261

Анонимен

преди 5 години

Ленин и Петър Велики,са били най-големите кърволоци на българската кръв.Унищожителите на последните самоосъзнати потомци на прабългарите.

260

Радвам се

преди 5 години

Русия е единствената страна, която успешно защитава интересите си въпреки обединените усилия на ЕС и САЩ.

259

Анонимен

преди 5 години

Путинизмът ще продължи 100 години, тогава руския Гулаг ще премине от 19 от 20 век !

258

Радвам се

преди 5 години

Хубаво е, че ги е страх от Путин.

257

до Зная, че

преди 5 години

Нищо не знаеш и никога няма да разбереш.

256

Анонимен

преди 5 години

Аз нареждам Путин до Мадуро и Ердоганьо !

255

Зная, че

преди 5 години

До 149Не сме първи в света по смъртност, а с най- ниска продължителност на живота в Европейския съюз, стига сте лъгали! В руските сайтове злорадо твърдят, че сме най бързо изчезващата нация, което и да е вярно, се дължи на ниска раждаемост и емиграция, но Тева е друго .А да си най- бедния в клуба на богатите, не е чак такава драма; нека сме реалисти и си спомним откъде тръгнахме със заплатите 3$ през 1997

254

Анонимен

преди 5 години

Хоризонтът на що годе нормално съществуване на Русия се диктува от европейското желание да потребява руски петрол и газ. В момента, в който това желание се промени, Русия ще изпадне в мизерия, като тази на Венецуела днес.

253

Зная, че

преди 5 години

До 124, както и предходния постПродължение Лениновото правителство получава от САЩ в периода 1922-24г хуманитарна помощ защото гладът е стигал до човекоядство;Сталиновото правителство 1941-45г да не говорим какви помощи е получило- има документи!Горбачовото правителство 1990-92 - помним- храни, медикаменти....И пак след десетина години велики били

252

Зная, че

преди 5 години

В лудниците е пълно със самообявили се за велики. Видимо по незнанието на български, ти си руснак,закърмен с мантрата за величието ви. За да те броят за велика държава, трябва да си дал на света нещо повече от войни, глад, убийства, корупция, надути пропагандни лъжи, износ на мизерия и революции водещи до неуспешен строй, който за по- малко от 50 години се самосрутва. С тези претенции карате хората да ви напомнят, че в последните 100 години три пъти стигате до хуманитарни помощи (1922-24г. Прод

251

Моше-Йерусалим

преди 5 години

Русия може да има ресурси ама няма технологии човешка ръка а и при минус 50 никой не ще да работи там.А ресурсите не се копат сами!Що китайците не са превзели Сибир ми просто щото никой не иска да живее на -50 с мечки и тигри и населеност 3-*** човека на 100км.

250

Голям страх

преди 5 години

цари в Русия. Там практически няма опозиция. Който каже нещо против Путин или изчезва или го намират на другия ден малко отровен или застрелян. Около Путин има шепа олигарси, които лапат всичко и за обикновения руснак остава само да духа борша и да пие бояршчик. Всички избори се печелят от Путин и партията му с 85-95%. Това беше същото в България по времето на Бай Тошо.

249

Анонимен

преди 5 години

Улянов Ленин е бездетен, сифилитичен хомосексуалист. Защо сравняват Путин с него? Това е обида!

248

Анонимен

преди 5 години

Да си царува там в азиатската провинция, но с нас да не се занимава. Дали сме им религия и писменост, хора сме ги направили, а те са неблагодарници. Да стоят настрана и да не си пробутват куклите като Радев и Нинова.

247

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин! Истински държавник!

246

Анонимен

преди 5 години

Руския султан.

245

Реалността

преди 5 години

Добре, ако Путин искаше силна Русия на първо място преди всичко трябваше да нахрани руснака и да му осигури работа. После вече въоръжаване и т.н. Но Путин не прави това. Обогатяват се единствено олигарсите и кръгът около него. Народът мизерства в огромна държава с неизчерпаеми природни ресурси!! Всеки от дете до старец в Русия се пита ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО??

244

Анонимен

преди 5 години

Русия е мизерия!

243

Анонимен

преди 5 години

Путин защитава руските интереси и не прави ниски поклони на САЩ и Англия.

242

Анонимен

преди 5 години

Мизерията в Русия е нечувана и тепърва ще се задълбочава.