59

ААА

преди 5 години

Кралцта на "дебчийките" ама друг път само нашите семкаджии журналисти и онея *** западняците може така да си въобразяват. Всепризнатите 1 в този вид" професия" са румънките и албанките. Пък и на европейците нека да им е хак няма само ние да сме пазар за *** им, нека и ние да изнесем малко *** на вън и по добре да крадът на вън отколкото и без това бедния народ тук

58

Анонимен

преди 5 години

Час по смях!Имах ,случай в който не ми вярваха ,че съм бългърка!!!Ние ,ми казват имаме българи съседи ,ама те са черно лъскави ,и все гладни и плачещи ,чудо на чудесата!!!

57

Айше правоверната

преди 5 години

Завинаги една от нас!

56

Турция

преди 5 години

При нас в пълно с такива каносани кадъни.Не ни прави впечатление,защото цялата ни ориенталска биомаса,наречена турци,е подобна!Свобода за този талант!

55

ТРЯБВА УМ ЗА ЧУЖБИНА

преди 5 години

"Станка не работи, но често пътува в чужбина."МОЖЕ ДА ВИ ИЗГЛЕЖДА СТРАННО НО ТОВА Е ИНТЕЛЕГЕНТНА ЖЕНА.ХОДЕНЕТО В ЕВРОПА ИЗИСКВА РЕДИЦА ПОЗНАНИЯ:1/ ДА ГОВОРИ ПРИЛИЧНО ПОНЕМИНИМУМ ЕДИН ЧУЖД ЕЗИК2/ ДА МОЖЕ СВОБОДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА ГЕОГРАФСКИ В ГОЛЯМИ ГРАДОВЕ3/ДА ПОЛЗВА ГРАДСКИ И МЕЖДУГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ЗАКОННО ЗА ДА НЕ ПОПАДА В ОБЕКТИВА НА ПОЛИЦИЯТА4/СЪЩОТО ВАЖИ ЗА ПРЕБИВАВАНЕ,СПАНЕ(вероятно не спи по градинките)КОЛКО ОТ ВАС МОГАТ ДА СЕ ПРИСПОСОБЯТ ЗА ЖИВОТ В ЧУЖДА СТРАНАПОМИСЛЕТЕ СИ!?

54

България

преди 5 години

Най крадливата нация в света. Повече крадем от колкото цгнт. После обвинявате че те крадат. Те крадат да оцелеят. А бг краде от алчност.

53

ШибиРиби

преди 5 години

Кака Станка отскочила до Виена да се консултира с адвоката си... хаха ох не мога, ше умра.. зарязвам бизнеса и фащам учителка да ме учи на нейния занаят.

52

ГП

преди 5 години

Нормално учудва ли Ви !!!

51

Анонимен

преди 5 години

Фразата "немам, немам" я разбират просяците на всички материци. Без майтап!

50

до номер 1

преди 5 години

Славата ни се носи и отвъд слънчевата система...Те затова не идват вече извънземни, кака Станка им гепила летящата чиния както си седели вътре зелените човечета и трябвало да се връщат пеша до съседната галактика.От тогава нито са се чули нито са се видяли.Затова да пием за здравето на кака Станка, която спаси България, ЕС и света от извънземните!

49

Анонимен

преди 5 години

Ало, Виена, неадекватници и алкохолиците от европарламента изрично казаха:-Не нарушавайте правата на ромите и не ги дискриминирайте.Пускайте я веднага на свобода да си краде на воля!

48

Анонимен

преди 5 години

Калдарашите са едни от най начетените и образовани български роми. Сред тях има много успели певци(Азис), политици(Симеонов), лекари(Томов) и всякакви други.

47

Анонимен

преди 5 години

Някои калдараши се имат за сърби, някои за българи, но всички са православни християни, ходят на църква и почитат и прославят Исуса Христа.

46

му Ха ха

преди 5 години

....ЕП скастри: Не закачайте ромите, не им взимайте правата, това е расизъм!...О,според ЕП австрийците нарушават на кардарашката ромка правото да КРАДЕ във Австрия.Ако краде в България,българите сме били расисти, ако краде във Виена,австрийците какви са?

45

Анонимен

преди 5 години

Тази сега героиня ли е нещо? Да я предложим за светец?

44

Анонимен

преди 5 години

Ако е започнала да краде от десет годишна възраст,значи има 30г.трудов стаж.До пенсиониране на 63г.ще има вече 53г.тр.стаж.Не знам на какви пари се самоусигурява.

43

Комисар

преди 5 години

Познайте защо не ходят да крадат в Турция? Още при първото хващане на някой пазар, народния съд присъжда и изпълнява на момента. В повечето случай няма втори и трети път. Ех тази лицемерна и демократична Европа никога няма да си взема поуки.

42

Анонимен

преди 5 години

Наказанията за дребните кражби са малки и затова сега е на свобода. Ако така продължава може да направи и 100 регистрации

41

Перко

преди 5 години

Жената е събирала пари за гаранция на Ленчето, щото Кирчо не ще да развърже кесията. Да не мислите, че е лесно!

40

Дядо Петър

преди 5 години

18 регистрации и 9 криминални дела.И свободно си се разхожда из Европата.ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ДА НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН (на куково лято).