460

КОЙ КОГА И КАК

преди 5 години

Цветанов само наушким иска да свали бесепето, той такива ги засуква едни приказки че яак на мек фажист мяза. А всъщност цела му е Борисов. Депешата в задуралската молитвена зафтрака е: татарина да се разкара заради ленивата му позиция по въпроса за отсраняването на Цветанов!

459

Анонимен

преди 5 години

за Цецко май се рисува сибирска молитвена закуска

458

Смешният Смесител

преди 5 години

Единственният активен смесител в нашите избори има 6 апартамента, които чрез манипулации е одмъкнал от тьоща си.

457

jj

преди 5 години

Цветанов, заради такива изказвания ще ме накараш да гласувам не за ГЕРБ (както винаги съм правил), а за опозицията!

456

Кой се меси повече?

преди 5 години

Трудно е да се каже кой се меси повече в нашите избори: САЩ, Германия, Русия или някой друг.

455

Анонимен

преди 5 години

TOVA DA NE E OPRAVDANIE ZA ZAGUBENITE IZBORI BE BO...UK

454

До Жиб.

преди 5 години

"Тия червени ***, дето лаят истерично ката ден кой ги мислиш финансира - Социални грижи ли? Не-еее: финансират ги Путин и Сорос - да, и Сорос разбира се!"____Именно! Името на Сорос по западните форуми непрекъснато се асоциира с "комунист" и човек на комунистическия интернационал-глобалист. Много странно как в България разни русофили обиждат на "***" като че ли, това не е техен съратник... ;))))))

453

честно

преди 5 години

Цветане как заспиваш нощем?? Ако всеки ден плюеш Русия, някой ден може да се събудиш в Сибир. Той добре,че Путин е търпелив,ако беше Сталин душа ти яка...

452

Анонимен

преди 5 години

Цвъчко мамин златен дори няма да те чета, само да ти кажа, че тези дни беше на отчет при американските сигосподари, т.е. реднеците вече са ангажирани с изборите, как ще коментираш това физкултурнико?

451

Анонимен

преди 5 години

Пълен провал сте! Затова ще се оттечете в канала!А Русия, ако е искала, отдавна нямаше да сте на власт!

450

джо

преди 5 години

Замириса на загуба и шмекерите тръгнаха да търсят виновен. Лоша работа ,но Русия е дежурна, това си го знаем , техните хакери на следващите избори в САЩ на първо място ще сложат Ленин, та камо ли тук, където имат поне десет милиона внедрени тайни агенти. А пък тайните им служби са напръскали половин България с "новичок" . Лошо, много лошо какво ще става незнам.

449

Анонимен

преди 5 години

По коментарите се вижда къде работят русофилите тук като ***

448

Анонимен

преди 5 години

колкото пишете против русия а народа се сближва към русия тези политици карат народа с насила да обичат русия с лъжливите си изказвания

447

авс

преди 5 години

не знаех че толкова много обичате русия нема и ден да не споменавате думата русия кремъл няма да остави без отговор вас господине каквото сейте това ще жънете сейте вятър ще жънете вятър и то може и ураган които кремъл ще ви испрати подарък.какви са тези глупости или се под.ли.зва те на сащ .в това съм сто процента уверен недейте да бъркате русия в ваще дела

446

честно

преди 5 години

Аз не знаех,че Цецо 6-те апартамента знае толкова много думи на български да се изказва по теми.

445

лично мнение

преди 5 години

Тоз наш Цецо, американци му платиха и заповядаха да разтяга едни локуми за хибридни войни,Скрипал дето го забравихме,избори и какво ли още не. Говори някакви заучени фрази като Плевнелиев,май даже същите. Бойко предпазливо се скри в миша дупка да не го отнесе, ако с нещо Цецо раздразни Русия и руснаци решат да му отговорят.

444

Путин казва

преди 5 години

Цветане, досега не се месих за изборите в България,защото ми беше безразлично,но щом така горещо настояваш,ще си помисля за в бъдеще,С уважение към всички българи,Владимир Путин

443

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 507Мама и тати са свидетели!

442

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 507Вярно с оригинала, великолепна е, Айнщайн е.Още преди да е работила и един ден тя е ПРОФЕСИОНАЛИСТ! А ти като не си учил в Англия, защото баща ти няма достойните пари на Цветанов, ще завиждаш, пропуснал си равния старт и равния шанс - основни демократични принципи. Андърстенд?

441

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 488Ами, народът вижда, че той нещо не е у ред. Но странно, защо не работи инстинктът му за самосъхранение?! Не знае ли, че в политиката няма нищо постоянно? Утре, как ще се слага на новите? Емиграцията няма да му помогне, защото господарите не обичат провалените.