48

V

преди 5 години

На втората снимка ми прави впечатление ,как е поддържано всичко .И плочки и сгради . А сега сме бананова демокрация . Всъщност демокрацията уби демокрацията в България .Дори комунистическата конституция беше ратифицирана от народа на референдум ,а сегашната уж ,,демократична ,, не е ;) Дори законите и конституцията са ни недемократични и незаконни ;) Това донесе западната ,,демокрация,, БЕЗЗАКОНИЕ с банани

47

МНЕНИЕ

преди 5 години

Как ни Лъжеха - Ще има Банани по 1 лев всеки ден , и нови коли за всеки .А то какво стана - Бананите по 3 лева , като при соца в Специалните Магазини .Колите Нов Внос Втора Употреба на 20 години - по време на соца ти гарантираха нова кола на 10 години .

46

Екскурзиант

преди 5 години

Ангелов, стига плещил глупости: "Рожденият ден на "Демокрация" е рожденият ден на свободното слово в България!" Изключително неграмотно списван вестник! Направо ***! Затова сме сега на 111 място по свобода на словото!

45

Анонимен

преди 5 години

Има стоки от кореком и за нас-нормалните хора, не само за тираджиите и комунистите.

44

Анонимен

преди 5 години

По кофите не ровят пенсионери, а телефонните измамници за да приберат едрите пачки с банкноти, които пенсионерите им остават там. Българският пенсионер е богат, но безумен.

43

Московские новости

преди 5 години

Когато откриха Макдоналдс през 1993 г. опашката беше четири пъти по-голяма от тази за вестник Демокрация. На задунайците им дай американски неща и скачат колкото и където им се каже.

42

До 44-Горан

преди 5 години

Горане,всички тези неща които четеш по надолу ,беше невъзможно и да си ги помислиш преди 1989та.Какъв интернет,какви 5 лева.Всички постващи тук сайта щяхме да сме утре сутринта в ,,гримьорната"на Московска 5.А от там,някои така и не излязоха и роднините им повече не ги видяха.Ние живяхме тогава и сега-вие заживяхте направо в сега.Невъзможно е да го проумеете.Как си представяш живота си без Интернет,смартфон и абсолютна забрана за недоволство?За 45 години нито един протест???

41

1948

преди 5 години

Ами то и ЦСКА беше Литекс,ама след 20 години кой ще го помни А ако прочетеш статиите от тогава на Волен ,какъв яростен противник на СССР и руснаците беше,няма да повярваш че той го е писал.Не знам на колко си и дали помниш как Бареков се слагаше на Цветанов и Борисов и после какво направи Какво направи и написа А.Тодоров.Колкото по дълго живееш,толкова повече ще си видял а не прочел или подочул.Политиката е *** работа но комунизма е още по мръсен и неосъществим.

40

Горан

преди 5 години

Най ми харесва от демокрацията, че сега мога свободно да си пазарувам по интернет! Факт! Това на пръв поглед дребно нещо, всъщност никак не е дребно. Може би, пак щеше да има някакъв интернет, ама щеше да е абсолютна ченгеджийница, със законна цензура и т.н. То и сега цензура има, ама има и рев срещу нея...

39

Ха-ха

преди 5 години

Спомнете си втория гл.редактор на вестника-Волен Сидеров!Изкара година и половина-доста като за тоя вестник.Краят на встника настъпи след управлението на Костов,който направи "демокрация" мр.ъс.на дума.А грешката не беше в самата демокрация въобще,а в Лукановският и вариант наложен у нас и господстващ до ден днешен под различни лица.Впрочем,в Китай тамошните Лукановци опитаха да направят преврат(Тянънмън),но бяха жестоко наказани,а къде е сега Китай-всички знаем.Което обаче е неприложимо за БГ

38

Анонимен

преди 5 години

Волен му беше главен редактор... казаното е повече от достатъчно.

37

po opashkite

преди 5 години

по опашките половината бяха ченгета ама то и във вестника така...добре планирано!

36

Горан

преди 5 години

Ами, оня дето ни оправи за 800 дни!!?? Боже, да ми беше казал някой, че това ще се случи не бих му повярвал!

35

Ех слободия !!!

преди 5 години

Хайде стига с тая мантра за ровещите в кофите учители и лекари .Те не само не ровят,ами недостигат.Има един етнос който е превърнал това в професия.Има и престарели стари хора с пенсии по 207 лева,завещани от др. Живков.Има и без грам трудов стаж и осигуровки на социална.Преживяхме какво ли нев края на 80те -режим- на ток ,вода,бензин през 90те ,Лукановата зима мизерия купони,опашки ,мораториум,96-97 Виденов-държавен банкрут-4,500лв кило сирене.А сега-пукнати плочки на Графа-национален проблем!

34

Анонимен

преди 5 години

До 24. А къде забрави Бойко, който още си пази партийния билет? Ами кака Цецка - партийния секретар? Все отбор "десни демократи"!

33

Горан

преди 5 години

Така стана тя, у нас демокрацията, че едни дембели се смениха с други дембели, а България е на дъното на Европа, по жизнен стандарт, по свобода на словото, по прираст на населението... Във времето на демокрацията, т.е. днес, си се трият коментари съвсем свободно, както и който настъпи нечий интерес, днес не ходи в Белене, а направо на два метра под земята, и така... Такава е нашата мъртво родена демокрация!

32

До 7

преди 5 години

А на многото милиони ЧЕХИ,УНГАРЦИ,ПОЛЯЦИ,РУМЪНЦИ,РУСНАЦИ, ГДРци, а сега и на Куба,С.Корея и Венецуела кой,, съсипа" живота бе другарю -тези който не дават вече валута назаем.Няма валута -няма социализъм ,каза ви го другаря Т.Живков.Съсипа ви вас,готованците и мързеливците агитатори.Всеки мислещ и амбициозен човек е по добре от онова-,,Ние ги лъжем че работим,те ни лъжат че ни плащат" Няма будали които да ви издържат,да вдигат лозунги и да викат ,,БКП,БКП"Умря мъртвороденото недоразвито общество!

31

Скарлет

преди 5 години

"Свободата" окаэа се, че има цена и то каква - доста от сънародниците ни да ровят по кофите эа *** наред с гладните кучета!!! Повечето хора от моето поколение си спомнят онэи ноемврийски ден на 1989 год - като ден на чудесата, НО НЕ БИ!!! Едно е сигурно, няма демокрация, думата е эаменена с ОЛИГАРХИЯ и ДЕРЕБИЙСТВО!!!

30

Горан

преди 5 години

Що пък, чиновника така се пали не знам! Плюе човека по дефиниция... А, коментарът за площад Славейков е абсолютно правдив! За себе си мога да кажа, че като 16 годишен едва ли съм разбирал какво е това демокрация, и има ли то почва у нас, но за сметка на това днес вече знам, че у нас демокрацията не хвана! По-скоро думата демокрация послужи за прикритие на много по правдивото понятие свободия, сиреч всеки си прави каквото си ще и много рядко някой му търси сметка!

29

Дори нещо повече,

преди 5 години

след като излезе последният брой, не бяха върнати на абонатите сумите, които те бяха внесли за 3, 6 или 12 месеца занапред. Познавам хорица, които по онова време бяха силно притеснени във финансово отношение, но въпреки всичко намираха начин да се абонират за по 3 месеца.Те просто бяха ограбени. Това създаде определени настроенияНадежда Михайлова не благоволи да оправи тези бакии, гледаше си собствения интерес. Не беше добър избор, но нашите седесари са както всички българи - умни с късна дата.