15

Мишо

преди 5 години

До АнонименБлагодаря, че отдели толкова много време. Относно кой съм и какво знам, не мисля, че е в твоите способности дистанционно да определиш. Излагането на моята гражданска позиция по темата не ме прави интернет Герой. Откога свободата на слово е проблем? Що се отнася до сатанистите, да за мене те са такива! Първо те са еретици и богохулници, второ нашето общество не одобрява тяхната форма на проповедническо заробване с псевдо религия. Трето отивай при тях като ти харесва.

14

Анонимен

преди 5 години

какво ми пробутвате тая плоска статия втори ден, засрамете се, тоя си е за затвора

13

Анонимен

преди 5 години

До МишоМен лично нищо не ме притеснява, но ме дразнят подобни интернет герои като теб, които държат да се изкажат "компетентно" по всякакви въпроси без да имат никакво понятие за какво говорят докато в същото време се правят на капацитети. За жалост това е нещо много често срещано напоследък... Сега отиди разбери какво всъщност изповядват свидетелите на Йехова и после отиди прочети какво всъщност е сатанизъм.

12

Мишо

преди 5 години

Очаквам твоето просвещение...... Отвори ми очите. Моля!

11

Мишо

преди 5 години

До 8 Ти да видиш!. Ти някакъв умник ли си. А забравих сигурно се познаваме, нали. Та да слагаш етикети от какво разбирам или не. Изплачи си болката миличко, какво те притеснява ........

10

Анонимен

преди 5 години

До МишоНе съм сектант нито бот но ти говориш пълни глупости без да имаш капка понятие от материята.

9

Анонимен

преди 5 години

Е нали либераст/толерастите постоянно за това куткудякат! Върховенство на закона. Преди време имаше подобен случай в Британия където системата уби дете като не му позволи да отиде да се лекува в Италия понеже "такъв бил законът". Сега понеже не се евтаназира дете (новата либерастка ценност), а се проповядват опасни глупотевини и дежурните "моралисти" вадят аршина наречен "оценка на руската правна система". Върховенството на закона и здравият разум са несъвместими точно за либерастите.

8

Анонимен

преди 5 години

До МишоТака като гледам от религия разбираш колкото от международно право.

7

Анонимен

преди 5 години

До 3"добре ли направихме" що какъв точно е проблема произлязал от това, че не мога да се сетя?

6

aa

преди 5 години

един умен и красив по-малко

5

Мишо

преди 5 години

По смешна стаия не бях чел! Утре ще напишете, че в Русия неправомерно се арестуват хора, които имат похотливи желания към деца!Вие нормални ли сте да пишете такива статии?!Браво, свидетелите на Иехова са сатанисти и хората не ги искат. Това, че нашите политици са американски *** си е наш поблем.

4

Анонимен

преди 5 години

Русия икономически не е мръднала от 30 години, а цивилизационно от ПОНЕ 100. Така, че тук няма нищо чудно.

3

Анонимен

преди 5 години

Ние като допуснахме всякакви секти да промиват мозъците ни, добре ли направихме?Що не пилят на СА да не гони християните?

2

Анонимен

преди 5 години

Свидетели на Йехова проповядват ли в Саудитска Арабия и останалите държави в района?

1

Анонимен

преди 5 години

Русия е правова държава и здравия разум там движи нещата до като не се поразклати от водка или лосионче и си загуби здравината