65

Анонимен

преди 5 години

Цитат от Библията:Ако някой дохожда при Мене,и не намрази баща си и майка си,жена си и децата си, братята исестрите си, дори и самия си живот,той не може да бъде Мой ученик.Мдааа, възпитава в омраза!

64

закривай

преди 5 години

Религията е възникнала когато първия мошеник е срещнал първия ***.През 21 век религията изчезва....

63

Анонимен

преди 5 години

До 75Както виждаш тълпата се манипулира достатъчно лесно с чалга (простотия и низки страсти или айде зрелища да ти го кажа по римски), малко хляб и опростачване и затъпяване, не с религия---ами то това е "религията", която се налага на тълпата, защото тази "религия" върти колелото на Системататези горе са враговете ти--те искат да си им "враг", за да се хранят от енергията ти в желанието да ги победиш- 3-и з-н на нютон... но аз ги гася чрез "демпфер" и така системата им спира да работи!

62

Милена

преди 5 години

До до МиленаПочти всяка жена иска да бъде майка, няма по-свято нещо от това.Но аз имам предвид, че не трябва да ражда 5-10 деца, да си стои в къщи , да готви и чисти. Жената може да стане физик, инжинер, учен,да разработва проекти, да бъде хирург, адвокат, да управлява холдинг, да обикаля света...

61

Анонимен

преди 5 години

Иска Земята отново да стане плоска.

60

@ n71

преди 5 години

Както виждаш тълпата се манипулира достатъчно лесно с чалга (простотия и низки страсти или айде зрелища да ти го кажа по римски), малко хляб и опростачване и затъпяване, не с религия, тези горе са враговете ти, не доктрината на християнството.

59

Анонимен

преди 5 години

До 71с други думи - индивида винаги е по-умен от Тълпата, разгледана като едно цяло !

58

до Милена

преди 5 години

"Жената е нещо повече т инкубатор. Тя също има своите мечти и надежди, далеч от печката и прахосмукачката. Да, жената има най-големия дар, да дава живот, но не само това трябва дда движи нейния живот!"Да, разбирам твоите мечти и надежди, но това всъщност... не е реалистично за една жена. Какви мечти имаш - за автомобилен съзтезател ли, или за фитнес инструктор? Хм, основната задача на жената е да бъде майка и така ще бъде завинаги, все едно от пластмаса да искаш да направиш камък

57

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера само едно нещо - българката нито е толкова красива като венецуелките или украинките, но пък не иска да ражда деца? Ами ти за къв х.y.й си на тоя свят?

56

Анонимен

преди 5 години

До Жабата и подковатарелигията, нас ни СЪБИРА !--че по-лесно се управлява и манипулира тълпата, нали!средностатистическият интелект на индивида, влял се в Тълпата, винаги е по-висок от средният интелект на Тълпата, разгледана като "едно цяло"!

55

Милена

преди 5 години

До АнонименЖената е нещо повече т инкубатор. Тя също има своите мечти и надежди, далеч от печката и прахосмукачката. Да, жената има най-големия дар, да дава живот, но не само това трябва дда движи нейния живот!

54

Жабата и подковата

преди 5 години

Ех Ганчоо , Ганчоо , религията го разделя, простотията и чалгата го събират ! От кой бе *** те разделя религията, от афганистанците, от потурчените, от кого бе ***, религията те спаси бе *** да не станеш фес бе ***, тя беше предтекст да бъдеш и физически освободен от руските православни християни бе ***, *** почна да гледа много видео и почна да повтаря заучени фрази, чичято етническа реалност няма нищо общо с нашата, там може и да ги разделя религията, нас ни СЪБИРА !

53

Анонимен

преди 5 години

Аборта си е убийство. Изнасилена, неизнасилсена ти убиваш човек. Колко процента от абортите са заради изнасилване? Дали има 2% ? Жената е на този свят за едно единствено нещо - да ражда деца. Всичко друго го оставете на нас мъжете и не се занимавайте с нещо което не ви е присъщо.

52

Анонимен

преди 5 години

Полковниците в раса искат да се върне средновековието и те да са над политическата и гражданска власт -да получават пари от обществото без д му дължат нищо , да командват без да отговарят .Изобщо *** де раси в раси

51

Анонимен

преди 5 години

щом и църквата впрегнаха да удЪржа вярата в Системата на лихвата и капитала, значи работата е пред разпад... офцете трябва още малко да прогледнат, да откажат да играят тази нагласена игра и всичко ще рухне от самосебе си!а тази статия уж "за вярата" всъщност работи против нея....защото сегашната "социална , социалистическа вяра" според някои не е "правилната"...

50

Милена

преди 5 години

Това за абортита напълно ограничава правото на жената да избира. Не може да и се налага да ражда нежелано дете.Ами ако е изнасилена?!От друга страна идеята за въздържанието е добра. То днешната младеш започва дда води полов живот на 12-13 , което е недопустимо.

49

Анонимен

преди 5 години

Атеистите за винаги сте обречени и аз ще си тауирам знака на атеизма, но не защото вярвам че няма бог, а защото съм му ядосан, не знам дали е точно бог но със сигурност има нещо което контролира вселената

48

Анонимен

преди 5 години

Тия с Ролексите и Бентлитата ли ще учат децата на морал?! Смяяяяхххх!

47

Анонимен

преди 5 години

Идете в Света Гора в Гърция и кажете, че сте католици... Мдааааммм, може и да ви бият за това.

46

Анонимен

преди 5 години

вярващ съм - вярвам, че всички, които са ми навредили, ще си платят за това - по един или друг начин, но ще си платят за зулумите! те се знаят кои са! бял ден няма да видят и "печалбата" няма да ги спаси!