39

Анонимен

преди 5 години

До Иван ПаспалджиевНАП са си завряли носовете в дупетата и не правят абсолютно нищо.

38

Анонимен

преди 5 години

Кардашатите не са турци бе *** манипиулатор , има си гугъл да не мислиш че хората гледат клрави по селата като при БКП

37

Иван Паспалджиев

преди 5 години

Къде е НАП в случая???? Да отидат на място и да видят в какъв дом живее, вътре обзавеждане, кола и т.н След това да каже от къде са и доходите! Ама с документи не да лъже като ... И ако има несъответствие, а то ще има очевадни веднага се пристъпва към запор на цялото имущество! И в килията на Иванчева...да постои там колкото стоя невинната жена със скалъпено обвинение. Ако и след това няма оправия ръцете на дръвника!

36

случаен минувач

преди 5 години

Внимавайте да не бъдете окардарашени някъде.

35

Циник до бая Иван

преди 5 години

Баъ си станал...*** не си научил много!Видно е! Пише ти го - черно на бяло - тези се занимават с джебчийство ОТ ПОКОЛЕНИЯ!Демокрацеията ви виновна !

34

Анонимен

преди 5 години

Кардашарите са роми дошли от Модлова и Влашко в края на 19 век у нас с течение на времето българо-християнизирани понеже са православни християни по религия

33

Анонимен

преди 5 години

Авторката както си копирала/постнала Статията с тва (от рода на Кардашарите) все едно е чисто български род , я бързо в гугъл да прочетеш за ромското Общество Кардашарите в България

32

Бай Иван

преди 5 години

Поредният продукт на демокрацията ,истеричните крякаха,че времето е тяхно сигурно се подмокрят от кеф ,като гледат каква система изградиха ;) ???

31

Анонимен

преди 5 години

На мен Станка не ми е откраднала нищо, докато шайката управляващи ме крадат всеки ден...

30

Анонимен

преди 5 години

Всички защитници на този етнос да скачат и да я защитатават, как може така. Хората това им е в традициите в нравите, а тия ще я обвиняват. ДИСКРИМИНАЦИЯ е това.

29

Анонимен

преди 5 години

Традиционната религиозна принадлежност на калдерашите в България е Източното православие, докато в Западна Европа и Северна Америка са католици. Не следва ли БПЦ да се намеси в защита на Станка? Сигурен съм, че голяма част от преджобеното е отишло като дарение по църкви и манастири.

28

Анонимен

преди 5 години

Ленче, има места дето такива от твойта школа не ги заключват а просто им режат по едно пръстче при всяко провинение. Упорита ли си скоро не можеш да си запалиш цигарката камоли да гепиш хехе

27

Менто

преди 5 години

Айде всички роми в защита на колежката, няма да излагате занаята!

26

Елена Поптодорова

преди 5 години

Ей това е мойта школа !

25

Стратег

преди 5 години

В София по автобусите от поне 15 години върлува банда мъже джебчии полу-българи полу-роми 120 килограмови.Любомиров вместо да дава интервюта да вземе да се активизира и вземе пример от Австрийските си колеги.

24

Някой

преди 5 години

Ми така правят кралете и кралиците!Полицай разпитва заподозрян в кражба от ромски произход: "Как ти е името?" - "Артур" - "И знаеш ли защо те арестувахме, Артуре?" - "Ми сигурно защото съм крал?"

23

Кратун

преди 5 години

Сега ще извади една психиатрична експертиза, че е клептоманка и готово. Чувал съм, че жената на едина известен алкохолен "цар" така правела. Даже си имала придружителка, която да я "пази" да не краде.

22

Teo

преди 5 години

Каква Царица,след като са я хванали толкова пъти и осъждана.То такъв цар и аз мога да бъда.

21

Ха сега де?

преди 5 години

1) Станка е с 18 криминални регистрации и с 9 дела за джебчийски кражби у нас.2) "Спряха я, и излъгаха, че е крала"

20

Анонимен

преди 5 години

И двете ръце на дръвника и с манарата!