49

До 68

преди 5 години

Що не прочетеш позицията на Кремъл - после на Радев и да видим дали не съвпада 1 към 1. Викаш по-добре слуги на Русия, отколкото заедно с цивилизования свят. Кое не ти харесва на нашата позиция, че подкрепяме нови избори, след като 70% от венецуелците са на улицата, нито един от международните наблюдатели не е признал предишните избори? Ама искаш като излезете 3 комсомолеца предсрочни избори.

48

Men

преди 5 години

Гласувайте си за БСП бе, какво сте заобиждали. Демокрация е. Като искате управление БСП-ДПС - гласувайте за него. Заедно с президента ще ви сбъднат мечтата да станем като Венецуела, където всичко е идеално само САЩ им пречи. Ще излезем от ЕС и НАТО и ще просперираме, както беше преди ЕС. Ще си четем родната преса колко лош е капитализма и ще си викаме колко сме добре ние до като акаме във външната си тоалетна.

47

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ментолко Ефраимов - направо жив да го оплачеш... - човекът с най много началници кой откъде по лоши:1. Деса Радева2. *** Нинова3. Илияна Йотова4. Ген. Решетникав5. Поп Киро Гюндяев6. Анатолий Макаров... - и още знайни и незнайни по веригата...

46

Ужс!

преди 5 години

Е, поне Резидентът показа открито истинската си същност. Хубаво е президентът на Републиката да има мнение, но това мнение да е негово. Нашият Резидент декламира чужди позиции. Аман от комунисти, макар и искрено убедени!

45

Не Радев избърза!

преди 5 години

А слугите на САЩ бързат да лижат! Радев не е казал да се защити Мадуро, а предупреждава да не се врем където не ни е работа! Когато атовете се ритат, страдат магаретата , каквато България е в случаят! Радев е на светлинни години по умен от пожарникаря!

44

анонимен

преди 5 години

Радев стана по-комунист и от Нинова, а трябваше да е неутрален! Жалко за народа!

43

факт 2

преди 5 години

Радев не избърза , избърза Борисов и целия МС, както и това недоразумение Екатерина Захариева................за България е най-добре да остане с неутрална позиция!!Зашото утре американците ще си имат друг любимец, който ще се самопровъзгласи за премиер или президент на територията !!

42

Анонимен

преди 5 години

Президента ако слушаше себе си повече отколкото другарката "истина" нинова, може би щеше да се изказва по на място и обективно!

41

Анонимен

преди 5 години

*** народ-първо ги избира,после псува...Оправете си главите корави,та после избирайте.

40

Анонимен

преди 5 години

Радев срещу Бойко 60 40 ако се гласува

39

Това президент ли е?

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и чете написания му текст, като че ли препрочита и срича устава на армията ! Жалко за България пак не случихме с президент...

38

Метко

преди 5 години

Гледал си е раата,къде да е бил другаде,баф ти и клиентелиста !

37

бай-Митко

преди 5 години

Къде беше тоя фърчалник през 96-та,м?!

36

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше и у нас да се появи антиглобалистки лидер !Като чета коментарите тука, обаче си мисля, че е твърде късно......няма останал народ, когото да поведе ! Со рос е по еврей чил повечето....

35

ПТП

преди 5 години

Минус, минус = Факт!

34

Анонимен

преди 5 години

Радев ще откаже да подпише указ за провеждане на избори и ще останете без евродепутати! Па и защо ли са ви? Те там, който им върши работа го вземат и без избори!

33

ха ха

преди 5 години

Ми как няма да бърза ,нали Решетников чака действия ...........

32

А В БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Чуждите войски са АМЕРИКАНСКИ. Безплатно окупират страната ни. А американско канадската ДЪНДИ копае ЗЛАТО и редки метали за благоденствието на АМЕРИКА. За нас арсена, с който отровиха земята

31

ПТП

преди 5 години

Деса, ама тоз път Плевналиева!

30

ПТП

преди 5 години

Деса, ама тоз път Плевналиева!