69

Георги

преди 5 години

Радев е една проста пионка на Москва. Кремъл го приема като слабоумен и непрекъснато го използва за какво ли не.

68

дедо Ви

преди 5 години

Президентът ни си е на правилната позиция! Имало социализъм, корупция и празни щандове във Венецуела. Да! След като им наложиха ембарго? Защо го наложиха, защото Венецуела не допуска собственост на тексаските петролни магнати в собствените си петролни залежи! А те са готови да повторят Ирак и Либия за да владеят венецуелския петрол!! А нашите евро послушковци дори нямат смелостта на собствена политическа позиция а чакат командата от Брюксел! Всичко останало е бла бла.

67

гражданин

преди 5 години

Да!

66

Анонимен

преди 5 години

Normalno e vseki da ima i da izkazva svoia lichna choveshka pozicia... ama zasto se napadat i hapiat s zlostni arogantni teror ataki, a ne napraviat sobstveno publichno dopitvane do bg narod suveren s email ili sms po telemora?! V muzikalnite si profili do metal roka?!

65

жалко

преди 5 години

За съжаление ,президента зае грешната позиция.Можеше да размисли и да се осведоми по-добре за положението във Венецуела.

64

Анонимен

преди 5 години

"Президентът имаше много елегантен ход, от който не се възползва можеше да си замълчи и да не споделя позицията си за Венецуела."Да можеше да е ***(безгръбначно) като миналия президент ПлевнятаКаквото му наредят това да казва и да си трае!

63

Гордост

преди 5 години

Гордея се с този президент!

62

срам

преди 5 години

Мен ме е срам от този президент.

61

АНАЛИЗ

преди 5 години

При сегашните цени на Петрола САЩ няма да издържат още една година - ще настане глад . Русия може да издържи до 5 долара за барел без глад .За това е борбата - САЩ няма залежи на Петрол , и иска да открадне тези на Венецуела .За Критиците - САЩ добиват Шихтов Петрол - разходите са около 45 долара за барел .

60

Анонимен

преди 5 години

До ЗузиМоже би ще ни кажеш за кого Гуайдо е най-правилният избор? Не съм чул да са провеждани избори във Венецуела тези дни. Избраха си го САЩ и нека си го вземат, щом толкова им харесва.Колкото до позицията на Румен Радев мисля, че трябва да се гордеем с нея. Чувал съм не веднъж от наши политици, че трябва да се придържаме към мнението и позицията на нашите съюзници. В такива случаи почти се срамувам, че съм българин. Излиза, че ние нямаме право на свои. Радвам се, че поне президентът ни има

59

Факт

преди 5 години

Подкрепихме позицията на САЩ за Ирак-Ирак е унищожен,парите ни са загубени..Подкрепихме позицията за Либия-Либия е унищожена,парите ни са загубени.Подкрепихме позицията за Сирия-Сирия е съсипана,парите ни са загубени.Сега подкрепяме позицията за Веннецуела и не е трудно да предвидим последствията.Добре поне,че нямаме много вземане-даване с Венецуела.Трябва ли да подкрепяме всяко едно американско безумие?

58

Зузи

преди 5 години

Дори посланикът ни там каза, че Гуайдо е най-правилният избор. *** явно подкрепя хиперинфлацията там и следи позицията на руските се братушки!

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85"БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСКА ПРОВИНЦИЯ"Прав си, България е послушен американски протекторат.

56

Анонимен

преди 5 години

Това, което каза Радев, не касаеше толкова Венецуела, колкото българското политическо лакейничене и отсъствието на суверенитет във вземането на решения за българската външна политика. Радев се изказа за това, че решенията се вземат другаде и се преписват от българското правителство. Самата Венецуела беше само поводът.

55

До 91

преди 5 години

Защото Делян го издигна ГЕРБ за шеф на ДАНС. Ама толкова да сме забравили - не сме. Това от БСП лъжете и докато спите, бе.

54

Мен

преди 5 години

И ГЕРБ са непрокопсаници, ама поне не искат да ни махат от ЕС и НАТО. Защото ако не бяха ЕС сега и два забити кола нямаше да има останали в България. И ако се чудите, какво се разработиха напоследък - то е защото това са изисквания на ЕС, иначе няма Шенген, ням еврозона.

53

Анонимен

преди 5 години

Избирате ГЕРБ, получавате ДЕЛЯН + ЦВЕТАН!

52

Az

преди 5 години

Ама това комунистите изобщо не правите разлика между законно избран президент и такъв, който е избран на непризнати избори, който нарушава конституцията на собствената си държава и не свиква нови избори. *** вие така съе свикнали и вас 44-та година никой не ви избра.

51

Анонимен

преди 5 години

Не ни плашете с БСП! Защото при опция ГЕРБ+ДПС нещата ще са корупция х 2! Надявам се да не преживяваме и това!

50

Анонимен

преди 5 години

"Все още не се знаят тъмните сили зад Радев."====================Нито знаеш силите, нито можеш да твърдиш, че са тъмни.Едно е ясно. Зад Президента на Република България стои една огромна, страшно светла сила - силата на българския суверен, силата на българския народ.