19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Както при всеки народ, така и сред българите има нагли. Но описаното безобразие говори за друг манталитет.Нашите наглеци вършат други видове дивотии.

18

Анонимен

преди 5 години

Няма ли "концепция" и за нагли оядени българи с лъскави возила тероризиращи нормалните хора?

17

Анонимен

преди 5 години

"На мястото пристигнали и полицаи, които в крайна сметка глобили Боряна."Муаххаха. Ганка ше скача според тоягата. Кат каже Мутрьо плащай 300 лева и Ганка ше плаща иначе ще й хвъркне книжлето!

16

Gogo

преди 5 години

Бойко, Бойко не ти стига та и с тава започна да се занимаваш. Стига рекет бре...

15

Bg izmet

преди 5 години

На Бойко Борисов приятелите.

14

Анонимен

преди 5 години

СТАРА ИЗМАМА. ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ТАКА БЕШЕ МАСОВО В МОСКВА НО ВСИЧКИ СИ ПОСТАВИХА ОТЗАД КАМЕРА С ВИДЕО РЕГИСТРАТОР И ДОСТА ИЗМАМНИЦИ ЗАКЪСАХА В СЪДА

13

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо е тази мода да се казва в медиите на очевидния рекет с доста по-нежното "измама". Може би защото времената на рекетьорчетата у нас бяха поотминали и позабравени, ама ето - наложи се да си ги припомним. Разликата е, че докато навремето потърпевши бяха предимно хората с бизнес или с някакви идеи за тази държава, сега мишената са обикновените люде. Обаче на тези "мъжаги" също ще се наложи да си припомнят как завършиха някои като тях навремето.

12

ШибиРиби

преди 5 години

Така е ... жертвата трябва да бъде опъната на задния капак от полицаите и изнудвачите... откъде накъде няма да плаща?

11

Каракачанист

преди 5 години

Ами никой не е казал, че и не са. Знаеш ли законите на логиката? Защо ли питам изобщо..

10

Петров

преди 5 години

Пък като знае че ще се показва по телевизията, да си беше измила Пежото поне, нали се има за образец Боряна.

9

Борянчо

преди 5 години

Като гледам тая Боряна, каква масивна златна халка носи, не ми се вярва да не може да си плати за безчинствата, които нанася с колата си, по другите коли. И явно измамата идва точно от нейна страна. Знаече, че като влезе системата бонус-малус, некадърните шофьори като нея ще плащат по-скъпа ГО и вместо да стане по-оговорна в шофирането си е решила, за по-лесно, да ползва схемата "крадеца вика, дръжте крадеца".

8

Петров

преди 5 години

Тази Боряна обикаля наляво и надясно по медиите и обяснява колко бил вреден социализма и как тогава никой не бил човечен. Е сега видяхме колко е приятно и хуманно сега - в условия на демокрация.

7

до Шарк

преди 5 години

Ем какво - родната полиция ни пази.

6

Shark

преди 5 години

"На мястото пристигнали и полицаи, които в крайна сметка глобили Боряна." - Ай кажете ми сега какво да си помисли човек??!! ......................!!!!!!!!!!!Няма нужда от коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Без лустрация и кастрация няма да се оправим.

4

Отбележете

преди 5 години

1. Сама жена;2. Жена с малко дете;3. жена със стар, очукан автомобил.Няма нужда да ми казват от кой етнос са тези - оядени, осигурили си лукс - скъпи коли, и дебнат беззащитни и бедни, за да ги притиснат и ограбят.И ЕП ще ни призовава не само да съчувстваме, но и да толерираме тези! Как не ...

3

Анонимен

преди 5 години

И какво сега, човек трябва да си снимка автомобила, след като го паркира, като доказателство, че не е мръднал, а друг се е залепил към него?????

2

T

преди 5 години

Законът трябва да се промени. До 1 час след подаване на сигнала към КАТ, ако не се явят, да имаш право да си тръгнеш. Те така може и два дни да не дойдат, и да ти се оправдават, че нямали коли/хора. Своите си тежести прехвърлят на хората. Това е абсурдно. Не може да те държат заложник до автомобила и да ги чакаш по 4-6 часа.

1

Joe

преди 5 години

И на какво основание са я глобили?