25

Анонимен

преди 5 години

Единствената намеса в изборите от които го е страх Цветанов, е да не го хванат пак как ги фалшифицира.Само гледайте казус - Мандатът на ЦИК изтича и по ЗАКОН членовете й трябва да бъдат сменени. Другаря Цецо, заявява, че няма да ги сменят, понеже тия работели добре.Другаря Цецо, да не мисли, че е цар?

24

Анонимен

преди 5 години

Що е то ХИБРИДНА ВОЙНА и има ли тя почва у нас. П. П. Всяко съвпадение с подобен въпрос в миналото е случайно.

23

честито

преди 5 години

От Газпром са заявили че замразяват преговорите за цената на газта за България в връзка с клеветническата кампания срещу Русия.

22

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

до ХА ХАЗначи казваш решат ли - край... - ами точно така - решили са...

21

28 години стигат !

преди 5 години

Русия щяла да се намеси в нашите избори ?А, дано, ама надали !

20

Анонимен

преди 5 години

Нали ЦРУ твърди, че лично Русия е назначила президента на САЩ? Цветанов би ли обяснил как Москва с такива ресурси не може да назначи премиер на България, ами вместо това печели американски лакей като него?

19

И ДА КРОИ

преди 5 години

та какво лошо има в това? Та това е обнадеждаващо.

18

Василев

преди 5 години

Сега дали ГЕРБ виждат в Русия враг няма никакво занчение, защото ще има шамари пак от ЕС, ако България реши да рестартира Южен Поток!Смятате ли, че ЕС,САЩ и Великобритания ще допуснат руски газ през Балканите до сърцето на Европа???Нито подмолните конспирации със Скрипал, нито и американските бъдещи самолети, ще реабилитират нова руска подмолна газова връзка с ЕС!!!Русия е на колене!!!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Посетилият България бил "агент на руското разузнаване". Ега ти извода. Ние не сме сигурни за името му, но успяхме да го определим като техен агент. Или по-точно са ни посъветвали да кажем,че е такъв. Като знаем капацитета на нашите държавници най-вероятно е второто.

16

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

15

Анонимен

преди 5 години

"Този *** как си позволява да коментира изявленията на български държавник?"Първо Цветанов не е никакъв държавник, а е партиен председател и презряна от целия народ мижитypкa. Второ посланикът на дадена държава има правото да контрира изказване, което замесва собствената му държава.

14

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тоя отровеният търговец на смърт би трябвало да се казва не Емилиян Гебрев, а Емилиян ГЕРБев !Само едно искам да ви кажа. Когато КГБ или ГРУ решат, че някой трябва да бъде убит той няма никакви шансове да остане жив.Сиреч, ако руснаците наистина са искали да убиват тоя нашичкият пишман-бизнесмен той отдавна да е на оня свят.Същото важи и за Скрипал.

13

Българин

преди 5 години

А печатницата на Цецо не беше ли намеса? А депутатите с чувалите? Или щом го правят, за да сме западни васали, намеса няма.

12

Ми даа

преди 5 години

Крои разбира сее, само крои.Тя ако беше действала сега щяхме ехей, да дръпнем малко напред.Но уви, едни Хилядо НПО-та с по пет човека нищоправещи, демек ПЕТ ХИЛЯДИ плъти кър$лежи предадоха БГ и народът й.За 30 г. Няма ЮП, няма Северен Поток, няма Белене, дори евтиният ток от Козлудуй не стига до българите.Затова си имаме скъпи ток, парно, вода.Все едно, че 30 г. сме воювали, мизерия, шепа продажници слугуващи на САЩ, и отчаян народ, който напуска територията.Духовна и морална смърт!

11

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Цвъцко се върна от САЩ, където изкара поредния курс на тема: Как се "печелят" избори.В година, в която у нас ще има поне два пъти избори е някак странно човекът, който най-често е обвиняван за фалшифициране на изборите да обвинява други във фалшификация.Крадецът вика дръжте крадеца !

10

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

1950 год. руският посланик Бодров е изпратил нашето момиче - състезателката по тенис Петрунова в концлагер... - причината: отказала да играе тенис с него, защото бил много слаб...

9

наблюдател

преди 5 години

Те тази песен я пееха и за Крим.После Путин не само си призна, ами и се похвали.На руснак не може да се вярва.

8

Сата НАТО

преди 5 години

Този *** как си позволява да коментира изявленията на български държавник? Ако имат някакви претенции, трябва да пуснат официална нота. Я го обявете за персона нон грата и да си ***! Самото това изявление е нагла и безцеремонна намеса в чужда държава. Той е един нищо и никакъв посраник и няма право да апострофира официален представител на държавата, още повече такъв с ранг на министър.

7

българин

преди 5 години

Нашата държава.Прекалява вече! 30 години."възпитава" омраза към Русия спрямо младото поколение.И продължава в същия дух! А бе хора.До вчера бяхме с Русия . Големи "националисти" станахте .От къде тази омраза? Америка .Един ден ще си отиде от където е дошла! После какво правим? Старите хора са казали.100 годишен човек има.Но 100 годишна власт няма!

6

Анонимен

преди 5 години

Разсекретено! Ако ГЕРБ не успее на изборите северната мечка ще му е оправданието..