28

Анонимен

преди 5 години

До последният бройКоя Надка? Тая с "Да нахраним журналистите", за нея ли става дума? Гаражната?Може!

27

последният брой

преди 5 години

излезе по времето, когато Надка отговаряше за пропагандата като член на нац. ръководство на СДС. Като такава, а също и благодарение на благоразположеността спрямо нея, която демонстрираха някои ключови фигури на Запад, тя можеше да осигури финансиране, благодарение на което този вестник да се продава за жълти стотинки или за известно време дори да се дава безплатно при абонамент /както "Либерален конгрес"/. Така много неща щяха да бъдат обяснени на народа.Но Надка не си даде този зор.

26

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникТи пък просто не си разбрал какво пише в коментар 25. Май ти се нуждаеш от преглед.

25

Анонимен

преди 5 години

А последния брой кога беше???Редакцията ще ни припомни ли?

24

До Чиновник

преди 5 години

Заблудил си се.През 1989 г. са на по 65-85 г. онези, които на Девети септември са били на 20-40 г. Това бяха много хора. И повечето от тях помнеха Царство България.Нямам намерение да пиша и да обяснявам тук колко ценно нещо е възможността за свободна инициатива, подкрепена от добри закони и основаваща се на личните способности, знанията и частната собственост на отделния човек и на неговото семейство.Друг е въпросът, че преходът е бил спазарен няколко години по-рано. Народът не знаеше това.

23

Анонимен

преди 5 години

До 19Старо.о.о, ревеш за младостта си, а не за бившия строй !Я питай сега младите, дали искат до викат "другарю" на шефа си, дали искат да им затворят границата и да не смеят да се приближат на по-малко от 30 клм. от нея, дали искат да гледат съветака телевизия...ако не спрат тока, дали ще отидат да търсят капачки за буркани, че си направил компоти, дали искат да си свалят чистачките от колите, дали ще спят с някой тираджия за дънки,....!?Горбачов: Който идва твърде късно, го наказва Живота.

22

Чиновник

преди 5 години

До На снимката се виждаАбе льольо, снимката е правена преди 30 години. Ти, ако сериозно твърдиш, че този площад е изглеждал по един и същи начин през 1989 и през 2018 непосредствено преди началото на ремонта, следва да отидеш, да се прегледаш. Щото очевидно си мaлoyмeн.

21

На снимката се вижда

преди 5 години

Колко хубав ни беше този площад ("Славейков") преди картофената самоковлийка да се намеси и да го направи за резил, усвоявайки "едни пари" заедно с компанията си.

20

Ех пубери ,свободни

преди 5 години

Пазя още първите двайсетина броя на вестника.Ставахме рано да го купим защото свършваше.Да тогава имаше опашка за вестници КАТИЛЕ ,невръстен,защото нямаше интернет,смартфони ,молове,бензиностанции,Била,Кауфланд и Метро,Фантастико и Лидъл.Всички вярвахме че комунизмът си отива ,но в СДС бяха внедрени много като тия ,,другари по долу" които,окрадоха България и сега злорадстват и говорят за,,демократи" и ,,двата пръста".Луканов,Беров Доган,Попов,Виденов-демократи ли бяха?Кой каза НЕДОНОСЧЕ ЗА СОЦА?

19

Горан

преди 5 години

Вярно, че този дето продава вестниците мяза на Къци Вапцаров! Помним всичко! Какви надежди, и как всички надежди умряха! Жалко! Колко хора излъгаха! Времето е наше! Ама, се оказа, че не било! Оказа се, по-късно разбира се, че и СДС, и всички, та до Герб са си все БКП, и нищо друго! Цветът нямал значение, щом всички се пръкват от една ядка! Така излезе!

18

?

преди 5 години

В условията на колониален капитализъм българските управници правят всичко, което е изгодно на други държави. По време на робовладелския строй от колониите като роби са "изнасяли" работна ръка. Съвременните роби от колониите са квалифицирани работници и специалисти. От колониите без да се иска някакво разрешение се вземат и природните богатства.

17

Киро Х

преди 5 години

Помните ли Времето е наше? Начко, символа на БСП (к) и лъвчето на СДС? Народа повярва, че промяната е настъпила, а дори и най-черногледите си казваха, може ЦЕЛИ 10 години да минат докато се опраИме и станем нормална държава! Ох, да сме знаели само какво ни очаква - мафиотско формиране и преформиране на ДС, структури, групировки, мутри, рекет, чалга, геноцид чрез масова емиграция на българите, НПО- та, фондация Отворено Общество, Сорос, ЕС, НАТО, ГЕРБ... какво ли още ни е писано, Боже!

16

Анонимен

преди 5 години

Тогава имахме Демокрация, а сега имаме Бойкокрация геноцид

15

Анонимен

преди 5 години

За русофилите газета "Русский Гулаг" !

14

Анонимен

преди 5 години

Щом агент Волен Сидеров е бил гл.редактор на този в-к - ясна е работата....

13

Анонимен

преди 5 години

На русофили дай пещерен путинизъм, Демокрацията е за интелигентна хора !по коментарите ще ги познаете !

12

Анонимен

преди 5 години

През 2002 година вестника е така затънал в дългове, че го спират, но вече е късно, вестникът е изиграл своята роля за поробването на българите от демократите.

11

Пнп

преди 5 години

Тогава имахме Демокрация, а сега имаме Бойкокрация геноцид, по-лошо и от война.

10

House M.D.

преди 5 години

Излиза, че вестникът на Съюза на Държавна Сигурност "Демонокрадция" е бил в опозиция на "Разбойническо дело". Каква свобода на словото, като сред списъка на главните му редактори личи името на Свободен Николов Желязков - Гаджев? Препоръчвам ви неговата статия "Да свалим Альоша от наряд".

9

Джедай Мастър

преди 5 години

A кога излиза последния брой? Сигурно преди 15 г.