваха над 50 т. амуниции с обеднен, и над 2,000 тона в Ирак! Ураниумът, който се акумулира в земята и подпочвените води ще трови всичко през следващита 25,000 години!!!

26

Анонимен

преди 5 години

И как ще разберат някой умрял от рак в Сърбия дали причината е уж наночастици от обденен уран (наночастиците напоследък са на мода) или защото е гълтал пушеците от близкия завод?Чиста сръбско-руска антинатовска пропаганда. Всеки ден има протести срещу Вучич и той се чуди с какво да отвлече вниманието.

25

Анонимен

преди 5 години

Не е първото , ами бомбите върху Япония.

24

Анонимен

преди 5 години

До Чернобилавария е а това си е убийство

23

Анонимен

преди 5 години

Само един пример давам колко е сбъркан американския народ и в какъв свой собствен свят живее.Идва най-великият Виталий Кличко да се бие с някакъв американец Крис Арелоа...непобеждаван дотогава...и излиза Виталий на ринга и масови освирквания.Да освиркаш непебедимият световен шампион си е леко казано идиoтщина!Е, Виталий Кличко след това начупи тиквата на тоя и оня се разрева.

22

Чернобил

преди 5 години

Върнете се по-назад във времето-1986г.?!Някой маи са с къса памет.

21

До Шварц

преди 5 години

Благодаря Ви, че редовно ни осведомявате как нямате нищо общо с нас, България и Балканите. Това напълно доказва, че нямате нищо общо с нас, България и Балканите ;)

20

неизвестен

преди 5 години

Ми то и в България рак под път и над път ,особено в пограничните райони със Сърбия напр. Видин - област и други селища в България близо до сръбско- българската граница . Това ни донесоха американците с техния обеднен уран ...Кого ли да съдим ние...

19

Анонимен

преди 5 години

Защо "Балкански"? Синдромът си е чисто НАТОвски/Американски!

18

Шварц

преди 5 години

На Балканите даже и отпуска не стъпвам. Не само заради радиоактивния прахоляк, пушеците, убийците по пътищата, корупцията, Боко, Цвъки, намусените хора, лошите пътища, комунистите, лентяите, плачковците и др.