7

съвет

преди 5 години

По-добре пишете утрепаха ли онзи питбул нахапал 5-*** души. Също и за онази възрастна жена дето гледала кучето и собственикът на кучето къде са? Покриха ли се??

6

Анонимен

преди 5 години

Пуснете десетина питбула за бавачки в парламента.

5

ff

преди 5 години

ти си ***

4

Плъхозащитник

преди 5 години

КУЧЕТАТА са много *** животни.За разлика от останалите домашни животни, кучетата приемат като "приятели" само на своите стопани и възприемат като врагове всички други хора.Хапало ме е както малко кученце, така и голямо куче. И в двата случая не съм ги предизвиквал по никакъв начин, даже не съм им обръщал внимание. И в двата случая кучето се промъкваше тихо зад мен и забиваше зъбите си в крака ми.Сега кучкарите ще започнат да ми развиват разни теории в защита на "невинните" кучета.

3

Чичо

преди 5 години

Измислена статия. Породата е агресивна и опасна. Точно затова се използва за боеве, защото кучето е достатъчно без мозък за да захапе и да не пусне. Що не ползват лабрадор или коли за боеве а? Авторката и пожелавам да си вземе едно да и гледа детето ... и да почва с молитвите.

2

все кучето е право??

преди 5 години

Днес бг. както винаги застава на страната на кучето.Вие да не сте адвокати на питбула нахапал хора от предната новина?? Ако някой от петимата ухапани умре от,моля не пускайте статия,че питбулите трябва да бъдат развъждани в детски градини,защото са добри бавачки.

1

Анонимен

преди 5 години

това не е вярно