149

АзВечеСъмТе

преди 5 години

Ако се слуша този паркетен генерал, Русия не бива да си лети със собствените си самолети в собствената си държава... Нещуууу логиката

148

Анонимен

преди 5 години

Значи, от това писание разбираме, че: "...Норвегия обвини руските Въздушно-космически сили (ВКС), че са тренирали нападение ...Според норвежкия генерал..самолетите са прелетели над Баренцово море и са се върнали в базата си, без да минават норвежката граница."

147

Анонимен

преди 5 години

"Така,че да статистиката говори,че победените и окупирани държави от САЩ след ВСВ имат много добра икономика в момента."Окупационна политика. Практически нямат армия, дори до тоалетната ходят със заповед от Пентагона. Държаха ги сити и оядени, да не вземат да поискат пак да са независими. Плацдарм са на краваристанците и първа мишена във всяка евентуална война. С една дума - жертвени агнета.

146

JJIvanov warning

преди 5 години

След поредица от нагло диверсионни мероприятия довели до смърта на милиони граждани на Либия, Сирия, Йемен, Украйна рязко се увеличиха трайни увреждания на климата вкл с контролирани от извънземни терористи радари с холограми произведени от човешки хардуерно софтуерни комплекси обсебени от духове на техни убити...Напомням че извънземните терористи убиват ледниците чрез американски сателити вече десетки години /контролира тги с обсебване вкл през нарочно лепени холограмни оръжия в тях ..

145

Някой си

преди 5 години

До Анонимен 235 и 236, ако не сте един и същ. Щом руснаците могат да правят на собствена територия, каквото искат, защо норвежците да не могат на собствена територия да имат противоракетен радар. Защо "миролюбивите" руснаци тренират как да УНИЩОЖАТ ОТБРАНИТЕЛНА техника, от какво ги е страх, ако решат да си приобщят норвежка територия да не би норвежците да разберат, че към тях са изстреляни ракети?

144

аз-ът

преди 5 години

дотолкова всички са се ...от Русия , че скоро световния либерастак ще реве, че руските пилоти са отишли на работа рано сутрин.

143

Анонимен

преди 5 години

В текста бомбардировачи, на снимката изтребители. Важното е, че норвежците са го снесли.

142

Анонимен

преди 5 години

Норвежците трябва да черпят, че засега руснаците само тренират, защото в реална ситуация няма да имат ни радари ни мрадари.

141

Анонимен

преди 5 години

На своя територия руснаците могат да си тренират каквото си решат, ама заглавието нарочно е написано така че някое зомби да си помисли, че едва ли не руснаците са нахлули в Норвегия.

140

Анонимен

преди 5 години

Дано норвежците да са разбрали че е тренировка, иначе сигурно са напълнили гащите като истински натовци.

139

Анонимен

преди 5 години

Миролюбците...

138

ЕвроАтлантик

преди 5 години

Аз обвинявам Русия в преднамерени маневри и тренировъчни атаки насочени към тазвечерните им пълнени чушки. Вярвам, че агенти на руската хибридна война следят и се подготвят за решителен удар върху хладилника ми в името на деспота Путин. Вече се свързах с най-близкият американски посланик, който обеща, че американското правителство с радост ще създаде военна база в кухнята ми, за моя сметка, с която ще ме пази от руските агресори.

137

Анонимен

преди 5 години

Бля, бля бля, пропагандата срещу Русия почва да омръзва вече.

136

До Solar Power

преди 5 години

Поверчо, какво се пънеш да адвокатстваш на факаните червеноврати? Чак пък толкоз симпатии към една каша от племена, раси, вери, обединени от страстта да грабят! Те вървят към своя залез. Други ще ги надминат скоро, а някои са ги надминали - Русия - във военните технологии, Китай - по производство им диша във врата, по небостъргачи ги задмина. А ти си се фиксирал на тоалетната хартия!Ниво, няма що!Какво сме щели да бъдем?Виж старите майстори в НХГ! 'ървули, грънци, пепел, кокошки! В "благодатните

135

Solar Power

преди 5 години

US Army Japan - 50 000 - top 3 GDPUS Army South Korea - 50 000 - top 11 GDPUS Army Germany - 55 000 - top 4 GDPJust numbers nothing else :)

134

Solar Power

преди 5 години

Ако не можеш да смяташ аз ще го направя за теб. Около 6.5 пъти щяхме да имаме по голям БВП ако след ВСВ война бяхме със 100% американско влияние вместо 100% руско :)Това е числа нищо повече. Дали щяхме да живеем по добре или зле не мога да твърдя.... знам само,че имахме режим на тока 2/2 и нямаше *** гъзпапир ... а ти си прави сметката за останалото....

133

Solar Power

преди 5 години

До 225: В Япония има няколко хиляди американски войници :) Има и няколко десетки хиляди в Южна Корея. О да има и в Германия ! Дори Елвис Пресли служи там.Така,че да статистиката говори,че победените и окупирани държави от САЩ след ВСВ имат много добра икономика в момента. Това е. Не агитирам за америка или китай.... просто вземам числата на БВП (ако знаеш какво е това) и ги сравнявам според населението на въпросните страни. Можеш и сам да го направиш....

132

Solar Power

преди 5 години

До 225: Ти не вдяваш :) Окупирани сме след ВСВ от СССР и продължаваме да сме зависими от тях поне на 90%. Ето ти и пример. Спират ни руснаците газта,ядреното гориво и петрол и България ще изпадне в колапс за няколко дни :) Какво повече да ти дам като доказателство ? Ние все още сме под РУСКИ БОТУШ !!!Я ПАК Я ПАК ?!!?! Иска се мислене ! Е аз виж ми ника ! Аз имам ток и топло до края на живота си :)

131

Един от Северозапада

преди 5 години

До Solar PowerЯ пак, я пак? Я пак ми изброй, кои и къде са руските военни бази, у нас сега????И как ще станем като Япония, когато ни окупират Американците? Както в Афганистан, Ирак, Сирия ли? Пази Боже!!! Япония никога не е била окупирана. Победена-да, но не и окупирана, там никога не биха станали американски марионетки.А ние сме марионетки без окупация даже, купени като лека жена.Впрочем, ако дойдат, ще видим и българския Хиро Онода. Навремило е и по други причини, вътрешни.

130

Путин капут

преди 5 години

Явно руснаците много са я закъсали. Сега се опитват да изнудват, но номерата им няма да минат. Путин вече си изяде хляба.