18

Защо се излагаме?

преди 5 години

Как е възможно да напишеш:"Реал победи сърцат Аякс"-заглавие търпящо адмирации, а после да "пропуснеш" в коментара непризнат гол?Виждал съм доста стадиони, но такъв като "Йохан Кройф Арена"-няма, като дух,красота и излъчване, идете и вижте!Един ден за "Аякс" ще се говори, както преди години-тези "младежи" имат бъдеще.В живота и в спорта не е важно колко скачаш, а кой ти го мери, но това калява!

17

Реал Смърдит

преди 5 години

как ги побутнаха срещу Аякс....тоя ВАР натакова мамата на футбола още повече, вече всичко е пари,и никой не го *** за играта.

16

Жоро

преди 5 години

дори и след несправедливо отменения им гол, Аякс имаха достатъчно положения, за да победят...ама може би липсата на опит си каза думата...Хунтелаар трябваше да влезе в игра вмето Долберг

15

Божинката

преди 5 години

Футбола с ВАР е като футбола без ВАР, само че с ВАР.

14

Анонимен

преди 5 години

Вече не гледам първенства, където има WAR...Сложат ли го във висшата лига на Англия, спирам и тях да ги гледам... Пълна пародия...

13

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно редовен гол отмениха на Аякс. Абсолютно редовен. Системата ВАР вече се използва за други цели. Пречел на вратаря... , че той самия Тибо въобще не протестира. Нападателя трябваше да прави път на вратаря и да не търси топката ли. Стига смешки.

12

Анонимен

преди 5 години

От Уефалона да мълчат, КЕШ кога???

11

?!

преди 5 години

Обърнете внимание на факта, че тази сутрин от УЕФА вече имат официална декларация в защита на решението за отмяна на гол!ПРИ КОЕ ДРУГО РЕШЕНИЕ НА "ВАР", БИЛО ТО "ФИФА" ИЛИ "УЕФА", СА ИЗЛИЗАЛИ С ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВИЛНОСТТА НА РЕШЕНИЕТО? Кога се събраха, кога взеха решение, че и изявление! "КОРУПЦИЯТА Е НАЙ ДОБРАТА СМАЗКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА"

10

..

преди 5 години

Свидетели сме, как не в една и две срещи при очевадни ситуации, главния рефер, изобщо не прибягва до видео "помощника"! В този случай обаче, видяхме как първо известно време обясняваха на съдията вероятно "ФИНАНСОВИТЕ НАРУШЕНИЯ" ПРИ ТОЗИ ГОЛ, като го склониха, да изсмуче от пръстите си и футболни такива.

9

Анонимен

преди 5 години

При тоя ВАР съдията явно въобще не е гледал видео,а е слушал инструкции.

8

..

преди 5 години

Aко положението бе в другата посока, ВАР щеше да "покаже" друго. Тотално убиха футбола с тази система и това го потвърждават до един всичките легенди в играта от едно време.

7

VAR

преди 5 години

VAR = Video Assisting Реал, ето истинското име на системата.

6

Чакър

преди 5 години

Oтмени гол, спаси Реферал.

5

са

преди 5 години

Интересно как дори след консултация с ВАР отново ГРЕШИ съдията с решението си. Ако ситуацията не беше в полза на Аякс дали щеше да взима същото решение? Видя се дори при гола, че нито един от играчите на Реал не протестираше за засада, защото дори те видяха че такава няма.

4

..

преди 5 години

Системата ВАР е пълна измсилица. Тенденциозно и винаги само в полза на единния отбор се гледат "нарушения" и "засади" (и то в зависимост от резултата), но при идентични ситуации за другия отбор системата не се консултира. Защо ?

3

Ривал Артрит

преди 5 години

Чист гол отменен в ущърб на Аякс след смешна "консултация" с ВАР. След това за нарушение срещу играч на Аякс секунди преди попадение на Ривал, ВАР не се консултира. Това е "модерния футбол". Няма как чрез игра да позволят на отбор като Аякс да отстрани отбор като Реферал Мадрид. Направо ги пратете служебно на финала, където ще свири Джумейн Чакър.

2

Анонимен

преди 5 години

Докога УЕФА ще подпира тия смешни бели балерини.Чист гол за Аякс отменен,и то при 0:0.И това се случва всяка година.

1

Фенъ

преди 5 години

Отвратен съм от съдийството. Спирам да им гледам нагласената ШЛ. По - добре да гледам А група, поне сеира е пълен :)))))))