50

Анонимен

преди 5 години

Чия пич може да е читав човек и добър политик. Не знам кво общо има това с дали е гей или не?! Защо трябва да го натяквате?! С кого си ляга си е негова работа и няма общо със стойността му на политик.Нашите са все стрейт и това не им пречи да са от *** нагоре.Това ,че иска да реформира Полша и да раздели държавата от църквата, църквата да плаща данъци и да се легализират абортите също е нормално и начин за прогрес (2019 сме все пак!).

49

Анонимен

преди 5 години

Защо бичите минуси? Че Меркел не понася гейовете, е всеизвестен факт, макар че никога не е давала обяснение защо точно не ги понася. Ветото си да се гласува за гей браковете в парламента го вдигна с огромно нежелание, след като на последните избори ножът опря до кокала заради бежанците. За да ги спечели, й трябваха левите гласове, бивши избиратели на социалдемократите и Левицата. На самия вот тя самата открито гласува против гей браковете и си каза на журналистите, че е гласувала против.

48

аха

преди 5 години

Що го наричате хомосексуалист? Само това ли са му качествата на политик?

47

Анонимен

преди 5 години

Ама много е важно да нантъртят на това, колко гломя гей е. Другите качества не са толкова важни.

46

Пешо

преди 5 години

Чудесно. Имало все още и нормални хора, борещи се за прогрес, а не за средновековие. Стискам палци на Бедрон.

45

Тя промяната е ясна!

преди 5 години

Ще обърне Полша с *** напред...

44

Анонимен

преди 5 години

Оставам с впечатлението,че за да си проевропеец,задължително трябва да си хомо.Това е като някаква мантра.......А сега напишете имената на всички проевропейски политици, които били хомо. Меркел - женена цял живот за професор, мразеща гейовете в червата си, с дългогодишно вето за гей бракове изобщо да се гласува в парламента. Вдигна го чак за последните избори, за да не ги загуби, и затова в Германия гей бракове има от 2017 (!). Макрон - известно женен за учителката си. Други имена?

43

Анонимен

преди 5 години

Това е всъщност страшно смел подход. Ако беше в САЩ или Германия, на политик левичар откритата хомосексуалност можеше да му донесе повече гласове, обаче Полша е не само много консервативна страна, но е и католическа. Това е точно опит за разбиване на статуквото.

42

Хм

преди 5 години

Оставам с впечатлението,че за да си проевропеец,задължително трябва да си хомо.Това е като някаква мантра....

41

Анонимен

преди 5 години

Тая статия реве на купено от европейските НПО-та да правят реклама на полската си марионетка. Не мога да разбера, за какво им е това цялото нещо? Сегашния им президент е кукла на САЩ, тоя ще бъде на ЕС. Тоя както "обича да повтаря", че целувал и прегръщал хората, така като всеки втори *** сигурно предпочита "хората" за които става дума да са малолетни.

40

Щерю

преди 5 години

След Путин, Мадуро и Бедрон очаквам да се появи и Гъзун за политически лидер...

39

Анонимен

преди 5 години

Бедрон, Макрон .... дааа това са управляващите на Европа ! Бездетните управници на ЕС .

38

Анонимен

преди 5 години

Българина би минал на другия бряг стига да влезе в парламента.

37

Вива ла Бедрон

преди 5 години

"Аз съм един от тях, чувствам се по-добре сред тези хора. Веднага скъсявам дистанцията, събличам сакото, свалям вратовръзката, навивам си ръкавите и и се огъзвам",разказва той.И продължава:Истинският контакт е нещо различно. Това правя и хората го чувстват".

36

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще се надупва на всяко предложение...успех.

35

Nn

преди 5 години

Поредния празнодумец пълнодупец ,дето цял живот не е свършил работа за 1 лев тръгнал да оправя държавата си и той .....

34

Един

преди 5 години

"партията на Бедрон "би могла да лиши ПиС от абсолютно мнозинство."" Аре ве? Една нова либeрастка партия от кого е по-вероятно да открадне гласове - от консерваторите, или от другите либeрасти? ;) Не ни ги пробутвайте тея нeдоклатени разсъждения. Слава богу, в Полша консерваторите остават и ще остават движещата сила.

33

Анонимен

преди 5 години

Кръстили са го Бедрон, защото е много бедрест.

32

ох

преди 5 години

"....С партията си той иска да взриви политическата сцена в страната..." ! Взривен е само задникът му !

31

баш отявлен хомофоб

преди 5 години

До Анонимен 34Остави хомофобията,ами я кажи защо не се лекувате!?Сега има много ефективни лекарства,за нула време вършат работа,а вие ги избягвате!Защо!?