281

Анонимен

преди 5 години

Много важно!Кой го интелесува?

280

66

преди 5 години

Велика държава, велик президент.

279

Анонимен

преди 5 години

Петър Велики пътувал с неговият кораб когато видял как военен кораб потъва и моряците му се давят.Той скочил и спасил много от тях,но се раболял от пневмония и така починал.Кой ли от днешните политици би постъпил така?

278

Анонимен

преди 5 години

Чеченецът Асланбек Дудаев по баща по известен днес като Владислав Сурков по майка рускиня произхожда от учителско семейство и е най-интелигентният член на бандата на Путин (ОПГ Путина) . Смяната на името е дело на майка му която като всяка рускиня е яла бой от мъжа си и е избягала с детето в родното си село в Русия. Теорията на Сурков много наподобява тази на Хитлер за райховете, само че Сурков говори за 4-ти райх на Путин докато в Германия стигнаха до едва 3-ти райх.

277

Време е за мавзолей

преди 5 години

Мда..На *** му е време да влезе в мавзолей.

276

Анонимен

преди 5 години

Криптата в която е монтиран Ленин е много малка, ако там монтират и Путин няма да има място за любопитните зяпачи на *** трупове. Затова най-вероятно Ленин ще бъде демонтиран от мавзолея и закопан в гроб близо до Сталин отстрани вдясно от мавзолея на Чевьоннъй площад па балхарский либо Краснъй площад па руский.

275

niki

преди 5 години

А кога ще го слагат мумифициран при Ленин да си лежат спокойно?

274

Иван

преди 5 години

стогодишен райх - доста скромно. то хилядагодишния издържа десетина години и тоя няма да го бъде...

273

Анонимен

преди 5 години

Браво на ПУТИН!

272

вгето

преди 5 години

елцин докара русия до прах и пепел .нито армия нито икономика нито фабрики и завади той разруши всичкото хубава руснаците нямаха достойнство нито чест. путин това всичко двигна до върха сега русия си защитава своите интереси.руснаците сега най много в света отиват на чужбина курорти купуват масови имоти в чужбина.я ми кажете какво му е лошото на путин.много детните деца получават стипелия по 6.х руб това са около сто долара.

271

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте ни занимавали с тая азиатска империя. Да си пият там шампоаните....

270

Реалностащ

преди 5 години

Тоя придворен гъзоблизец няма и идея колко е прав ....Какво общо имат Ленин и Петър първи я мда. ааа И двамата подписват капитолация на русия губят Крим фалират страната хващат сифилис и умират от простуда ...Путин точно на там е тръгнал

269

Анонимен

преди 5 години

288 кажи го на Чингис Хан (((

268

Защо Обичам Путин ?

преди 5 години

Колкото по-дълго е Путин на власт, толкова по-скоро Империята на злото ще отиде в небитието.Когато я няма Русия, светът ще стане едно по-хубаво място за живеене-

267

Остап Бендер

преди 5 години

Няма нищо общо между Ленин и Путин.Първия ликвидира Руската империя,православието и патриотизма.Путин последователно ги възтановява от развалините,останали след най големите предатели в историята на човечеството-Горбачов и Елцин.Да е жив и здрав да си изпълни мисията.

266

до Анонимен 286

преди 5 години

Който е тръгвал срещу Русия рано или късно е губел. Русия е велика страна с президент работещ за нея.

265

Анонимен

преди 5 години

Нас ни чака 100 години бойковизъм. НЯМА такава държава.

264

Стамат

преди 5 години

А дано да е и повече от 100 години този "путинизъм"!

263

Селянинът с колелото

преди 5 години

Дрън-дрън! Докато е на власт, всеки е велик. Има място в историята, но с какъв знак, времето ще покаже. Спомнете си Горбачов, Хрушчов и други от сорта. Е, да, ако беше Елцин, Русия да се е разпаднала вече, за добро или зло.

262

Анонимен

преди 5 години

100 години путинизъм и Русия ще навлезе в каменната ера...Путин&Со отдавна си пишат на листчета, а откачени мужици чупеха айфони и таблети, защото били творение на Дявола !