182

Teo

преди 5 години

САЩ с тази реторика вървят сами към кошмара си.И той е именно този - сближаване на ЕС с Русия и Китай. В момента не могат да предложат нищо адекватно и действат с ултиматуми - спрете северен поток 2, нека ви натъпчем с ядрени ракети, та барем при трета световна да станете на стъкло,неоправдани санкции срещу Иран,мита на стоки от ЕС и после...ама що търгувате с Русия и Китай!Не Русия и Китай откъсват ЕС от САЩ, а самата САЩ. И това е естествено. Имат толкова проблеми, всяка жаба да си знае гьола.

181

баба мара

преди 5 години

вкараха ни в нато и ес без референдум хаиде сега референдум за оставане илиизлизане с всеки изминал ден се влошаваме колко народ измря от грип сега ниналазиха морбили и всичко това в 21 век 3 българи се запалиха за 3 дни

180

ЯНКИ ГОО ХЕЛЛ

преди 5 години

НЕ РУСИЯ И КИТАЙ НИ ОТКЪСВАТ ОТ ЗАПАДА,А ВИЕ КРАВЕШКИ КАШЕРНИ ФАШКИИ ГО СТОРИХТЕ СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ ОТ ЕДНА ДОБРЕ ПОДРЕДЕНА СТРАНА С ДОБРА ИКОНОМИКА,С МНОГО ДОБРИ БЕЗПЛАТНИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЯ ПРЕЗ 1989Г Я СЪСИПАХТЕ И НИ НАТРАПИХТЕ ИЗВРАТЕНИТЕ СИ ЮДЕО-МАСОНСКИ САТАНИСТКИ ГАДОСТИ НА ДЖЕНДЪРИЗЪМ,ТРАВЕСТИТИ ,ТРЕТИ ПОЛОВЕ,ГЕЙ ПАРАДИ.УМИШЛЕНО НАСАЖДАТЕ Ц**АНИЗАЦИЯТА И ИСЛЯМИЗАЦИЯТА И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА КОЕТО НИ ДОНЕСОХТЕ ,ЗАЩО КВИЧИТЕ СЕГА ЯНКИ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИ МРАЗИМ И НЕНАВИЖДАМЕ

179

Щирлиц

преди 5 години

Унгарецът ти дръпна хууубаво слово,а *** американски?

178

будала

преди 5 години

Е така е, закрихме си четири блоко в Козлодуй с ток на цена1,5 стотинки и напраскахме 2000 мегавата фотоволтаици, нали са западни, е верно с китайски панели с цена на тока 55 стотинки на киловат. Важното е да нямаме пари в джобовете, но е пазарна икономика, требе винаги да си купуваме по-скъпото и да е от запад. Не по-евтиното при същото качество от изток.

177

Анонимен

преди 5 години

кАТО НАЛОЖИХА САНКЦИИ НА рУСИЯ И СЕГА рУСИЯ САМО ДРЪПНА. Маже ли да наложиш санкции на цял континент? Всъщност каквото им трябва на руснаците си го купуват през посредници в Индия, Китай, Беларус. И ядат качествени храни, както в Сърбия, откъдето си пазарувам аз, а вие си ядете от ГМО Чернобила във веригите. И *** *** со ро соидни от рак. Дреме те ми на ку реца

176

Анонимен

преди 5 години

два лаптопа, като китайския превъзхожда по всичко западния, а цената тройно по-ниска, кой е луд да купи американски ***?

175

Анонимен

преди 5 години

Какво да правите, като западните стоки са по-некачествени от тези на Хуауей. Нали е пазарна икономика? Комунистическата продукция стана по-евтина и по-качествена от западната. Караме си на руска газ по 92 стотинки, а западната газ е два лева, тая шистовата, непродаваема е. Освен това Русия подарява самолети, а ние купуваме двойно по-скъпи от братята амириканци, отколкото ги продават на Бахрейн, държава, която не е от НАТО.

174

Справедливост

преди 5 години

Никой,нищо не може да откъсне! Да направим референдум,как живяхме под руско и как живеем по САЩ.. и да изберем с кого да сме..това,което шайка престъпници избраха за България съдба,която само за тях е добре!

173

авс

преди 5 години

събраха се котките на събрание - и решиха че ще публикуват че мишките крадат им храната една котките казва ами кои ще ни вярва нали сме на тях.а ние всеки ден ще публикуваме че ни крадат кашкавала и догава селският съвет ще ги санкционира и ще спре доставката на кашкавал- я бе я стига глупости --ако трябва ще се публикува ще накараме и съседните села да се оплакват ще им говрим за демокрация и готово .какво е демокрация --купуване на политици корупция диктуване а най важното лъжлива информация

172

Adam

преди 5 години

А дано скоро ни откъснат от западналото робство

171

тато

преди 5 години

До Симеонов *** от къде да дойдат като американците са изкупили всички ТВ канали , радиа , вестници ,мрежи и правителства , как да чуеш нещо друго от къде бе тикво?

170

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

169

Анонимен

преди 5 години

Простотията насаждана още от сдс вечедава плодове .

168

Анонимен

преди 5 години

Времената се менят и идват нови сили на деня, влияние ще има отвсякъде. Монополът на САЩ, отмъкнат със сила, е застрашен. Нали те говорят за конкуренция? Това ли е тяхната? Да смачкаш с валяк всичко, за да стърчиш!Всички енергийни проекти бяха спрени през България заради тях, не допуснаха китайците да направят инвестиции в транспорта.Не всички са плазмодии в Европа и по света.Нека покажем на пазара кой какво може, а не да ритаме другите по коколачета и да им измислями злокобни качества.

167

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко минути гледах новини по руска телевизия - срещата на този американски дипломат и министъра на външните работи на Унгария. Последният каза в прав текст, че Унгария се грижи по своя воля за своите граждани, в това число с добрите си взаимоотношения във всички области с Руся.По същия начин италиански министър каза, че няма да търпят повече да им бъде налагано да нямат търговски и други взаимоотноиения с Русия, защото тя е важен за тях партньор.

166

Симеонов

преди 5 години

Добре е да си дадем сметка,че от азиатски диктатори нито една държава не е прокопсала.Да западна Европа е люлка на съвременната цивилизация,но без армията на янките щеше да бъде западнала руска губерния.Каквато е цяла русия, без московска област.И не е зле да си припомните откъде е дошла модерната музика (без чалгата),чии са филмите които гледате,откъде идват 80% от книгите в съвременната литература,модата,науката и пр.Не е от Китай, не е и от Русия и няма да бъде.

165

Ментора бай Иван

преди 5 години

Тоя янки не може да разбере , че Запада е западна Европа , а не САЩ !Америка е една расистка и терористична държава , която няма нищо общо със западните ценности!

164

Краварска работа!

преди 5 години

Краварите бяс ги тресе, усещат, че са вече бита карта. Унгарците най твърд отпор дават, и затова първо с тях се занимават! За нашите послушковци даже не споменават, те са им сигурни ***!

163

Анонимен

преди 5 години

Французин пристига в Русияи почва да се чуди че всичкое нормално и функционира .Въпреки санкциите .