45

Ей

преди 5 години

Аз няма да мръзна, защото трябва до повтаряте Пропагандата на САЩ.Утре пак ще ми кажете, че вдигате цената на газ и парно.Писна ми да мръзна, заради васалите на САЩ.На САЩОфилите им е лесно, зимата ходят по хасиенди, ама БГ народът мръзне.Какво лице имате да храчи"те Русия, като НАРОДЪТ ви зависи от най-важното ТОПЛИНА.Писна ми да Прос"тотията на САЩОФИЛИТЕ.Няма на двойна цена да ви купувам скъпият втечнен САЩ газ, нито да унищожите БГ със шистов.Малко мисъл за Народа.

44

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Има предложение Русия да се преименува на Северна Русия... - и да се натика зад полярния кръг...

43

Анонимен

преди 5 години

При такава ниска избирателна активност би трябвало Русия лесно да може да назначава правителство у нас, все пак се твърди, че са назначили американския президент. Но явно Цветанов фалшифицира 100% от вота, за да е той на власт. Логично, нали? :)

42

Анонимен

преди 5 години

"Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров отхвърли твърденията за очаквана руска намеса в изборите у нас."Е вие пък да не очаквате да потвърди? Всяка голяма сила си гледа интереса. И Русия и САЩ, и Китай....там където имат изгода се намесват по един или друг начин. Ама няма да дойдат и да ви кажат че са се намесили.

41

Макаров

преди 5 години

ДА ЩЕ ИМА ВМЕШАТЕЛСТВО В БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ!И ние това очаквахме. Разбихте американските служби, пък с малка България ли?

40

House M.D.

преди 5 години

Русия не се меси в изборите, провеждани на васални територии.

39

Анонимен

преди 5 години

polovin balgaria e s rusia

38

МАЧКАЙ, ВОВА!

преди 5 години

МАЧКАЙ!

37

до СТРАНДЖАТА

преди 5 години

"Санкциите докараха Путин да извика гръмогласно... - Крим е на Украйна..."Гръмогласния глас, който чуваш е на пациента от съседната килия. След малко ще утихне, а след това ще дойдат и при теб с хапчетата.

36

дано

преди 5 години

Наистина трябва намеса чрез зелените вежливи човечета който да ни освободят от тази банда политици и предатели който ограбиха и продадоха страната и доведоха държавата до катастрофа.

35

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Санкциите докараха Путин да извика гръмогласно... - Крим е на Украйна...

34

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Цв.Цв. е готов с...оправданията при очаквания срив на изборите за ГЕРБ.Намеса на Русия,видяла жабата че...подковават коня и тя вдигнала...крачето,та и наш...еуроатлантик,все руснаците са му...виновни.

33

Василев

преди 5 години

Гаранция ви давам, че имаше руска намеса , когато гърмяха складовете и цеховете за утализация на военни боеприпаси, точно в разгара на войните в Сирия и Украйна взеха да гърмят!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия е назначила президента на САЩ, смятайте какви фалшификации прави Цветанов, щом не могат да пробият в България.

31

ей хора

преди 5 години

Тези който разпространяват лъжи и правят провокации срещу Русия знаят много добре че на Гебрев са правени изследвания в Финландия и у нас и никаква отрова няма,той се е натровил от салатата която я ял и в която е имало много нитрати,това е доказано.

30

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И Томислав каза... - ще има зловредно вмешателство на Русия...

29

В

преди 5 години

Русия нява интерес към бг

28

Анонимен

преди 5 години

Основното, което издиша в твърдението за "руска намеса", която Цецо "авторски" изкопира от Вашингтон е абсурдността на изказването. Ако Русия може да назначава върховната власт в САЩ, защо по дяволите такива като Цветан Американолизец и Борисов Меркелопоклонник управляват държавата? Няма логика, Цецо.

27

Ц

преди 5 години

Русия не помни че има държава българия а не мисли за избори на бг глупости пишат

26

БГ

преди 5 години

Някой да не е очаквал да каже ,че ще се месят