148

Край

преди 5 години

Като идат в швейцарски банки - мммм много цивилизовано, много яко. Швейцария Алпи Женева мммм страшно. Като дойдат в българска банка. Глупавите ми сънародници ще се скъсат от самобичуване.

147

Бай Гуню

преди 5 години

Хахаха, ееее то щеше да е трагично ако нямаше българин замесен и в тия **** хахаха Ние сме на всеки километър дето има една приказка, че и филм даже. И то даже не кой да е замесен, а адвокат хахахаха, после никой ни нямал доверие, никъде не ни искали и сме били последна дупка на кавала в ЕС ....ами само гледайте какво реноме си вадим постоянно, каква ууубава реклама си правим пред целия свят Хаахахаха

146

Анонимен

преди 5 години

Потокът на кинтите секна веднага след като изритаха Мадуро по задните части.Траншът преминава през България към Кремъл,то е ясно.Нали не мислите че руснакът не е точил нефт ако е имал възможност,Та руснаците си бяха като у дома си там.Венецуела се управляваше до сега от нали се сещате от къде.Народът му писна да го крадат.А в България все още има ,,дядоивановци'' които се молят всеки ден ,,..Ела Вълчо,изяш ***..''Дано нещата във Венецуела потръгнат по-бързо,те не са лош народ.

145

Един от Северозапада

преди 5 години

Да минат през България едни пари, и гербаджиите да не ги надушат и сложат ръка на тях, или поне процент да не вземат???? Абсурд!

144

Гост

преди 5 години

И случайно всичко е минало през една определена банка с един определен собственик и с едно случайно гадже на собственика на банката. Давайте колците, че доматите не вървят без тях.

143

Анонимен

преди 5 години

Лондон показа как се присвоява, пардон блокира, златото на Венецуела за 1.2 млрд. А ние да не сме по-малки ...

142

Щирлиц

преди 5 години

Американската губерния е послушна,първо си сваля гащите,после пита "кога ще ви бъде удобно?"

141

Анонимен

преди 5 години

Примитивно активно мероприятие !Титулярът ще остане анонимен и неоткриваем . Митичен .

140

Яко краде Мъдурко

преди 5 години

Като истински цоциалист!

139

Kiro

преди 5 години

До М, да ...Напротив не. Но, разграбването явно е започнало, а пък може и да е свършило вече.Интересно ми е Инвестбанк защо малчат!! Те явно са банка колкото и КТБ.

138

Анонимен

преди 5 години

Мдаа! Това е като митичният ,,милиард ,,на Банов. И винаги предани като кучета ....като в средните векове на Инквизицията .... Мирише на,, отказ ,,от Турски поток ....

137

М, да ...

преди 5 години

До KiroТц! Кирчо много ли държиш да участваш в разрухата и разграбването на Венецуела, м?

136

Kiro

преди 5 години

Мдааа... банката на ген.Любен Гоцев и червената номенклатура. И после, ние се чудехме каква е тази защита на режима на Мадуро от страна на БСП и президента Радев - ами, ето ви я причината. По-скоро, ето ви 60 млн. причини.

135

Слуги сме на дявола

преди 5 години

Целта е да се блокират сметките на Венецуела по цял свят. После и да се докаже, че всичко е редовно, ще е минало много време, през което ще се оказва натиск. Нашите нали са послушковци и те в хора. Но, заслужаваме след като този фарс приключи, Венецуела да ни осъди заедно с лихвите. Да видим тогава американците ще ни покрият ли загубите.

134

Kiro

преди 5 години

До Анонимен(138)Да в х-л Родина във Варна. Партията направи от сервитьорки банкерки, от борци(Илия Павлов) бизнесмени. Все кадри.Като се име предивд, че титуляна на сметката е от ДС. Картина е пълна

133

Анонимен

преди 5 години

До odpo В бивол пише, че става дума за Цветан Цанев, човек замесен през 90-те години с трафик на каптагон, бизнес с Коза Ностра, наскоро отвличането на либийския танкер Бадр и т.н. Някъде пишеш, че е замесен преди години и в източването на БДЖ...

132

Анонимен

преди 5 години

Щом Петя Славова е била сервитьорка в ЦК, явно е голям номенклатурен кадър, няма що

131

Анонимен

преди 5 години

Ала бала, ала бала,Едни викат "разпни го", а други "хвала", Гущерът играе онче бонче, Тук парички, там шпионче!Истината, някъде в мъглата,Изборите - всички със метлата!

130

Kiro

преди 5 години

Банката е на сервитьорката на ЦК БКП Петя Славова. Тоест Инвестбанк.Ейде сега коментирайте.

129

казват, че

преди 5 години

когато получа гражданство на друга страна, гупя правото на българско гражданство. Вярно ли е това? А този перач как запазва българското си гражданство, другите му гражданства не са интересни в случая.