85

човек

преди 5 години

А какво си мислите че стоят и чакат милостиня няма такава игра богатия е богат защото те използва и ограбва а не че го прави от състрадание.

84

Боби

преди 5 години

До StrikerЛъжците къде им е мястото а?Така всички "експерти" са съгласни че 9М278 е тактическа ракета с обсег до 500км от 2008 година. Също така всички са съгласни че 9М278 се родее със семейството ракети Калибър.9М279 е със същите размери както 9М278 но се анонсира че е с по-тежка бойна част и незначително по-малък обсег на действие(480км)9М279 да достигне 2000км трябва руснаците да са измислили 4 пъти по-икономичен двигател - Ако това е факт РФ ще НОМЕР 1 в двигателостроенето за десетилети

83

Анонимен

преди 5 години

Дреме му, на мякой за ракетите на рашките.Мизерници с ракети.Голяма работа!

82

Бонобо

преди 5 години

Русия е виновна за Помпей и Херкулан, Лисабонското наводнение, избухването на Кракатау, Мерапи, Сейнт Хелънс, Фукушима, Хирошима и всичко, за каквото се сетите.С очите си прочетох тук от многознаещи, че е виновна за Хиоското клане, защото флотът им напуснал острова, както и за Старозагорското клане, защото не издържали на огромната турска армия и отстъпили (за български опълченци не се споменава!). Няма по-гнъсна твар от неблагодарника! Сега се оказа, че и за Берлинския договор са виновни!

81

Анонимен

преди 5 години

Тези сигурно са се заклели да поставят САМО грешни снимки за илюстрация към калпавия текст. На снимката е "Искандер", който НЕ Е КРИЛАТА РАКЕТА, а квазибалистична (с променлива по Х и Y траектория, командвана от генератор на случайни събития). Пробива ВСЯКА защита!

80

ognyanz

преди 5 години

И САЩ, а след тях и Русия излязоха от договора за ограничаване на тези ракети, така че кой колко има вече няма значение. Важното за нас е, че ако не се съгласим такива натовски ракети да се разполагат у нас, и Русия няма да насочи ракети срещу нашата територия. Така че изборът е наш: искаме или не искаме натовски ранети в България.А те са дестабилизиращ фактор - няма време за предупреждение като за балистичните ракети - изстрелят и едините , след минути ще изстрелят и другите.

79

комитата

преди 5 години

според разузнаването -тинтири минтири-те руснаците извадиха 10 нови оръжия без аналог в света и разузнаването не разбарало сега разбрали

78

Анонимен

преди 5 години

Правилно, така се брани държавата..................с много ракети и бомби!!!

77

Анонимен

преди 5 години

За всеки натовски джендер, има по една голяма, хубава ракета, с наточена като на снимката глава, да влезе лесно без лубрикант.

76

Анонимен

преди 5 години

По-добре алкохолизирана рашка за съсед, отколкото натофски шизофреник.

75

11

преди 5 години

До Анонимника 82А тебе па кой та пита кво ти е интересно и кво не?

74

българин

преди 5 години

77.."четник"..Каква е тая."нова история" дето си я написал бе братчед? -:) Смех смех и съжаление за теб!

73

Един от Северозапада

преди 5 години

До Solar Power Ако бяхте надупчили ти и другите, на твоя акъл, цяла Добруджа, сега там щеше да е полупустиня, както в документалните филми на Майкъл Мур за шистовия газ в Америка.За да не преразказвам, виж ги, Майкъл Мур е американец, не руснак.А за ника ти-защо не разрешиха и не стимулираха населението да си направи по един фотоволтаик на покрива или в двора, поне 5 КV , а всякак затрудниха и даже забраниха да става това? Жокер-чии са Марица 1 и 3, руски ли?

72

Един от Северозапада

преди 5 години

До четник Явно историята си я учил от някой американски или македонски учебник.Плоско, плоско, та чак вдлъбнато манипулираш. Сан-Стефанския мирен договор, кои граници признаваше за България, и кой го състави? И кои нации разпосъсаха България на Берлинския конгрес? Къде Стамболийски счупи писалката си, като подписа договора за капитулация? Какво отговори Сталин, на предожението на Чърчил, да поделят България между Турция, Гърция и Югославия? Постарай се повече, манипулаторе. Още не си дорасъл.

71

Един от Северозапада

преди 5 години

До Жоро Вместо да пишеш тук, не губи време, *** купи една панелка в Португалия.Какво, не ти стигат парите, дето ти плащат да пишеш тук, и ще пишеш още малко, докато заработиш? Няма нормален Българин, който, като остане на саме със себе си и съвестта си, да твърди че Русия е в основата на всичките ни беди. Ако има, или не е нормален, или не е Българин.

70

Анонимен

преди 5 години

тия, т.н. "братушки" отдавна вече не са ми интересни, ако ще и на слънцето да кацнат!

69

Анонимен

преди 5 години

Изданието се позовава на анонимен източник от западно разузнаване,

68

Solar Power

преди 5 години

До 71: Ами то Германия,Япония, България загубихме ВСВ. Япония и Германия станаха роби на САЩ и са в топ 5, ние станахме роби на Русия и ти кажи в кой топ сме :) ?Пред цифрите трябва да мълчиш. И все още сме роби на Русия. Цялата ни енергетика е зависима от тях. И те саботираха нашия шистак.

67

ЕС фен

преди 5 години

Добре е русо и американо филстващите и фобстващите да слушат фром тайм ту тайм и другата гледна точка, белким осъзнаят ролята си на магарето докато атовете се ритат... https://youtube/watch?v=U-rxrymcdvQ

66

четник

преди 5 години

Русия подпомага Сърбия за да се освободи от Турско. Нас въобще не са ни имали за съществуващи. Минали са през България за да гонят крайната си цел - Босфора и контрол на търговията там. Затова руснаците идват и воюват с турците. Ние се включваме с опълчение и се бием смело, но също така трябва да сме много доволни че след разгрома на Турция, на Берлинския конгрес всички гласуват за създаване на държава България. Само Русия гласува против.