25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Да направят църква със стая за изповядване. Свещеника да говори ясно и отчестливо. В царквата да се пее госпел музика.

24

Анонимен

преди 5 години

Българската църква никога не ме е превличала.То няма даже и къде да седнеш пък на свещеника не му се разбира говора.

23

Анонимен

преди 5 години

Какво лошо им в часове по религия бе пъпеши? После ревете че ви превземат apaбите! Ами ще ви превземат разбира се защото българите не е ясно дали имат религия или не - бай *** ходи на църква само когато му се случи нещо лошо и после почва да се моли като мишка! А преди това къде беше бе ***? Купи си айфон, купи си мерцедес, тогава господ не те интересуваше, ама като опре ножа да кокала почва да те интересува защо така?!?

22

Тексас

преди 5 години

Каква е разлика между абopт и yбийство?

21

Анонимен

преди 5 години

До . 34И не може некви вълшебни лелки, да ти взимат детето, че си му бил един шамар, всички сме яли шамари и в повечеъо случаи е имало защо, никой не е умрял !--тук съм напълно съгласен - когато няма шамари, а има глезене, нещата не вървят

20

Препатил от попове

преди 5 години

Поповете са най-големите майймуни - корумпирани бандити. Карат се на миряните, че не купуват свещи от тях, венчавки, погребения, литургии - аз гладен поп не съм видял. Един хубостник беше направил цех за еклери в избата на църквата. Направиха къщи, вдигнаха хотели. Не ги ли е страх от Ада тия лицемери!

19

Анонимен

преди 5 години

БПЦ'то кога ще забрани педофилията сред нерезетите си, преди да забранява абортите !

18

фен на Ататюрк

преди 5 години

До Браво на БПЦСъс забрани не става бе,човек!На времето също ги забраняваха,и докторите ги правеха незаконно!Номера е да накараш хората ДОБРОВОЛНО да не ги правят!Ама това иска умни политици!

17

Анонимен

преди 5 години

До 19Абе БПЦ кога ще еманципира от кремълската КГБ далекоисточна църква !--изпревари ме с въпроса !в трактатите , изложени по-горе, долавям масквоски ветер : отглеждане, възпитаване на "пейтриъти", мускулести исполини, корави ко-пелета, които бачкат яко за Системата на Лихвата, за да си купят белото бентли, за да "впечатлят" момите, верват в парите и цепят снажни , крехки и руси девици.

16

АНТИ

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ ИМА НЕМАЛКО КОМУНИСТИ, НО ВЕЧЕ НЕ СА МНОГО.-------------------------------------------------------------------------------------------------------При такива "политици", хората насила стават комнисти.Щом живее по комунистически, *** си е дори прикрит комунист.

15

Анонимен

преди 5 години

Следващата стъпка на отчетата е сксуално обучение със същия пол, за да може и в бъдещото поколение да имат заместници.

14

Мене

преди 5 години

Тия па!Живеем в кой век?Нещата са се променили по света някой ден ще стигнат и България.Споко

13

Браво на БПЦ

преди 5 години

Добре е, че напоследък БПЦ почва да изразява мнение по тези въпроси, свързани с децата и семействата. Одобрявам напълно идеята за забрана на абортите - така ще се подобри демографията. Одобрявам и другите предложения, най-вече за въздържание от секс преди брака и разбира се насърчаване на брака, а не както е сега, пълен разврат и липса на отговорност.

12

свети някой си

преди 5 години

БПЦ отдавна не е това,което би трябвало да бъде!Преди време бях в Бачковския манастир,и пред мене отказаха на двама млади сватба в манастира с мотива,че в Асеновград имало достатъчно църкви,а те си имали друга работа!Една голяма стая пълна с компютри,и с блеснали и потни лица влизаха и излизаха от там като побъркани!Тогава се убедих,че от БПЦ-то нищо не става!Дали са ДС-ри не знам,но знам че са българи!Жалка история!

11

Анонимен

преди 5 години

Абе БПЦ кога ще еманципира от кремълската КГБ далекоисточна църква !

10

Бау

преди 5 години

Противни хора. Усетиха, че народа все повече не вярва в глупостите им и сега се мъчат да промият умовете на децата.

9

Анонимен

преди 5 години

Горките ни деца - от едната страна джендърите, от другата страна - ръчичките на църквата...От трън, та на глог!Вярата няма нищо общо с църквата! Тя, вярата ни, няма материални измерения, няма нищо общо с парите на данъкоплатците, към които се домогват и едните, и другите!Църквата няма място в училищата ни!

8

Анонимен

преди 5 години

До 10можеш ли да ми изброиш поименно, поне 5 живи "комуниста" ?

7

Анонимен

преди 5 години

Светия Синод иска и да се учат децата на въздържание от секс преди брака--ами ако няма брак , кво прайм ?

6

Анонимен

преди 5 години

БПЦ освен да си пълнят гушите нещо да са направили? Да са дарили пари за сиропиталищата? Да са направили нещо СМИСЕЛНО? Аз поне не съм чул.