32

Анонимен

преди 5 години

Еволюция има, но информацията в ДНК от къде е дошла?

31

odpo

преди 5 години

Народа откачи!

30

Бау

преди 5 години

Дарвин е бил вярващ, както и доста други учени впрочем. Това, на което хората казват "теория на Дарвин" са всъщност допълненията към неговите теории, разработени от "видни съветски учЕни" и от гледна точка на днешната наука са просто пропагандни брътвежи на казионнич материализъм на социалистическата власт. Кой знае защо, обаче, още се шляят из учебниците по биология.

29

Анонимен

преди 5 години

Според теорията на Дарвин bacterial flagellum не може да съществува, значи цялата теория за еволюцията такава каквато я представя той отива на кино.

28

Анонимен

преди 5 години

Вярата или по-точно знанието в Бог няма нужда от религията.

27

Анонимен

преди 5 години

До БГИскаш да кажеш, че според теб Бог не съществува?

26

Кирил

преди 5 години

Ами ако еволюцията е Бог?Много култури на изток, не вярват в големия бял брадат мъж, който е създал света, в енергията и неограничената интелигентност на вселената (Бог), която създава и променя всичко. Веднъж създала Вселената (физичните закони, материята) по начин, по-който животът да е възможен, после създавла самия живот и го развила до момент, в който самата тя може да се прояви, съществува и преживява собственото си творение, чрез човешкия разум.И бтв, човешката еволюция е спряла отдавна

25

Влади

преди 5 години

Всичко за еволюцията е вярно.Обаче кой може да каже, че Вселената не се намира в цилиндъра на колата на Господ в такт разширение, след запалване(Големия Взрив)?

24

Анонимен

преди 5 години

Религията е гениално измислена политическа идеология за промиване на мозъци и контрол на прoстолюдието. След хиляди години има още овце които се вързват. Комунизма ряпа да яде!

23

Трайо

преди 5 години

Тази работа с Дарвин е пълна глупост! Щом се принизявате дотам, че да се приравнявате с маймуните, ваша си работа. Написаното в Библията е далеч по-вярно от тези долни инсинуации.

22

Анонимен

преди 5 години

Чарлз Дарвин Е ИМАЛ МЕНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ. КОЙ СЛЕД НЕГО ТВЪРДИ,ЧЕ ТОЕРИЯТА МУ Е ВЯРНА?

21

Поп Маринчовия

преди 5 години

Началника ми доведе жената. Началника ме научи да варя добра гроздова. Началника ме научи и на рецептата за суджука дет виси на манастира там. Кой е Дарвин? Никой.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Е що тогава за някои видове хора еволюцията е спряла?Или никога не се е случвала?

19

Анонимен

преди 5 години

Аз лично да си призная, не виждам противоречие между дарвинизма и божественото начало на света. Една отворена и гъвкава идея, каквато е религията по принцип, може да бъде адаптирана към всичко. Разбира се има някои догматични схващания в религиите, но те могат да бъдат обяснени с недостатъчно разбиране на света или с твърде добро познаване на човешката същност.

18

Know how

преди 5 години

Факт е, че някой ни е създал, дали е бог или някой друг, какъв е проблема?

17

Беркант

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !и ние турците

16

БГ

преди 5 години

Колко трябва да е *** човек ,че да вярва в богове Пълна забрана на религиите трябва

15

Анонимен

преди 5 години

Ами реално има повече коствени доказателства за терията на Дарвин, а за другото няма абсолютно нищо, освен бръщолевения. Еволюционното развитие е доказано. Например Мадагаскар и Австралия са отделени от останалия свят и са се развили съвсем различни видове животни.

14

Анонимен

преди 5 години

Некой хора ги е правил Господ,други са произлезнали от животните.Не е ли очевидно?Загледайте се в хората около вас.Веднага се вижда.

13

Анонимен

преди 5 години

Еволюцията се отхвърля защото естествено води до расизъм.