164

Анонимен

преди 5 години

Комунистите от ГРОБ ще довършат окончателно българите!

163

Баба

преди 5 години

Като България е такъв рай защо смъртността е 15/1000 първа в света, а във Венецуела 5/1000? Емиграцията е равна и на двете места при население 4 пъти по-голямо на Венецуела...??? Е прав ли е Румен Радев? Причината според мен не е в Герб, но истината е такава, за съжаление.

162

егати

преди 5 години

некьф спор се води за *** по долу...гответе се за сценарий...Донбас,Луганск.Приднестровието,Абхазия,ама на наша територия.Имат голям опит,Русофилите ще помагат.

161

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ хотелите в русия не сменят ли чаршафите?Сменят ги, с тази малка разлика, че министъра или министърката на туризма на Русия не идва в София да моли за български туристи да идват в Русия руснаците да им сменят чаршафите.

160

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи що сте първи по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация и 60% от младите са полуграмотни?Първи по смъртност, защото хората избягаха от соц рая веднага и чак на старини се връщат. За 60% полуграмотни не знам от къде ти е информацията. Но дори и да е вярна е пак по-добре, защото 90% от високообразованите социалистически специалисти работят като миячи и чистачи на запад :)

159

Анонимен

преди 5 години

При "съветското робство" България беше над 9 милиона - проблемът е, че не виждаш страните от източна европа (Унгария, Чехия, Румъния, България, Литва, Латвия, Естония, Словения, Полша, Молдова и Украйна) как са едно панелно гето от което всеки бяга. А Раждаемостта в България преди 44-та година е била 180к деца от 7 милиона население. През зрелия социализъм е 120к деца от 9 милиона население. Ама това е само за досетливите ;)

158

Щирлиц

преди 5 години

Една американска сополка искаше да останат 5 000 000 българи,спомняте ли си?

157

Анонимен

преди 5 години

Naselenieto e nai-cenniq resurs v edna strana

156

?

преди 5 години

Такива са фактите, но вече 30г на никой не му пука за децата на България. Родителите да си ги гледат. А те предпочитат да ги гледат зад граница.

155

хе хе хе

преди 5 години

Ама българската минисърка ходи на крака в Москва да се моли за руски туристи, а? Иначе много българи ще гладуват, а? Или ще мият улиците в Германия. Ходи на проси министърката в Москва, ама руснаците вече не идват, нека ви хранят румънците и безработните западняци да идват българите да им слугуват в България, те и без това българите на крака им ходят на запад да слугуват и да им мият улиците.

154

БГ

преди 5 години

То много руснаци бе 550 000- 600 000 голям принос имат за туризма ни Че те сърбите и румънците са повече

153

Анонимен

преди 5 години

Закриваме скоро българия

152

БГ

преди 5 години

До Един от Северозапада ти ли си просволутия бесепарски *** ?

151

Анонимен

преди 5 години

мухобойко ти си срам и позор !!!

150

Един от Северозапада

преди 5 години

Долна лъжа, под вещото ръководство на Герб и лично на Борисов, сме начело, лидер на Балканите, и малкия икономически тигър на ЕС. Стабилнии незаобиколими! Нали така, млади герберастки тролчета?

149

БГ

преди 5 години

Докато се изпускат младите ще намаляваме а емигриралите ще раждат в чужди страни

148

Анонимен

преди 5 години

Е нали искате феминизъм и ***, ето ви резултата! Плюете по България, ето ви резултата! Какво се оплаквате?

147

Анонимен

преди 5 години

Това е маловажно, важното е дупетатите да богатеят и да измислят как да вземат всичко и на ония свят

146

Тъжна констатация

преди 5 години

Раждат се достатъчно деца, които са етнически българчета.Бедата е там, че голяма част от тях се раждат в чужбина. Там ще тръгнат на училище, в тамошна среда ще се формират като личности и ще им бъдат мили държавите, в които живеят. България за тях ще е приказка от миналото на родителите им или в най-добрия случай - ваканционна дестинация, докато са живи бабите и дядовците им.

145

bolbov

преди 5 години

Византийското робство не успя,от турското се спасихме ,фашизма и комунизма ги погребахме,но Демокрацията най сетне ще ни види сметката.Вервайте ми!Закриваме скоро българия