28

шепот

преди 5 години

На снимката това не е ли медиинияфризьор на дарик,който се ожени зажена си.Много велики станахте,а не-можете едно държавно действие дасътворите.

27

Анонимен

преди 5 години

банални стават, ако са искали да го ликвидират да са го свършили, ако е да го сплашат има по елегантни методи без следи

26

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ РАЗБИРАМ ТЕЗИТЕ ,ЗА ОТРАВЯНЕ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ! ВСЕКИ ПОДГОТВЕН СПЕЦНАЗ /ОТ ВСЯКА СИСТЕМА-ДЪРЖАВНА / МОЖЕ ДА МУ ОТРЕЖЕ КРАТУНКАТА БЕЗ ДА ОСТАВИ СЛЕДИ !!! ИМА ТОЛКОВА УСЪВЪРШЕТСТВАНИ НАЧИНИ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА "НЕУДОБНИ" , ЧЕ ЗАЩО Е НУЖНО ДА ИМА "НЕУСПЕШНИ "ОПИТИ !?!? АЙДЕ БЕ -СТАНАЛО МУ ЛОШО НА ПРОИЗВОДНОТО НА ДС И БКП !?!?

25

Анонимен

преди 5 години

Само Гебрев ли се е натровил като е ял в ресторант?

24

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало да се провери кои американски и английски шпиони са били по това време в България и дали те не са отровили Гебрев.

23

КАКВО СТАВА

преди 5 години

НЕДОУМЯВАМЕ? Велики сили се борят кой дани доставя по "евтино" гориво. Велики сили ни засипват с все по "ЕВТИНИ И КАЧЕСТВЕННИ" ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ.ОТГОРЕ НА ВСИЧКО МИЛИОНИ летят към България и захранват банки.Явно ще станем някакъв КОСМИЧЕСКИ ЦЕНТЪР ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ГОСПОДСТВО НАД СВЕТА.ТО ТОЛКОВА ГРИЖИ ЗА НАС СА НЕОБЯСНИМИ.

22

Анонимен

преди 5 години

случая гебрев е предизборна отрова за отравяне на българите и да не гледат в какво състояние е държавата ни ами да се занимаваме с ловци на шпиони дето ги нямаа цял етаж от вътрешното министерство отстъпен на американските служби

21

Анонимен

преди 5 години

Че натравянето на Гебрев си е българска работа ,това и децата го знаят.Камо ли службите да не го знаят.

20

Шопска

преди 5 години

Чудят се как да се докарат на американци и англичани.

19

анонимен

преди 5 години

ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА "НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ" ТА И ТИЯ КАКВО ЛИ ИСКАТ СЛЕД ТОЛКОВА ВРЕМЕ И ЗАЩО ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СЕ СЕТИХА ЗА НОВИЧОК. А ДА ЦВЪКИ ИСКА ДА УБЕДИ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ГЕРБ ИМА РУСКА НАМЕСА И ОЩЕ ОТ СЕГА СИ ВРЪЗВА ГАЩИТЕ. ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЩЕ НАМРАЗЯТ РУСИЯ, ТАЯ ПРОКЛЕТА РУСИЯ КОЯТО СЕ МЕСИ НАВСЯКЪДЕ. ГОРКИТЕ *** КОЙ ЛИ ИМ ВЯРВА??????

18

Анонимен

преди 5 години

Предизборна герберска пушилка.Цветанов повръща закуската.

17

Анонимен

преди 5 години

"Дали не изхранваме излишни служители?"!!!!!!!!!!!... те така и 90% от държавните служители!

16

Перко

преди 5 години

Значи ако се продрискате, сипвате в буркан и носите в полицията. Още един контролен буркан във външно министерство, щото полицаите може да замажат работата. И те така

15

Ха-ха

преди 5 години

С какво разстройството на Гебрев е по значимо от моето, че даже Цацаров разказва за него.

14

ОООООО

преди 5 години

Та значи ако ме пипне вирус и ми е лошо и оповръщам всичко,пък после изследват салатата и в нея открият остатъци от фосфоросъдържащи торове,ще обявят,че съм отровен с Новичок от Путин.

13

Анонимен

преди 5 години

Тоа Гебрев е комунистически мафиоз , а мафиотите ги тровят и ликвидират!

12

Анонимен

преди 5 години

А не си ли мислите, че ни заглавичкват с разни измишльотини в тч милионите на Мадурко, за да ни отвличат вниманието от други по-важни проблеми като заплатите например, като апартаментите на кръстника, като 6те апартамента и ред други дивотии сътворени от 240 кратуни събрани на едно място и ужким от различни партии ама иначе всички са се учили от един буквар?

11

Анонимен

преди 5 години

А защо не се шуми как заразиха с рак Хафез Асад, Уго Човес... пак двойни стандарти. Все пак те умряха а менте атакуваните са си живи. Нима някой мисли, че ако Русия иска да ликвидира някой човек ще му се размине, пък и която и друга държава да реши да ликвидира човек, дали този човек има шанс за спасение.

10

Анонимен

преди 5 години

до Шиши 8Абсолютно съм съгласен с написаното от теб, но аз като русофил изпитвам симпатии към Русия и руския народ от благодарност!

9

Анонимен

преди 5 години

е нали се сещате че резултатите от пробите в Англия ще бъдат Новичок, ксквото си искат това ще кажат че са намерили :), честно казано ако беше турска лабораторията по бих повярвал нс резултатите