14

равносметката

преди 5 години

вече 30 години и едно големо нищо

13

Дъска

преди 5 години

Тоз тапиp не знае ли, че глобализалицията е следствие на умиращия капитализъм. Капитализъма има нужда от нови и нови пазари нямаш ли пазари и едно копче не можеш да продадеш, щял да се бори ха-ха-ха-ха. ЕС не е в капан подчинените на Германи и Франция са в капан.

12

Анонимен

преди 5 години

Пък на Радев и учителя му Тръмп идеята за икономически патриотизъм я знам, олигархията командва работниците са на колене пред нея и никой не може нито да излезе нито да влезе от страната, защото първо от тук ще се наложи задължителни години труд работодателите вече го искат безплатни евтествено уж за квалификация вън ни чакат други фашистки режими който пък не щат чужденци и честито вече сте крепостни селяни на минималната заплата.Илономически патриотизъм равно на фашистка диктатура.

11

Анонимен

преди 5 години

Егати лешперите, че и си личи кой им плаща.Тия тъй наречени синдикати защитават по-скоро интереса на работодателите работят уж за народа но са пълни с подкупи от олигарси еха.Че и Радев е там, к дрънка евроатлантическите глупости за икономически патриотизъм( WTF is that), нали е натовец.Пък уж е ляв.Реално тия дето в България са уж леви са крайнодесни и защитават американски интереси и интереси на олигархията тук и зад океана, хич не им се връзвайте никакъв вот за тях.

10

Киро Спиридонов

преди 5 години

Подкрепа още ли съществува?ххахаЯдат и пият с властта, награждават се взаимно и т.н. Има ли още балъци, които да им внасят членски внос? От 1996 не съм в никакъв синдикат.

9

House M.D.

преди 5 години

Конфедерацията на трупа "Под крепа" е на 27-28 г. Конфедерацията на независимите серопозитивни в България - тоже.

8

татул

преди 5 години

Да виждаш ,че хората са в мизерия и дане си мръднеш пръста.Гледате да не сесъздаде истински синдикат и се сниша-вате,когато излизаме на протест.Сегаискате в европарламента.Ще гласувамза вас.Искам да видя какво ще вземетеот Макрон.Искам ви в тинята.

7

Анонимен

преди 5 години

В България имало и синдикати.?????

6

kires

преди 5 години

Ами какво прави там моркова радев?

5

Данъкоплатец

преди 5 години

До въпрос 4: Отговорете си сам, след като знаете, че данъчния който спипаха с 15 хил. евро подкуп е шеф на Подкрепа в НАП.

4

въпрос

преди 5 години

Искам да питам, кой им плаща заплатите на КНСБ и Подкрепа. От къде се издържат като никаква работа не вършат освет да защитават интересите на работодателите, което ме навежда на мисълта, че те им плащат.

3

Енергетик

преди 5 години

Не само,че не са направили нищо!Пълнеха си гушите от присвояванията в енергетиката,

2

Stage

преди 5 години

Ko prail toz 30 godin?!

1

Хм

преди 5 години

Какво направи за хората Подкрепа за тия 30 години???Каквото и КНСБ-НИЩО!