232

extremist

преди 5 години

До Въпрос ТИ ЩО ЛЪЖЕШ БЕ КОМУНИСТ; СКАНДИНАВСКАТА СТРАТЕГИЯ РАБОТИ ИДЕАЛНО *** ДА ВИДИШ. ТУК В ПРОПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ *** ДО ФИЛСКА ЦЪРКВА

231

Други въпроси

преди 5 години

Ако изчезне напълно физическото наказание ,изчезнат всички признаци на насилие какво ще правят тези чиновници назначени именно за това ? Ще бъдат ли освободени ? Или ще се налага да си измислят поводи за отнемане на деца и за тормоз над родителите за да ги има на работа ? Ще я докарат ли дотам да отнемат дете , че не е пръднало два пъти по регламент ,а само веднъж ? Това е поредната дивотия насочена към разбиване на семейство и нормален начин на живот скрито зад думата насилие.

230

Въпрос

преди 5 години

Да ги питам аз тези , които настояват за приеман на стратегията защо в страните където тези мерки са взети отдавна намаляването на насилие не е факт ? Как така за толкова години продължават да се увеличават случаите на отнети деца ,а не обратното ? Скандинавците ли са толкова вироглави и си правят както искат или цялата история има друг отенък и целта въобще не е намаляване на насилието , а тормоз над семействата от страна на държавата ?

229

Истина

преди 5 години

Поколенията от 60-те години насам, расли при социалистическото лицемерие, после при нахлуването на западните "ценности" като сексуалната революция, хомосексуализма и т.н., се превърнаха в едни изнервени от живота родители, които не могат да подредят собствения си живот, какво остава да възпитават деца! Далеч от вяра в Бога, далече от нравствеността, която е правилно отношение и комуникиране между хората, те са едни безпомощни хора, които днес не могат да защитят децата си и ще страдат!

228

Харпунджията

преди 5 години

А какво предлага Църквата? Нито сме ги чули,нито сме ги видяляли.крият се като мишки.Последният ,,църковник'' който се осмели да се покаже,беше руският Патриарх,и беше натирен заради ,,не-братското'' отношение спрямо народът ни.Той дойде да развинтва руска пропаганда.Трябвало да сме подчинени на тяхната държавност.То това Християнство ли е ?

227

Анонимен

преди 5 години

Деца може да се накажат по някакъв начин,но не се бият при никакви обстоятелства,нито е препоръчително да бъдат тормозени психически или физически, подкрепям църквата,но без насилие във възпитанието,а що се отнася до секса,това е личен избор на индивида.

226

Искариотски Орден

преди 5 години

До238Бацинка, Тея неща са за новизаведчаните. Ние сме малко по "олд слуул" дет викат Американите.

225

Моралеца

преди 5 години

Няя забравя, как *** перунтеше тате. Дим мощен и падм на земята и съ държа лицето. Крещя от болка, но защото не смея, д а си пусна ръчете от фейса и се чува мучене и поле с един шут в корема, кат се блъсках в стената, че гърб ми беше си 3 седмици. Ама ст ааах чувек!

224

влади

преди 5 години

Тия си заработват ролексите. От тях за християнските ценности като милосърдие няма да чуем, само средновековни глупости.

223

big

преди 5 години

До Анонимен 41Кви са тия свободни съчинения? Религия не се учи в западноевропейските училища. Във Франция даже са забранени релитиозните символи в училищатал *** и виж, пък после драскай врели-некипели, ***!

222

МНЕНИЕ

преди 5 години

БПЦ все още държи Фронта .Вижте какво прави Ватикана - Педофилия , Робство , Швеция - правят насила децата обратни .

221

Анонимен

преди 5 години

БПЦ е сварталище нв отявлени гейове. В мрежата има много клипчета на тая тема.БПЦ освен това е отдел на българското ДС плътно до руското КГБ.БПЦ няма нищо общо с вярата и православието.

220

extremist

преди 5 години

До Ами: *** ПАРКИРАЙ НА ГЛАВАТА НА ДРУГАРКАТА ФАНДЪКОВА; АЗ СКОРО МИСЛЯ ТЪЙ ДА ПРАВЯ

219

Ами

преди 5 години

Един пред блока обяви едно паркомясто за свое с обяснението че трябва да има ред .Ами аз къде да си паркирам голфа като няма място отпред?

218

extremist

преди 5 години

ТОЯ ЛОШ ЛОШ ЗАПАД....УИЛ СМИТ ДА НАПРАВИ РИМЕЙК НА ФИЛМА - ЩЕ УЧАСВАТ И БПЦ

217

Православен

преди 5 години

В Запада имало морално разложение, а ако знаете колко дашни са рускините... Русия е водеща по наркомания и СПИН и такава страна не може да служи за пример. Нашето бъдеще е със западните ни партньори. Има още много да учим от тях за да достигнем стандартите им. И да припомня, че цял свят бяга на тълпи на Запад, а не в псевдоморалния Изток.

216

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно вярно. Прегръщане с арабите, трети пол, гей бракове и всякакви изращения.

215

хохолите капут!

преди 5 години

До extremistТи си украйнец, какво правиш тук?

214

БГ

преди 5 години

До Льош Запад 224 Дори да бях вярващ,ако чуя бълг.баламурник като тоя,щях завинаги намразя религията.

213

extremist

преди 5 години

До Анонимен 223: РАЗБИХ ЛИ ТИ ПРЕДСТАВИТЕ а; ТАКА ЩЕ СЕ РАЗБИЕ И ПРЕДСТАВАТА ЗА ХРИСТИЯНСТВО АКО БПЦ НЕ ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯ ВЕК С МАЛКО ПОВЕЧЕ МИСЪЛ.....