27

случаен политик

преди 5 години

Основната причина за проблемите в България е липсата на държавност!Всичко останало е следствие от това!

26

Анонимен

преди 5 години

Просто при нас филма е съвсем друг.ЕП да пуска за България специални декларации, които да са си само за нас съобразени с нашите условия. Сега ако ЕП си мисли, че ние и Германия живеем в едни и същи условия, то няма как да бъде взиман на сериозно.

25

Анонимен

преди 5 години

Имат право да си строят къщи на удобни за тях места. Фашистите да не бутат нищо.

24

Анонимен

преди 5 години

Още веднъж казвам - ЕП няма никаква вина, че ние си траем и не подаваме жалби за нарушени наши права от роми.

23

Анонимен

преди 5 години

Прави са от ЕП.И ние се опитваме всячески да бъдат равни с другите, но те се дърпат. ЕП да се намеси и да им обясни, че няма нищо страшно в това да си с карта в градският транспорт, да си плащаш сметките, да си плащаш данъците, да си поддържаш средата в която живееш, да си чист, изгладен спретнат. Това не са лоши неща. Да се държиш възпитано, да не пускаш чалга от gsm-а си в рейса,да не обиждаш другите, да не ги биеш. Да не предизвикваш другите хора с поведението си, да бъдеш любезен и културен

22

Моля?

преди 5 години

ЕП да каже как да спрем ромите да изнасилват бабите ни по селата,да ги размазват от бой за 2 лева и да колят децата ни по тъмно и по светло без за това да се чувстват виновни?

21

баш майстора

преди 5 години

то и от нас се изисква да се поевропейчим ама ние НЕ искаме да сме си балканци и да цуцкаме от ЕС също както нашите малцинства цуцкат от насзападния данъкоплатец дава на нас а ние даваме на ромите нито ние нито ромите обаче можем без някой да ни дава и никой няма намерение да се поевропечи,ние се сърдим на ромите а западния данъкоплатец не се радва на нассамо че запада ни подава ръка да се интегрираме до като ние не подаваме ръка на малцинството . пълна какафония без много логика

20

Вал

преди 5 години

ЕП да си ги вземе и да си ги отглежда, стига на наш гръб.

19

????????????????????

преди 5 години

Тази на снимката колко години (или дни) трудов стаж има?Колко деца е народила досега, без да си направи труда най-напред да им осигури поне една хигиенична стая?И най-важното, колко пари е източила до днес от социалните фондове?Кой й е длъжен?

18

Анонимен

преди 5 години

Затова на евроизборите през май гласувайте за националистичеки партии! Националистите от европейските държави трябва да имат мнозинство в ЕП, за да не се приемат такива бе.зумни резолюции! А сега нещата се решават от групите на ЕНП - Европейската народна партия, в която членува ГЕРБ и от ПЕС на мекотелото Станишев.

17

панчо

преди 5 години

ще се наложи ЕП да си затвори за период очите за да се справим малко по диктатурно смалцинството иначе решение няма освен ако те не предложат такова което няма да проработи със сигурност

16

ЕП няма право

преди 5 години

да дискриминира работещите и плащащи данъци, отговорни граждани на България, които спазват законите и настояват да не бъдат третирани като роби, длъжни да осигуряват издръжката на безотговорни мързеливци, непрестанно създаващи проблеми!ЕП няма право да се меси във вътрешните работи на нито една отстраните членки на ЕС.ЕП няма право да осъществява такава намеса с цел да принуди градивните граждани да търпят терор и диващина от страна на изнудвачи!

15

Факти

преди 5 години

В БГ ромите са си най добре щото ги гледам - отскочат с самолета до Швеция да си вземат помощите и пак тука.И от наште социални си вземат малко джобни, малко от ТЕЛК, малко за детски. Ток не плащат, данъци не плащат, живеят си в къщи, каквито и където си искат. Ние сме най-гостоприемната за роми нация в цяла Европа.

14

ЕС гении

преди 5 години

Трябвало да бъдат по-добре представени в медии, администрация, полит. организации... И като не може да чете и пише какво правим? Или го назначаваме да изпълним квотата и купуваме един служебен телевизор да си блеят по цял ден пред него

13

2

преди 5 години

и да настояваш да ти се даде просторно общинско жилище с нищожен наем;да не желаеш да работиш и да го заявяваш открито;да заявяваш, че няма да плащаш данъци дори и да имаш доходи, защото държавата не ти била дала нищо (при условие, че взимаш 22 вида помощи);да съзнаваш, че всичко, получено даром или изразходвано от теб, но не платено, е всъщност взето от джоба на работещите и плащащите данъци, които ти непрестанно изместваш при разпределението на соц. блага -Е, как да наречем всичко това?

12

Анонимен

преди 5 години

Бързо им постройте обратно къщите. Толкова беше борбата с гетата. Началниците казаха "край", фашистите или спират, или отиват в съда в Хага. Представяме си Каракача Ага в Хага, до портрета на Милошевич. Сега ще се свият и ще станат по-ниски от тревата.

11

Бау

преди 5 години

Лесно е от разстояние да се дават права. Докато не си поживял с тях, нямаш право на мнение. Факт е, че 90% не искат да поемат никакви задължения за нищо. Така са възпитани от деца.

10

zeus

преди 5 години

Казано с други думи от ЕС искат да казваме на чеpното бяло. Да си ги вземат и дадат челен пример как се интегрират хора, които не желаят да спазват законите и да работят.

9

Анонимен

преди 5 години

Сорос и ромите командват. ЕС е подчинен на тях. Българите ще слушкат какво им се казва отгоре.

8

1

преди 5 години

Въпросните пречки ромитеси ги създават сами. Никой не им е длъжен да ги носи на гърба си и да ги награждава за проблемите, които създават.Сам да спреш да учиш, дори когато идват у дома ти да те молят да не го правиш и да ти дават всичко безплатно, вкл. и храната;да започнеш да раждаш преди да си научил азбуката и до 19-20 г. да имаш вече 4-5 деца;да създадеш нещо като семейство, преди да си навършил 20 г., без да имаш дори една стая и да живееш в незаконно струпан коптор и да настояваш да ти