8

Анонимен

преди 5 години

Кръгът - филм показващ изверга фейсбук!

7

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникВ САЩ има почти 50 000 000 души с немски корени. Не чуваш много за тях, защото не се оплакват от "Расова дискриминация" и не се правят на "генгста рапъри", нито казват, че в сърцата си са още "мексиканци", а не американци.10 000 000 от тях са с еврейски произход.Ако някой е по-запознат с еврейските ценности, ще знае, че освен "глобална доминация", "ционизъм" и "апокалипсис", евреите ценят ума, знанията и находчивостта. Ама това, не си го говорите на нацистките сбирки, нали?

6

Анонимен

преди 5 години

"и със социалната отговорност"Правиш си сайт, изкарваш парички, изведнъж БАМ! Ти си отговорен за световната политика и общочовешкия морал, едва ли не ...Ами проблема е на човечеството, не на Facebook, да ви кажа. Коригирайте първото, а втоторо само ще се оправи.

5

ФАЛШИВ ПРОФИЛ

преди 5 години

Стига с тези глуповати брътвежи. Фейсбук е разработка на ЦРУ и това всеки го знае.

4

Анонимен

преди 5 години

Само си представям как Зукъбърг наема бивши тюлени да принуждават педофили и всякакви извратеняци да се включат в мрежата му... Вие чувате ли се какво приказвате? Това, че в дадено място, където хората се чувстват сравнително анонимни, се проявяват недъзите на обществото, не значи, че създателя на мястото е виновен. Той създава среда. Как е използвана тази среда зависи изцяло от същността и склонностите на обществото.

3

Анонимен

преди 5 години

Нашата грандомания и жажда за споделне на клюки сега ще му я изкараме през носа на Шикългрубел. Аз дори си мисля, че тоя е расист под снимките на черните има винаги по-малко лайкове, слочаеност ?

2

Анонимен

преди 5 години

За какво и на кой да се извинява Зукърбърг не е ходил с пистолет в ръката и да го е опрял на челото на някой и да е казал, ей ела си дай данните. Хората сами си качват там снимките и всичко, даните им са пред очите на целия свят ама Зукърбърг крадял данни. То и да не ги краде ЦPУ винаги може да купи цялото фейс-село със данните на всички хора за какво да ги краде вие сами си ги давате.

1

Циник

преди 5 години

Немскоеврейския корен на основателя - изплагиатствал идея на колеги състуденти...превърнал я в машина за пари...и развъдник на педофили , и лапнишарани ...благодатно поле за тайните служби на САЩ ...за copoсоидна цензура ...промиване на мозъци....генериране на политкоректни лъжи...и манипулация на лековерните.Никога ФБ!