127

смешна злобна мишка

преди 5 години

хал хабер си нямам, да знаете...освен мен, само в София 600 случая ухапани годишнома какво знаят те...

126

Lan

преди 5 години

Ако някой е абсолютно сигурен, че едно куче никога при никакви обстоятелства няма да нападне...то този някой изобщо не е наясно с кучетата! А ако нападне някоя малка порода се разминаваш с няколко шева и уплаха. Ако нападне това куче...ако се разминеш си късметлия.

125

Бесен

преди 5 години

Изписани са едно грамадно количество коментари от хора,които си нямат хал хабер от породата!И явно никога не са имали куче,каквато и да е порода!Пълно с драскачи смешни и злобни в къщи,а всъщност мишки навън. :D

124

hmn

преди 5 години

в тая статия ни обясниха как можеш да ползваш Калашник, за да си прекопаваш градинката, и че лошата им репутация е напълно незаслужена. Защо мотиките нямат лоша репутация, а калашниците имат, като и с двете могат да се копаят градинки...

123

Тео

преди 5 години

Жено, то и до 1930 година са продавали от "успокояващия сироп на мисис Уинслоу" за деца, който лекува детското непослушание. Една доза съдържа 65 милиграма морфин, а 200 милиграма са смъртоносни за възрастен. Успокояващите сиропи са включвали хлороформ, кодеин, хероин, опиум на прах и канабис. Защо не се продават сега, а? Човечеството е поемало по грешни пътища, но се учи. Най-вероятно и тогава питбули са убивали деца, но се е считало за нещастие. Докато не е дошла статистиката! Мислете, мадам!

122

Велко

преди 5 години

До Анонимен 4годишен АМСтаф и 2г. чихуа и двамата са сладкиши, но има собственици на декоративни кученца, коитоо....

121

Иван

преди 5 години

Много се дразня , когато ми обясняват колко мили животни са кучетата.Ти го вържи , сложи му намордника , както е по закон , пък да е каквото си иска.Не може мнението на *** и пульо да е над закона.Като ще гледаш куче в града , ще го гледаш, както изисква закона -никой не длъжен да ти търпи позьорството и да е заложник на интелекта на кучето и на кучкаря , в повечето случай еднакви .Полицията да се задейства , крайно време е закона да се приложи

120

Напълно неизвестен

преди 5 години

Старфорширдски бултериер,Американски пит бул териер ..явно са едно и също за авторката.И все пак,няма лоша порода ,всичко е в следствие на неправилно развъждане и дресировка.

119

Напълно анонимен

преди 5 години

Статията е в стил леля Гинка защитава онеправданите , очевидно писана от някоя жена приела за мисия да е адвокат на породата и да храни кучетта пред блока. Повечето коментари пък са дебилни ,на хора ,които и понятие си нямат от кучета и породи. Нека почнем от там,че порода питбул няма.Явно авторката набляга на статии във фейсбука и е забравила да се информира.И все пак,във статията очевидно става въпрос за Старфорширдския бултериер а.к.а. Стафи или нани дог,както са били известни преди годин

118

Американ

преди 5 години

Кучкарска фалшивка. Питбулите са кучета съдадени за кучешки боеве на кучета срещу бик и оттам името. Опасни гадини, да се забранят за домашно гледане е най-разумното.

117

Анонимен

преди 5 години

Ужасно глупава статия,подобни аргументи като тези на авторката са на ниво 5-ти клас, ами нека да разрешим свободният достъп за огнестрелни оръжия, все пак НЕ ОРЪЖИЯТА убиват, а хората които го използват. Нека и махнем изпита за шофиори, все пак 2тонна кола като се ка4и на тротоара, не е тя виновна, виновен е собственика и. А примера със САЩ е нерелевантен, имайки предвид, че 50те години цигарите там се рекламират като полезни за здравето и то предписани от лекарят ви.

116

Анонимен

преди 5 години

факт е, че 95 процента от собствениците на бойни (а и на другите) породи не са готови за тази отговорност - да отглеждат куче. От това страдат и кучетата, и други хора.Ама като си нямаме държава и закони, това е. Ще страдаме

115

Анонимен

преди 5 години

Аз ще си гледа прайд от 30 лъва па...

114

Анонимен

преди 5 години

Да, ама не чувам новини от рода на "Разярема Френска Болонка нахапа 3.деца".Питбула е оръжие в грешните ръце. Забраняват ги на места, защото разни *** с гето мемалност си ги дресорар, да нападат хора.

113

Анонимен

преди 5 години

Имам 8 годишен Питбул и 6 годишен чихуахуа с дълга козина!Познайте кой е зло...барът???-)))Питбула е готов да играе с всеки, дай му цуни-муни и гушкане.Пазача у дома е чихуахуата - не се вижда от земята но ще се скъса да лае и хапе!Колкото е красив - толкова е и лош!-))))Но, ние си ги обичаме заедно с котката Триша и котарака Павароти ( от малък обича класика).Всъщност всички те са част от семейството (имахме и костенурка Трънчо, но той избяга)

112

Анонимен

преди 5 години

"В САЩ навремето са ги използвали за бавачки!"===В САЩ серийните и масовите убийци са знаменитости и имат фен клубове, продават сувенири. Пример - Чарлз Менсън.Така че САЩ не са мерило за нищо.

111

до 112

преди 5 години

До Do 111Е, тогава кажи в държавите със забрани ли има ухапани и убити от питбули и др. кучета или в държавите без забрани :)

110

Анонимен

преди 5 години

Никога не са били използвани за бавачки! Това са митове от времето когато са искали да ги популяризират. Питбула му дай да се боричка не го занимавай с друго.

109

Do 111

преди 5 години

Има държави със забрани за някои кучета, но има и държави без забрани. Ненормалници ли са управляващите в Швейцария, Австрия, Финландия, Швеция, Белгия, Холандия. Люксембург и т.н., в чиито държави няма забрани?

108

недоумяващ

преди 5 години

Госпожо Коларова, защо не обясниш така подробно, защо в толкова държави питбулите и доста други породи са забранени? Ненормалници ли са управляващите в Канада, САЩ, Великобритания и т.н.?