102

Айдее

преди 5 години

"Министерството на Истината", главен активист мистър Пъмпи.Пъмпи не разбра ли, че не можеш да промиеш мозъците ни с евтина пропаганда!Народите на Източна Европа притежават едно главно качество - ЧЕТАТ!Понеже Гъдулко Гайдурков твърдеше, че народът на Венецуела мизерствал ей ти едно видео от един аржентинец - те са 17 видеа, но ще ти покажа Пъмпи само един:Diego Argentino19 de enero de 2019 - за уж празните магазини в Каракас.Всички клипове са заснети последните 2 седмици.Сори Пъмпи! Бай

101

Анонимен

преди 5 години

Днес в немския вестник Zeit са публикувани резултатите от социологическо допитване на фондация Фридрих Еберт. 50% от немците смятат, че САЩ представляват най-голяма заплаха за Европа, а само 33% смятат,че Русия е заплаха за Германия.

100

Анонимен

преди 5 години

Цялата русофилистиик-путинофилскаа сбирщинаа се е събрала на седенкатаа :)

99

Анонимен

преди 5 години

До Песимист 116 Икономиката на Китай ще се развива толкова , колкото им позволи САЩ.САЩ ще бъдат световен хегемон винаги.

98

Анонимен

преди 5 години

абе като писах че унгарския външен министър го е надробил тоя нахален краварзащо го триетеказал му е че западняците се държат цинично с русия и те няма да си променят добрите отношениявсякакви псев.ни оставяте а истината я триете аде стига сте сте слугували на со.росслугувайте на българия

97

анонимен

преди 5 години

Ще има набиване на канчетата. Че нещо не слушат

96

99%ов Българин

преди 5 години

Купувам Китайско защото е 3 пъти по-евтино и е качествено. С Русия сме приятелски народи. САЩ са приятел само на управляващата каста.

95

Анонимен

преди 5 години

Да я откъснат от запада ?Той си мисли , че тя е някаквопритежание или колония назапада , ха-хах ?

94

Геолог

преди 5 години

Вчера-Помпей ... йо,утре-Йелстоун...

93

Анонимен

преди 5 години

Един от главните разпространители налъжливи новини -- пиндостанскияминистър . Голям страх ги тресе .

92

Анонимен

преди 5 години

Помпео е сатанист, ще се среща с такива организации в тези държави и техните представители-***, гейове, травестити, третополови, емигранти ислямисти, роми

91

Анонимен

преди 5 години

Хайде,някой да обясни,след като Русия е мощна икономическа сила с правилен метод на управление,защо народът тъне в беднотия?! Изключвам 10% олигарси и антуражът им .(не ми обяснявайте,че не са бедни като нас,защото имам близък роднина живеещ там и съм ходил.Да,Петербург е изключително красив град,но НАРОДЪТ живее на ръба като нас !!

90

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане това. Чехите ги ненавиждат, поляците пък само им ги покажи руснаците и ще ги изядат. Загубиха влияние навсякъде рaшкитe. Империята на злото си отива и от тук нататък им предстои на да се гърчaт в страшни мъки за всичко което са причинили на човечеството. Защо избихтe поляците бе кoмплeкcapи? Защо Сталин изби милиони украинци блокирайки хранителните им ресурси?

89

Анонимен

преди 5 години

Абе какво ми сравнявате Китай с Америка бе,смешондери.Само им вижте стандарта на американците и ходете да спите....Средна заплата в Америка след данък - 50хил.$.Китай-7хил$.Боли ме трабата,че пратили спътник на луната и пръкнали Хуауей.

88

Хххх

преди 5 години

До Песимист 153Ъъъъ той Китай ги задмина...и Китай отдавна няма нужда от технологичния прогрес на ФАЩ....ФАЩ има по-голяма нужда от Китай....Сещам се когато ФАЩ наложиха мита за стоманата от ЕС...Европа се чуди върху какво да наложи ответно мито...и наложиха мито върху дънки и уиски и Харлей Дейвидсън...е те това произвежда ФАЩ всичко друго се произвежда в Китай.

87

Песимист

преди 5 години

Китай ще изпревари САЩ ???? В какво ще ги изпревари ? В Демокрацията и Човешките Права,или само в технологиите ?? Китайците се държат за ,,научно техническият прогрес'' благодарение на САЩ! Китай има най остра нужда от новите технологии,заради популацията на нацията си.

86

ТHE Патриот

преди 5 години

за америкаскта империя смне само пушечно месо и нищо друго ,както е казал Хенри Кисинджър "Америка няма приятели ,само интереси".Аз за лаймериканевц няма да мра нито да вдига оръжие срещу някой друг ,оръжие вдигам само срещу кравара и го изпразвам с усмивка на уста с чувство за добре изпълнен патриотичен дълг!

85

Харпунджията

преди 5 години

На такива ,,харпунджии'' като този плагиат отдолу,скоро ще им отеснее около вратът.Хората ще се светнат рано или късно.Кремъл е пътник.Народът не ги диша вече.Казват хората ОТ РУСКИЯТ НАРОД.-Ако имаме правото да имаме оръжие в нас,тези в Кремъл не биха осъмнали до утре. ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИЙ.

84

Анонимен

преди 5 години

Може,обаче не ни спирайте търговията и газовите връзки с Русия и Азия,защото тогава затварят фирми,фабрики и настава безработица и глад в Европа и специално в централно-източна Европа. Хората губят много средства и работни места,кой ще ги компенсира?И изобщо защо се карате с Русия,след като евроатлантически фирми работят в Русия и печелят доста от това?Защо и други да не печелят,а да губят и мизерстват?От какъв зор?Всеки има право на свободен избор и на свободна търговия,нали така?

83

Харпунджията

преди 5 години

Бог да пази Америка.