25

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на нефт в Света, а в същото време 42 милиона американци гладуват. САЩ нямат икономически и технологичен потенциал да се противопоставят на Русия.

24

Анонимен

преди 5 години

Верно си е, ако не пуснете 100 статии на ден за лошата Русия, агресора Русия, няма да имате какво да пишете ;д Добре, че са добрите Хамериканци! Колко е здрава Европа и си следи интересите! Как добре живеем в нашата страна! Младите се махат от тука, а старите ги унижаваме тука и измират! Благодаря!

23

мазепа

преди 5 години

Всичко в статията е ОК, ама тази ракета не е крилата а балистична. Използва се в комплексите Искандер. Балистичните ракети се прихващат и свалят лесно. 96% от балистичните ракети Скъд на Ирак бяха свалени от ''Patriot'' през 2004г.

22

Анонимен

преди 5 години

Разбрах най-после. Това са онези "безаналогови" ракети които изстреляха от баржите и изпопадаха по пътя.

21

Анонимен

преди 5 години

С шума около тази ракето и излизането си от договора щатите загубиха. Тази ракета може да лети само 480км, но след развалянето на договора руснаците ще й сложат още една степен и тя ще лети вече наистина на 2000 км. Да му мислим ние с нашата армия и политици.

20

Анонимен

преди 5 години

Боряна се престара. За един ден- два материала, с две западни лъжи. Нали руснаците показаха тази ракета на целия свят. Ако наистина ракетата може да лети толкова далече тя би трябвало да има много повече гориво, защото да лети на 500 и 2300 км. не може с едно количество гориво. А защо у нас не се пише,че още през 2017г. конгреса на САЩ отпусна 70 милиона долара за разработване на ракета, нарушаваща този договор. И сега, когато я разработиха Русия била виновна.

19

Инж

преди 5 години

Науката не спира заради човешки закони - нито в техниката, нито в медицината, нито в никоя друга област. Каквото се открие и разработи му се дава или не гласност, употреба и т.н. в зависимост от нуждите на отбраната, пазара, политиката. Дори и най-силните отрови са полезни при правилно дозиране. И с военните е така. Тук целта е да се вкара Русия в икономически капан - докато дава всичките си ресурси за оръжие, иконимически да рухне. Хората да им писне от мизерия и да свалят режиима, като 89-та.

18

Гoшу

преди 5 години

Ама кой вярва на *** ве, що се излагате. Запада отдавна осъзна що се WC-та са с Вагиналния начело

17

Анонимен

преди 5 години

Поредната руска пропаганда. За закуска, рано сутрин в неделя..

16

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ ТИ И СЕГА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ВОДКА С РУБЛИ НАВСЯКЪДЕ.

15

Анонимен

преди 5 години

ВСЯКА ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА КАКТО НАРОДЪТ РЕШИ НА ИЗБОРИ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В НЕЙНИТЕ ВЪТРЕШНИ РАБОТИ- НАЛИ ДО ТАКОВА РЕШЕНИЕ СТИГНАХМЕ СЛЕД КАТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОБЯВИ, ЧЕ БГ Е БЛАТО, А УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ШАЙКА, ОБАЧЕ КОЙ ПЛАЩА ЦЕНАТА Я ДА ВИДИМ- МИН ЗАПЛАТА В РУСИЯ ОТ 1.2019Г- 280 ЛВ/РОССТАТ/, В БГ 560ЛВ/НСИ/- ЦЕНИ ЕДНАКВИ. СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА КОЯТО СЕ РОДИ В МИНАЛИЯ ВЕК- 1.1995Г/2.1997Г- 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ- НЯМА 1 ДЛ, ИНФЛАЦИЯ 2544%СР ЗАПЛ- 3 ДЛ. И ЧЕРВЕН ВАЛУТЕН БОРД

14

Бай Иван

преди 5 години

Нищо ,ЕС и НАТО пък имат крилати дилдота и ***-они и *** неутрални тоалетни ,с тях ще спечелят войната ;) !!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам Русия да е нарушила този договор. Това са ракети, които не могат да достигнат САЩ, т. е. такива ракети са необходими само за нанасяне на удари в Европа, което едва ли руснаците имат намерение да правят, а и няма причина. Щатите търсят повод да се откажат от този договор, защото това е начин да пренесат бъдеща ядрена война на европейския континент. Или поне искат да въвлекат европейските държави в противопоставянето срещу Русия "Русия има такива ракети, значи и на европейците са нужни".

12

Анонимен

преди 5 години

САЩ водят некоректна политика спрямо съюзниците си. Излизането от договора за ракетите със среден обсег означава желание да разположат ракети в Европа. Това има стратегическа цел - при евентуална ядрена война, част от руския ядрен арсенал ще трябва задължително да се насочи към Европа. Разчитат да пренасочат една част от ядрените удари вън от територията си, друга да неутрализират и съвсем малко ядрени удари да достигнат Щатите. От това потърпевша ще е Европа, ама на САЩ какво им пука.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдинствения милитарист и империалист , който въстанови знамето на руската империя и Джудин , но както се казва "кой каквото готви в г*за да му е"

10

!!!

преди 5 години

Спете спокойно ,кравари! Руското оръжие не струва.

9

Ех кравари!?

преди 5 години

Краварите си мислят, че ще уплашат Русия, като разтурят договора, но сега ще си го получат! Сега развързаха ръцете на Русия, и ще се видят в чудо, ще съжаляват за простотията се. Китай има повече ракети от САЩ и Русия взети заедно. Какво се перчат краварите? Ако иска някой да ги унищожи, досега можеше да стане! Но както се перчат, може и това да дочакат, всяко търпение има край!

8

Анонимен

преди 5 години

Много ясно че ще пускат статии за Русия, нали руските *** като наскачате и правите супер трафик

7

До 4ти

преди 5 години

Така правят безплатна реклама на Русия И не толкова добра на УСА

6

Вестник

преди 5 години

"Франкфуртер алгемайне зонтагсцайтунг "Защо не погледне във собствената си държава какви проблеми има и дали живота там е толкова "ФАНТАСТИШЕ" след пристигането на толкова нови "германци" ?Интересно е как журналистите успяха да преброят ракетите в някакво забито руско село в тайгата :))Сетих се....крили са се зад дърветата една седмицаИ са снимали с кинокамера с ръчка.