51

Анонимен

преди 5 години

В общи линии ще живее като средностатистически жител на държава, която гради комунизма от около век и продължава напред.

50

Анонимен

преди 5 години

От кога Робърт Хансен, който няма нищо общо с Русия стана руски шпионин? Това си е един американски сериен убиец, който няма капка общо с коя да е друга държава.ОПРАВЕТЕ СИ СТАТИЯТА!

49

Анонимен

преди 5 години

Абе пак много си е разкарвал коня... 61 години са му даже доста на свобода въпреки че е прекарал няколко от тях в затвори

48

Анонимен

преди 5 години

Идеален е за Цвиконио и останалите ГЕРБави полухлебарки да ги набутaт вътре

47

Анонимен

преди 5 години

Мда. Гледах документален филм преди време за руския затвор "Черния Делфин" - американската версия е доста по-мека.Е, все пак в "Черния Делфин" са само серийни убийци, канибали и масови убийци...

46

До 47

преди 5 години

Тогава наистина ще изперка тотално за няма и година...

45

Анонимен

преди 5 години

Може и още по-лошо като килията да е максимално звукоизолирана. Затворника да не може да си чуе дори собствения глас. Тогава вече става наистина страшно.

44

Анонимен

преди 5 години

Който е по-любознателен, може да прегледа документалния филм за затвора... На примерните им дават книги - това е едно добро място за целият ни парламент да се ограмоти там. https://youtube/watch?v=9fIudrS-wo4

43

Анонимен

преди 5 години

Идеално място за Бойко, целият парламент и Доган ага

42

Анонимен

преди 5 години

Малко му е и това!

41

Анонимен

преди 5 години

Все ще се намери някой надзирател който да иска да стане милионер

40

Истински правозащитн

преди 5 години

Изолацията ... може да нанеси ужасни психически травми на затворниците, попаднали там."Тези дет се пишат от правозащитници на тея , да последват съдбата им. Струва ми се, че за такива и.роди са прекалено добри така описаните условия.

39

Ники

преди 5 години

Посещавал съм апреста в съдебната .... по-зле е от този затвор.

38

Анонимен

преди 5 години

само за завряния зет и въртоглавите

37

Песимист

преди 5 години

Те Американците за това не свалят визите за българите,защото всичко живо ще се юрне към модерната пандела.Един път влезнат ли вътре,после *** ги гони навънка.Никой не бяга от хубавото.Ток,вода,парно,кабелна,храна,доктори и зъболекари,престъпност нулева,дори няма нужда да се притесняваш за пенсия.Общо взето,спокойствие и силна храна.Но това е само в мечтите на българинът,Бог високо,Supermax далеко.После *** разправяй че имало равенство и справедливост.

36

анонимен

преди 5 години

Надявам се да пратят в този затвор Sidney дето ни излага пред австрАлия Имате поздрави от Стойчо от Пърт

35

Анонимен

преди 5 години

Не са нужни на правителството на САЩ. Поради една проста причина. Изтичат милиарди долари основно от САЩ посока латинска Америка. Това е основна причина DEA да води война с ескубарето а после и с Чапо. Без САЩ тамошните власти немогат да се справят с толкова богати прсртпници.

34

Анонимен

преди 5 години

Верно това е по лошо и от смъртна присъда. 20 години я такава дупка без светлина и хора си е. ..Много много лошо. Смъртта е за предпочитане.

33

Харпунджията

преди 5 години

сигурна работа е този затвор,за сигурни хора.а само малко по нагоре в ,,скалисттите планини'' са подземните убежища на ,,елита''.каквито и войни и катаклизми да се случат на земята ел-чапито ще живее дълги години в добро здраве.най добрите фитнес инструктори,най добрите диетолози.най добрата храна и какво ли не още.и най важното,недосегаемост от враговете му.просто сигурна работа.кой бяга от такъв рахат.

32

Разцепвач Гъзсъдрани

преди 5 години

Не го мисли ел Доган, а съзерцавай празната си копаня и яловвата си жена бе българин мизерен! Диииба и племето му мършаляшко неблагодарно българско дииба - хапе като бясно куче ръката, дето го е хранила 500 години, и продължава да го храни!