87

Анонимен

преди 5 години

Правилата за кучета не са да тичат из парка срещу деца без намордници и поводи.

86

Анонимен

преди 5 години

До До 83ЩЕ ТИ ПОТРЕТЯ. не мразя животните, но не приемам кучето ти да ми лае нон стоп пред спалнята.

85

До 83

преди 5 години

Най-много ясни правила и ред за кучетата искат самите хора отглеждащи кучета, а не каквото ти там си решила да искаш дразнейки хората. Куче съм отглеждал преди десетилетия, та няма как да съм обладан от кучетата, както си мислят хората болни от страх и омраза към кучетата, които разпръскват отрови, без да се замислят, че и деца може да отровят или може би това е целта ти.

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен84Прав си всички апартаментни бясове лаят нон стоп без причина.

83

Анонимен

преди 5 години

И никое куче не лае без причина.

82

До 78

преди 5 години

Значи да искаш ясни правила, да искаш ред и сигурност, за теб е омраза към кучетата и признак за страх от тях? Ти самата имаш голям проблем, обладани си кучетата, само те са важни в твоя животец, всичко останало не е важно. Готово си да колиш и бесиш, само и само да задоволиш своята мания, това че дрязниш и нараняваш околните хора, за теб е без всякакво значение, а при това положение ти се превръщаш в социопат.

81

Анонимен

преди 5 години

До До 77Врабчетата и гълъбите не лаят без причина.

80

До 77

преди 5 години

Над 90% от кучкарите са значително по-интелигентни от теб. Затова ли с такава злоба пишеш?

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен78Не мразя кучета, ама твоето ако ми лае нон стоп пред прозореца ще почнеш и ти да лаеш ако те пипна.

78

До 77

преди 5 години

Дай предложение на ООН да забрани всякакви животни в градовете или във всички населени места. Защо предлагаш така на дребно - само за България?! Да не забравиш и птиците - врабчета, гълъби, ....

77

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че такава омраза към кучетата, каквато струи от някои коментарии тук, може да има само някой "завършен социопат", по едно от определенията използвани в коментариите. Нещата с кучетата не са черно-бели, както си ги представят страхуващите се от кучетата.

76

Анонимен

преди 5 години

Който иска да гледа животни, си има доста място, стотици изоставени села. В градът, където има много хора на малко място трябва да се забранят всякакви животни. Има хора които работят нощна смяна и нямат избор, трябва да спят през деня. Не е редно някакъв бяс на полуинтелигентен кучкар да лае непрестанно под прозореца.

75

сериозно

преди 5 години

Искам авторката да напише статия за гладните деца в България,които живеят в сиропиталище и иска някой да ги осинови. Те поне не хапят и говорят.

74

Анонимен

преди 5 години

До РеалистКучето е животно, то се води от инстинктите си, то не надушва никакъв страх, инстинктите му на хищник го карат да нападат когато видят бягащато, свито на земята и т.н. животно, било то и човек. Много хора се правят на ударени с *** предмет по онези кутии закачени за раменете им и отричат факта, че кучето е опитомен вълк. Едно дете е напълно нормално да се страхува, да реве, тоесто инстиктивно да подаде сигнал, че е в опастност в компанията на звяр.

73

до 57

преди 5 години

На страха очите може да са големи,ама и зъбите на питбула са здрави и може да останеш без ръка и крак,ако реши да те нападне. Така че моля, извеждайте кучето с намордник и всичко ще си е наред.

72

От 67

преди 5 години

Тъжно е да четеш как хора, които не знаят какво е куче, пишат "истини от последна инстанция", по въпрос, от който нищо не разбират, подкрепяйки написаното с обиди. Простият въпрос колко кучета е отгледал, като някакъв вид оценка на знанията му за кучетата, предизвика порой от обиди и опити за извъртане.

71

До 67

преди 5 години

Десетина кучета съм гледал през годините на двор в селска къща.

70

Реалист

преди 5 години

Проблемът със страхът от кучетата се мултиплицира от родителите. Децата по принцип не ги е страх от кучетата, което е нормално, но когато родителя изпитва панически ужас само като види куче на картинка и непрекъснато повтаря на детето си, пази се от кучето да не те ухапе, то става много по-лошо. Детето в един момент започва и то панически да се страхува от кучетата, а те надушват страхът и започват да си "играят" по кучешки със съсипаното от родители си дете.

69

Анонимен

преди 5 години

Това колко кучета си отгледал повод за някаква гордост ли е?

68

До 63

преди 5 години

Е ти ако искаш и слон може да си отглеждаш в апартамента, аз си споделям моето мнение, че това е неприятно, дразнещо, непоносимо и т.н., за съседите ти, а и за самото животно. В крайна сметка е важно кокво мислят по въпроса многозинството хора, а не разни умопомрачени маргинали.