7

Т.Петков

преди 5 години

Това наистина е наливане в бездънна кожа. Докато не се промени основният принцип на финансиране на здравеопазването и по 66 милиарда на година да наливат, парите все няма да достигат. Не може личните лекари да получават "на калпак", а да не са виждали и очите на съответния пациент. Не може лекарите от болниците да приемат "здрави-болни", за да си изкарат заплатата. Не може това, което касата отпуска за болен в общинска болница и в университетска болница да е едно и също.

6

Анонимен

преди 5 години

kak lesno se namira 66 milona -nezam - ne mi se misli ako i taka lesno se ipogybat v dzobovete na nashte politici ; sami xora zasadete kogato iskam namirat kogato iskat pogybvat ; 2 milarda xvarleni za 8 samoleta koito slet kato gi kypim shte imat rasxodi po tezi samoleti oshte tolkova kolkoto sme gi kypili - vsi4ko tova v imeto na naroda : a xorata blaskat cel mesec za 500- 600 leva

5

Анонимен

преди 5 години

Пари, без реформи? Това е абсурдно! Нещата ще потръгнат, когато се оптимизират и болници, и училища, и детски градини, и съд, и прокуратура и др.бюджетни "***"!

4

Вили

преди 5 години

И този велик икономист по нареждане на Борисов започна да хвърля пачки пари без реформи.

3

Анонимен

преди 5 години

Къде ги намирате тия милиони?Кажете и на нас, че да потърсим и ние ...

2

Анонимен

преди 5 години

От къде ги намерите бе? Или ги бяхте заделили за крадене?Разбира се няма от къде другаде освен от джоба на бедния българин!А и така е най лесно вместо реформи налива не на пари в каца без дъно. Докога? Пенсия за 36г стаж 105 евро срам. А кога ще видим доктори които по документи режат херни, апендикси, очни, слагат без образно стендове на здрави хора в затвора? Кога болницата ще стане зависима от пациентите които им плащат заплатите и ако те не са доволни болницата да затваря?

1

реалист

преди 5 години

"Намериха се още 66 млн. за общинските и областните болници"Как така се намериха 66 мил. лева? Нали от новия бюджет бяха дадени цели 500 мил.? Къде отидоха? В частните болници ли ? Оставка на некадърните пребоядисани мутро-комунисти!!!