181

обективен

преди 5 години

До 182 ти него не го мисли той може да се излекува грижи се за твоето здраве защото като злобееш толкова много може да получиш инфаркт а той не се лекува

180

Анонимен

преди 5 години

Със скоростта на F-1V Block-70 - напред към светлото евроатлантическо бъдеще!

179

Анонимен

преди 5 години

След 30 години американско партньорство България е първа по смъртност в света и бедна като бедстваща африканска държава.

178

Гочо

преди 5 години

Ми то в Русия тока и отоплението не са стотинки, как ще станат у нас такива? И как ще скочат заплатите след като в Русия минималната заплата е двойно по-ниска от нашата? Единствено бензина да поевтинее, може би, ама ще е за кратко. И каква ще ни е ползата да излезем от ЕС?

177

Анонимен

преди 5 години

Какъв пазар е Русия бе, мой, с 20 милиона души, живеещи под линията на бедността и маса народ, който рови из помойките и не доживява до пенсия? Освен препарат за вана, какво ще им продаваш?

176

обективен

преди 5 години

До 185 ако си толкова зле с зрението вземи мерки на време *** на очен лекар

175

Анонимен

преди 5 години

Ако излезем от ЕС и НАТО и предоставим територията си за руски военни бази и сугопътен коридор от Крим до Сърбия и Бондстийл бензина, тока, отоплението ще струват стотинки, а Русия ако отвори пазарите си безработицата ще падне под 1% и заплатите ще скочат веднага.

174

обективен

преди 5 години

До 181 само да ти кажа че ако това което си написал стане истина ти ще ходиш пеш с на дядо ти цървулите и ще си светиш с газената лампа на баба ти поради цената на електромобилите и тока разбира се а ТЕЦ ще ти подава топлина през крив макарон а промишлените предприятия ще топят метали и др производства с горелки за пърлене на прасета и така нататък

173

Анонимен

преди 5 години

Явно след десетина години България няма да съществува вече като държава.

172

Анонимен

преди 5 години

чакай да си сложа цайситеАко ползваш микроскоп, може и да видиш Путин.

171

не може да бъде!

преди 5 години

За нашите политици ,а и нас българите,е важно да знаем за тази статия,не заради казаното за Путин ,а за казаното от Сурков за народопсихологията ,за причинно-следствените връзки и за политтехнологиите.Който се интересува от тези неща ,ще си спомни и казаното от Пат Бюканън -"Западът създаде Путин!".Тази статия е важна за нас за това,че ни показва кога започват да светят някои червени лампички ...преди да настъпим мотиката за пореден път....

170

Анонимен

преди 5 години

Явно бъдещето на България е с Русия, още десетина години и ще ги им приемаме бегълците като белогвардейците навремето :)

169

Реалноста

преди 5 години

Какво общо имат Петър първи и Ленин м дааа губят крим фалират страната хващат сифилис и умират от простуда ...Путин точно на там е тръгнал ((((

168

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на България е с Русия. САЩ и ЕС се подограват с нас и подритват България като изтривалка, българите за тях са хора втора категория, слуги.

167

Анонимен

преди 5 години

По курортите в света само руснаци бре един *** няма що така ?Кое е за теб "света"? Севастопол, Феодосия и Керч ли?

166

Анонимен

преди 5 години

Само след 10 години над 50 % от автомобилите ще са електрически.Ако държавата загуби акциза от бензина ще натовари тока с акциз. . Освен това няма толкова ток за 50% от за автомобилите, ще скочи и цената му, сметката за ток може да стигне до 2-3 хил евро за ЕС, за България около 2 хил лева.

165

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика дьржава с история 1/6 от сушата а Бьлгария не мога да я намеря на картата чакай да си сложа цайсите

164

Анонимен

преди 5 години

Само след 10 години над 50 % от автомобилите ще са електрически, а 60 % от електроенергията ще е от ВЕИ. Ще ги питам тогава руснаците като няма да има кой да им купува петрола и газаДа да разбира се това го кажи на американците дето се врьт в Венецуела и навсякьде по света кажи им го ,че не разбират.

163

не може да бъде!

преди 5 години

Надявам се нашите политици и всички,които имат претенции да използват главата си по предназначение,да се запознаят подробно с тази статия.Тя не може да се възприема еднозначно,но е безспорно с голяма дълбочина на анализа.Интересно е,защо е публикувана в Независимая газета,опозиц.вестник,с гл.редактор Конст.Ремчуков, критик на Путин,симпатизант на западната демокрация и полит.система!Според мен тя еизраз на неговото недоволство от западните лидери,които с действията си дискредитират демокрацията

162

Анонимен

преди 5 години

По курортите в света само руснаци бре един *** не видях що така ?