82

Гост+

преди 5 години

116 Анонимен: Русия не е била на масата за преговори след 1-та СВ. САЩ тогава наистина са имали желание за справедлив мир (все пак нацитата ги е нямало още в Германия). Великите Британия и Франция обаче са били непреклонни в жестокостта си. За много е било ясно още тогава, че несправедливият мирен договор ще провокира нова война, както и става. Западноевропейски демократични му работи = две световни войни.

81

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше САЩ след първата световна,сега нямаше да ни имаше.Само САЩ се е опълчила срещу разформироването на Българгария тогава.Русия и другите Балкански държави,на драго сърце са искали да анексират новите си територии.Бъдете благодарни на тогавашният Американски Президент.Днес никой от вас нямаше да се нарича Българин.

80

Гост+

преди 5 години

Ако оставим на страна грабежа и анихилацията на индустрията, за 30 години Западът инвестира в Източна Европа основно в супермаркети, за да улесни продажбата на стоките си. Когато изнемощялата Източна Европа се обърна за инвестиции към Китай посредством инициативата 16+1, Западът взе да се плаши от нарасналото му влияние и го обяви за силно комунистически, като ни предупреди да се пазим от него. Ех, лицемери, лицемери..............

79

Анонимен

преди 5 години

Прочетохте ли коментари 100 и 103. Прочетете ги и тогава му вярвайте на този Кравар. Този подържа на власт точно тези които трябва да са в затвора. Тези които ни унищожиха като народ и държава. Тези които ограбиха на бащите и майките ни пенсиите и труда с който бяха създали държавата. Много народ са забравили но тези коментари на някой умен човек ме подсетиха за Мутренските времена и за грабежа на народа. Но някои продължават да гласуват за същите тези които ни унищожиха.

78

Анонимен

преди 5 години

Дайте конкурентна цена за газта и от вас ще взимаме мистър помпео .

77

Анонимен

преди 5 години

След Путин идва Шойгу! Пред него Путин е като десетокласничка.

76

Анонимен

преди 5 години

Никнат една след друга фирми за охрана: Ипон, ВИС1, Скорпио, Секюрити, Делта, Гардения; създават сепопулярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари с куфари в чужбина. На улицата цари тотална анархия.Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насилапринуждават собственици на фирми да си плащат за охрана.Контрабандата процъфтява, хазартния бизнес също. Българскии вносни ***, предимно от Русия и Украйна, заливатцялата страна.

75

Факт!

преди 5 години

Путин му тече таймера до срещата с тази с косата.Нема да е вечен а след него ще дойде някой сговорчив да не мислите че Зюганов ще дойде!

74

Анонимен

преди 5 години

По-добре да лижем подметките на САЩ отколкото дасе храним насофрата на Путин.

73

бай ганю

преди 5 години

страда ли външната политика на америка от параноя ?трудно е да се каже но както е в поговорката че във всяка шега има и малко истина... то да се омаловажат думите на умели политици може да струва много в по далечен план .колко малко знаем ние простосмъртните коне с капаци а колко ли знаят онези политици които изричат своите опасения? и колко ли трябва да се вслушваме в тях? ами ако наистина е така? ами ако пропуснем да предприемем нещо днес заради което ще си патим и дърпаме косите утре??

72

Шимон

преди 5 години

вече и римлянин цензурират.Моде и ти ще си отидеш с ядрената зима!

71

САЩ са комунисти

преди 5 години

САЩ, вследствие на неолиберализма са станали копие на стария СССР , двете партии "републиканци" и "демократи" все повече са заприличали на една партия като бившата КПСС и се различават само по корпорацията, която ги е яхнала и определя политиката на партията, а когато партията е управляваща - корпорацията определя и политиката на държавата.

70

САЩ са комунисти

преди 5 години

В САЩ левите и десните не са заклети врагове, а ортаци в съвместно престъпление. Те са обединени от общата цел да поддържат статуквото.

69

Анонимен

преди 5 години

Или сте с доброто (САЩ) или с терористите! Ваш избор е.

68

Ние, Българите

преди 5 години

Сме вечно благодарни на великите САЩ и лично на Рейгън, че ни освободиха От съветско робство!

67

Давид-Тел Авив

преди 5 години

Прав си братко как руснак ще гледа китаец да чу.а дъщеря му та това е смешно!Китай ще бъдат изпепелени от Сащ и Русия същото ще стане и с Иран къде бял руснак ще застане на страна на брадатите то вече в Сащ е пълно с руснаци.

66

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета!!!Американците искат да откъснат Европа от Русия защото планът им е да водят хибридна война с Руснаците, и ако сме откъснати от Русия, тя не би могла да отмъсти достатачно силно, така че Америка цели точно това. Искат да се военизира Черно море, и ще гледаме туристи през крив макарон. Американската дипломация е неконструктивна, и военно настроена. Пирамидната им икономика се държи на това да изтисква ресурси от света, и така да расте, но Русия и други държави им пречат!

65

леле

преди 5 години

Империята на злото САЩ агонизира ! Умирайки се стреми да забави смъртта си държейки се за васалите си от ЕС и НАТО ! Страшното е, че умирайки ще започне ядрена война за да изпепели целия свят !

64

Анонимен

преди 5 години

Който не е със САЩ е против тях! Само САЩ!

63

Осман

преди 5 години

Най-голямата беда на съвременното общество се нарича атрофия на чувството за истина. Нито истината, нито лъжата имат някакво значение, важна е простата протяжност на живота, унилото течение на дните. Във ЕС има криза на властта единственият човек със мозък в главата в ЕС е Орбан.