144

Анонимен

преди 5 години

Не коментирам , че пак ще ме баннат . :) Хората си знаят .

143

Анонимен

преди 5 години

А как точно разбрахте, че 25 хил. са се върнали?

142

Анонимен

преди 5 години

Българина избира винаги най-лесния начин-или го мързи да работи или бяга в чужбина,вместо да остане тук и да се бори-за хляба,за правата си,срещу корупцията,рекета,ниските заплати и безхаберието на властта.Ако сами не си помогнем,няма кой да ни помогне.

141

Анонимен

преди 5 години

Така е при демокрацията и капитализма, свикнахте ли вече??

140

До 173

преди 5 години

Ти си авиоинженер в чужбина,колкото аз съм космонафт на НАСА,Айде у лево.

139

ББ

преди 5 години

Важното е,че има стабилност,а държавата и народа-кучета ги яли.

138

Анонимен

преди 5 години

Аз само едно ще ви кажа - скоро ще се молите пак да дойдат германците, турците, руснаците, или който и да било, само и само да ви спасят от тоя ужас който избуява от махалите! Рано или късно тия там ще решат че имат пълни права да ползват вашите блага, имоти, жени и пр., и ще си ги поискат, ако трябва и със сила! Те вече го правят макар и локално... Молете се на германците, турците и руснаците докато е време...

137

Анонимен

преди 5 години

Ами то и безогледното възпроизводство не е добро. Едно време бедняците по селата са имали по десет деца, някои от които на по-късен етап са ставали убедени комунисти, поради тежкия си живот. Познавам такива хора. Но и комунизмът се провали, защото не е решение.

136

Алекс

преди 5 години

Че и гласуваме за тях

135

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем, територията няма да остане ненаселена, просто ще е със съвсем различно население по етнически, културен, и социален тип!Те така или иначе вече са господари на територията, защото са с предимство в младежката възраст, и имат силни и многобройни отряди, които за секунди могат да накажат всеки който им се опълчи, а и правителството на ГЕРБ е с тях!Българина е стар, болнав и безпомощен да се защити! Някой ден, децата му ще го проклинат за това че си е предал родината, ама какво му пука на него, важното е да се изпърди за ГЕРБ на изборите

134

анонимен

преди 5 години

Унищожението на България. На трето място по смъртност след Лесото и Литва. На последно място по раждаемост. Някакви *** ни управляват. До кога ще ги търпим?????

133

Анонимен

преди 5 години

1989 - България е малко над 9 милиона.2000 - вече сме 8 милиона, от които 2,5 милиона извън България2017 - официално сме 7 милиона, 3,5 милиона в България, 3,5 милиона извън България, като българите сме по-малко от половината от останалите в България.Още 20-30 години демокрация и изчезваме като етнос.

132

Анонимен

преди 5 години

Дневната норма за транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 9 евро на час плюс безплатно жилище - апартаментите в Хановер са с по три стаи, като във всяка има по 6 легла на 2 етажа - българите живеят по 12 души в стая. С обща баня и една тоалетна. Иначе сирийците и афганистанците - бежанци са със специален статут, настанени са в самостоятелни фамилни къщички в предградията, Германия им плаща на човек по 600 евро на месец и по още 180 евро за всяко дете.

131

Анонимен

преди 5 години

Българи в Мюнхен: живеем по-зле и от животните.

130

За 169

преди 5 години

В чужбина се раждат стотици хиляди българчета които у нас не биха се родилиА това за миенето на улици е митАз съм авиоинженер в чужбина и нямаш идея колко ми е заплатата...При соца щях да работя и за партиния секретар за триста леваХа мерсим!

129

Анонимен

преди 5 години

Това което построи "правшкия цъpвул" днешните не могат да го боядисат.

128

Анонимен

преди 5 години

При соца нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на запад.

127

Правешкият цървул

преди 5 години

За 33 години царство една магистрала не построи Накрая заяви че социализмът бил недоносче...

126

Анонимен

преди 5 години

До Всеки човек се раждаИ умира. Това си е природен законНапълно вярно, само едно леко уточнение - българите при демокрацията се раждат много малко, а иначе са световни шампиони по умиране и са са пръснати по целия свят да слугуват и да мият улиците на богатите.

125

Всеки човек се ражда

преди 5 години

И умира. Това си е природен законА ние Българоте сме късметлии че можем да живеем и работим където искаме в обединена ЕвропаЕдно време трябваше да питаме партините секретари дали може да идем в УнгарияСега не е така..там ви е мъката, дрОгаре ;))