12

До 14 от ваксинчо

преди 5 години

ТОЧНО ТАКИВА КОМЕНТАРИ КАТО ТВОИТЕИМАХ ПРЕДВИД: НЕВЕЖЕСТВО, КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ И ЖЕЛАНИЕ ДА СИ НЕЩО, КОГАТО СИ НУЛА! КАТО КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА! ВСИЧКО Е КОНСПИРАЦИЯ, ДА ЗНАЕШ!:) ВКЛ ИМА КОНСПИРАЦИЯ МЕЖДУ САМИТЕ КОНСПИРАТОРИ! ЦЕЛТА Е ЕДНА: МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА ДА БЪДАТ ПРЕЦАКАНИ! ХАРЕСВАМ ФИЛМЪТ МАТРИЦАТА, НИЩО ЧЕ БРАТЯ УАШОВСКИ ВЕЧЕ СА СЕСТРИ УАШОВСКИ! НО ИДВАТ В ПОВЕЧЕ ПОДОБНИ ДЪРВЕНИ ФИлософи.

11

Анонимен

преди 5 години

Как се минимизираха случаите на едра шарка, не стана ли чрез ваксиниране?Не аз, историята отговаря с Не на този въпрос. Между другото, историята на ваксинацията срещу едра шарка е класическа инсинуация и е пълна с шумни провали, което е доста показателно. Информацията за тези провали е напълно достъпна за всички, трябва само да бъде прочетена.

10

45 години стигат

преди 5 години

В момента има интернет - всеки може да провери всичко. Вижте в началото на 20ти век чистотата на въздуха в България, вижте го и през 1990г. От държава рай, се превръщаме в държава гpoбищe. Стига с тия заводи.

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до долния Заводите от социализма отдавна ги няма !Така че не с тия номера. Няма ги обаче и горите, които евроатлантическите диваци изсякоха.

8

Анонимен

преди 5 години

"Тези болести морбили, туберкулоза и прочие бяха изчезнали по времето на социализма, защото имахме ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и гарантиран минимален стандарт за всеки." колко неща се промениха от тогава? Преди "coциализма" България имаше най-чистия въздух в света! Благодарение на твоите "coциалисти" които за 45 години направиха от красивата България един голям завод - въздуха ни стана най-мръсния !

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Тези болести морбили, туберкулоза и прочие бяха изчезнали по времето на социализма, защото имахме ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и гарантиран минимален стандарт за всеки. В днешното евроатлантическа време може и проказата да се върне ....Мизерията и липсата на качествено здравеопазване до там водят !

6

Дуел в Дивия Запад

преди 5 години

Стига с тия ваксини. Трябва да има естествен подбор. В Америка още от преди 250 години е имало естествен подбор. Който е по-бърз и по-точен с револвера живее. В Древна Спарта също са извхръляли нeкачествените бебета. Няма полза от тях.

5

T

преди 5 години

На специалиста мога да кажа, че личните лекари си намират всякакви причини да не ходят по домашни посещения и с подобни болести те карат да им ходиш до кабинета, да висиш в коридора пред него и сума ти хора да са около теб, и да минават покрай теб. А как стигаш до кабинета им, няма да ви разправям. Заради умниците лични лекари, преди седмица с варицела и яко избили обриви, на отиване хубавичко се разходихме с метрото из София, а на връщане с тролея. Колко народ сме заразили, не знам.

4

Мaxмyт

преди 5 години

ава стига сти на убвинявали се нас ромити ва ни сми съ къпили как да са изкъпи ас кат пари нйяма българити лоши

3

Хах

преди 5 години

Ще стане някоя голяма епидемия заради иновативни и модерно мислещи майки.,то е ясно

2

Сократис

преди 5 години

Пет са регистрираните случаи, а колко не са, само може да се гадае...Морбили, или както я наричат-брусница, е взела много жертви и ще продължава да взима, докато не се изкорени като заболяване.Децата трябва да минават задължителна ваксинация, родителите, които отказват, да подписват декларации и да носят пълната отговорнист при последващо заболяване.При морбили, могат да възникнат усложнения, дори и след 15-20 години, след прекарване на заболяването.

1

boto

преди 5 години

Да са живи и здрави антиваксарите!!!