16

Пешо

преди 5 години

Християнската добродетел да биеш детето си... Нашата църква, доминирана от ченгета и доносници, винаги е била гнусна, но днес е особено отвратителна.

15

Позорния клир

преди 5 години

Тези да си приказват, колкото искат. С нищо не ни помагат на нас и и децата. Вън от храмовете и да си сдадат огромните привилегии. Толкова подкупност и слугинаж на наш гръб, а и замърсяват пространството и претендират, че са ми посредници с Господ. Нямаме нужда от такива, Той си е с нас и децата ни. Понимайш?

14

горд християнин

преди 5 години

доло еврогеиските сатанисти!!!!! да живее православна русиа!!! спрете развращаването на децата със опити за секс образование!! от синодът са прави че това е недопостимо

13

Анонимен

преди 5 години

Възпитавам децата си в типичен революьионерски дух!

12

Анонимен

преди 5 години

Дъртите попове комунисти пак огладняха и залаяха. Защо не се грижеха за децата по времето на Тодор Живков, а самите те ги гонеха от църквите?!

11

Цион

преди 5 години

БПЦ не може да има мнение. Да си види служителите - сексуалните им предпочитания и наклонности, както и клиничното им здраве. БПЦ - ДалаверИмпекс всичко им е наред та до това опряха.

10

ПРАВОславен

преди 5 години

Прави са от БПЦ - децата не трябва да знаят нищо за плътските удоволствия. Ако някое от тях се поддаде, дяволът го е накарал и родителите трябва да вземат мерки това да не се повтаря! Ако децата ходят на църква всяка седмица, ако четат Библията, ако се уповават на Исуса Христа, ще живеят спокойно и няма да имат такива проблеми. Сатанистите искат да покварят децата ни, но вярата ни е по-силна! Така иска Бог, така е било преди хиляди години, така и ще бъде вовеки. Само Исус ще ни спаси!

9

До 8

преди 5 години

Чия собственост трябва да са децата? На ЛГБТ/*** организациите ли? Останалите ти приказки са обичайните глупости НПО активистите.

8

Анонимен

преди 5 години

До Я, НПО активистче"БПЦ е против вмешателството на държавата във възпитанито на децата" - добре, обучавайте си тогава децата вкъщи, не ги пускайте на училище и ги бийте редовно (нали сте ЗА телесното наказание) :) . Държавата няма да има никакво право да се намеси в такъв случай. Тези деца ще са ваша собственост и ще можете да правите с тях, каквото поиската. :-) А, после не забравяйте да обвините дявола, сатаната, нпо-тата, държавата и всички други за провала си :)))

7

Я, НПО активистче

преди 5 години

БПЦ е против секс. образование, защото вие, флуидните, искате да наложите *** обучението по втория н-н, като не стана с ИК.БПЦ е против аборта по избор, защото е убийство.БПЦ е против вмешателството на държавата и НПО-тата във възпитанито на децата, затова е против забраната на телесното наказание, увеличената роля на соц. службите и *** организациите.

6

СветА го духа

преди 5 години

БПЦ е:-против секс. образование (за да може децата да забременяват на 15 и да се разболяват от СПИН по-често)-против абортите по избор; (за да може 15 годишни лапета да са задължени да отглеждат деца)-против забраната за телесното н-е; (какво е "телесното н-е"?!)-за вероучението; (църквата, за разлика от човешкия прогрес, е процъфтявала във времената, когато вероучението е било доминиращо)

5

До 4

преди 5 години

Напротив, посочват се конкретни страници от документа.

4

До2,3

преди 5 години

Значи БПЦ въобще не са чели стратегията в която изобщо не се застъпва телесното наказание нито абортите

3

До 1

преди 5 години

-против намаляването на родителските права при възпитанието на децата и увеличаването на тези на държавата, соц. служби и НПО-тата;-против задължителната детска градина и други опити за институционализация на децата.

2

До 1

преди 5 години

Оригиналното съобщение е много по-дълго. БПЦ е против:-абортите по избор;-против секс. образование, което може да е претекст за вкарването на ЛГБТ и *** НПО-тата в у-ще;-за вероучението;-против забраната за телесното н-е;-против мъглявите текстове в програмата;

1

Анонимен

преди 5 години

Така и не става ясно какво точно иска БПЦ от децата.