13

Анонимен

преди 5 години

Таг към статията "което следи жени" си е достоен за Нобеловата награда по литература....

12

mda

преди 5 години

"анонимна", цвете... никой не се опитва да ви "подчинява". Тези "злобни" коментари сами си ги навличате с подобни "новини". Ако искате мъжете да ви разбират и уважават вкарайте логични аргументи. Не може само с проекция, в някакъв момент се усещаме, дори и като сме още по-млади и зелени.

11

179

преди 5 години

Тия ако дойдат да вардят нашите жени още на първият час ще се откажат. Системата им няма да издържи и ден на натоварването :D

10

Анонимен

преди 5 години

Това трябва да се въведе и в България. Тук не останаха млади жени. Всичките избягаха да търсят пари в западните държави.

9

mda

преди 5 години

Абсолютно, ето вижда се като им се даде свобода какво правят. Например "анонимна" дедуцира интелект и материално състояние на база ценностна система. Ако имаше махрам да я контролира нямаше да се излага така.

8

Чичо

преди 5 години

Подкрепям. На жените не трябва да се дават никакви права. И трябва да са под постоянен контрол, че иначе ти се качват на главътъ!!

7

До анонимна

преди 5 години

А защо вие, феминистките, не отидите в С. Арабия, за да защитавате правата на своите посестрими?

6

V

преди 5 години

И в България е така .Не използвайте мейсинджър .Имат безконтролен достъп до тази информация . И фейсбука по възможност го избягвайте . В смисъл ако напишете информация с която могат да ви навредят ,ако не сте мазен гербераст ще го направят и никой не може да ги спре . Няма прокурори няма закони .Има американска демокрация за герб . И не знам дали следващия прокурор няма да ги пусне да беснеят .Най добре е да се смени властта .Да се махнат там герберасите

5

Анонимен

преди 5 години

И "най-демократичните" корпорации, избират печалбата пред демокрацията. Това което правят в случая Ейпъл и Гугъл, търпи демократична критика. От друга страна обаче, програмите им са полезни, не пускат крокодилите да плашат хората.

4

Ех,свободна младеж!

преди 5 години

Нас 45 години ни следиха,къде ходим,какво говорим,как се обличаме,как се подстригваме И мъже и жени нямахме право не да напускаме а да НАБЛИЖАВАМЕ ГРАНИЦИТЕ без разрешение.Така че точно нас ,,старите българи" не могат да ни учудят.А на младите не им е ясно,за тях всичко е като в нета-виртуален живот и кеф ти Гърция,кеф ти Турция или останалият свят.Реалният за огромна част от тях е бил винаги като днешният.

3

mda

преди 5 години

Ето един пример как в държавите с правилно отношение към жените нещата работят.

2

Анонимен

преди 5 години

Лош Гугъл не пуска саудитките да дойдат да се демократизират и да изкензат 20 чавета в ЕС също лош Асад и лош Кадафи и те не пускаха тeрористите дa идват насам и да бeзчинстват незaбавно краварите да бомбандират СА и да ивдат всички в ЕС ама веднага.

1

Анонимен

преди 5 години

Бг напуснаха страната и няма деца.