8

стига партенки

преди 5 години

Пак се опитват да ни включат в чужд измислен филм и най-смешното е, че кукловодите непрекъснато обясняват какви професионалисти са руснаците, а излиза че на два пъти не са успели да си свършат работата. Какво искат да кажат, че след като някой се издънил един път пак ще го пратят някъде с риск това да се повторили е нЕма толкова т.пи разузнавачи или убийци наречете ги както ви е удобно.

7

Шиши

преди 5 години

Шиши е най-противното туловище раждано от българската 'бизнес' среда.И все повече личи ,че е създание на руските тайни служби ,които все още активно го подпомагат (и руските служби му тровят конкурентите).Това мамино прасенце изнесе милиарди в русия разсипа маса български предприятия и никой не смее да го пипне.Баневи - същите.А русофилите тук не смеят дори да мислят над тези факти

6

анонимен

преди 5 години

Тоя просто е прекалили със зеленчуците ХА ХА ХА

5

Анонимен

преди 5 години

А тоя мафиот Гебрев защо се занимава с тоя Федотов яде и пие с него, пък после леле мамо отровили са ме! Е така е в мафията е така! Лошото е че Русия тази постановка няма да ни прости и ще ни накаже!

4

Анонимен

преди 5 години

Сорошките магистралки не е лошо да научат,че КГБ и Руската мафия не действат с марули,броколи,магданоз,карфиол,коприва,спанак,лапад и други зеленяши.Обикновено използват услугите на господата Макаров и Калашников.

3

ognyanz

преди 5 години

Ако обобщим, нищо не е ясно, но предположения много. И тъй като част от тях идват от Велокобритания, нашите специални служби, прокуратура и ж'урналистика са поели темата.Въпрос на ж'урналист: Възможно ли е специалните служби на Русия да са налесени с натравянето (с препарат за растителна защита) на Гебрев.Контравъпрос: Възможно ли е служител от екипа на БНТ да е намесен в ...Ясно е, че по принцип и едното, и другото е възможно. Но това не означава, че е вярно.

2

Анонимен

преди 5 години

Румен Петков тва изчадие трябва да бъде по строго съден от Ел Чапо.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя белоглавия е голяма лисица само това мога да кажа.